szymeniu Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Sorry że tak późno i na telefonie wisiałem, za tydzień się poprawie.
kaju Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Wróciłem do żywych ide do garażu, trzeba rozkminić pare paczek na jutro i pomyśleć nad cenami za graty z B5. Szymon - wiem, miałem dzwonić, ale ciągle coś, a weekend byłem poza zasięgiem... Jak coś to możesz jutro w wolnej chwili walić na łączach
Gość cwiara Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Sorry że tak późno i na telefonie wisiałem, za tydzień się poprawie. Luz. Dobrze ze fura obczajona
szczuraz Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2014 Macie pozdro od eltom. Grozi ze jeszcze wpadnie do nas na spot.
kaju Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 zniszczył mnie totalnie do tej pory mistrzem był ten kolo: ale teraz mam error
Gość cwiara Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Macie pozdro od eltom. Grozi ze jeszcze wpadnie do nas na spot. Niech trafi na popijawe to juz nie bedzie chcial wracac
kaju Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Macie pozdro od eltom. Grozi ze jeszcze wpadnie do nas na spot. Niech trafi na popijawe to juz nie bedzie chcial wracac ładnie doj**ałeś na ft, moja wchodzi a Ty "bierz mnie jak suke"
arre Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Macie pozdro od eltom. Grozi ze jeszcze wpadnie do nas na spot. Niech trafi na popijawe to juz nie bedzie chcial wracac ładnie doj**ałeś na ft, moja wchodzi a Ty "bierz mnie jak suke" gejuchy
eltom Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Ello! Dzięki za spocik, fajnie było poznać. Następnym razem przekleję znaczek na grillu Tymczasem, spadam spać. Wykończyła mnie ta droga. BTW: Ładnie macie zryte mózgi Ale w takim pozytywnym znaczeniu
szczuraz Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2014 Ello!Dzięki za spocik, fajnie było poznać. Następnym razem przekleję znaczek na grillu Tymczasem, spadam spać. Wykończyła mnie ta droga. BTW: Ładnie macie zryte mózgi Ale w takim pozytywnym znaczeniu Byl juz taki jeden co mi trytkami znaczek doprawilismy
Rekomendowane odpowiedzi