kaju Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 sprawdź na wlepce kod koloru. Nazwa nie jest jednoznaczna, kod chyba tak. Na pewno w obrębie tego samego modelu. Nawet kod nie jest jednoznaczny. Ja też jak swoją malowałem, to zajeżdżam do mieszalni, mówię kod z palety audi, facet szuka i co? Pyta się mnie który odcień i mi rzuca 4 próbki na stół Trzeba było dopasowywać.
Spartan_Wroc. Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 U mnie w miejscu kodu lakieru jest pusto... A jak jest pusto to znaczy że to lakier special... i raczej kodu nie ustale... chyba że w ASO ale pewnie nie za darmo A może ktoś zna jakiś dekoder VIN'u?
qrczak91 Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 U mnie w miejscu kodu lakieru jest pusto... A jak jest pusto to znaczy że to lakier special... i raczej kodu nie ustale... chyba że w ASO ale pewnie nie za darmo A może ktoś zna jakiś dekoder VIN'u? zajedź dziś na spota, co?! :gwizdanie:
Spartan_Wroc. Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 U mnie w miejscu kodu lakieru jest pusto... A jak jest pusto to znaczy że to lakier special... i raczej kodu nie ustale... chyba że w ASO ale pewnie nie za darmo A może ktoś zna jakiś dekoder VIN'u? zajedź dziś na spota, co?! :gwizdanie: Chętnie...tylko że w bańce pusto...wypłata się opóźnia...
hornet Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Karwa fa ale pogrilowałem :thumbdown: Ja wczoraj nie miałem z kim pić..... nawet nie zadzowniłeś
Gniady Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Karwa fa ale pogrilowałem :thumbdown: Ja wczoraj nie miałem z kim pić..... nawet nie zadzowniłeś Brat przyleciał z Londona musiałem z nim zawalczyć
hornet Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Karwa fa ale pogrilowałem :thumbdown: Ja wczoraj nie miałem z kim pić..... nawet nie zadzowniłeś Brat przyleciał z Londona musiałem z nim zawalczyć Ja wczoraj delikatnie 2 piffffaaa (tylko) Nie wiem czy dzisiaj będę na spocie... jakoś mi się nie chce ale mam coś dla szczura...
qrczak91 Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 U mnie w miejscu kodu lakieru jest pusto... A jak jest pusto to znaczy że to lakier special... i raczej kodu nie ustale... chyba że w ASO ale pewnie nie za darmo A może ktoś zna jakiś dekoder VIN'u? zajedź dziś na spota, co?! :gwizdanie: Chętnie...tylko że w bańce pusto...wypłata się opóźnia... ćwiczymy eco-driving
Spartan_Wroc. Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 U mnie w miejscu kodu lakieru jest pusto... A jak jest pusto to znaczy że to lakier special... i raczej kodu nie ustale... chyba że w ASO ale pewnie nie za darmo A może ktoś zna jakiś dekoder VIN'u? zajedź dziś na spota, co?! :gwizdanie: Chętnie...tylko że w bańce pusto...wypłata się opóźnia... ćwiczymy eco-driving Jeszcze nie ten wiek na eco
Spartan_Wroc. Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 było kupić 1.8 w gazie E tam... pierwszy raz chyba wskazówka zeszła na czerwone ...mój pracodawca to wzór skąpstwa i sklerozy...i stąd taki problem
Spartan_Wroc. Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 a tak na marginesie...wcześniej jeździłem golfem 1.8 w gazie i wcale nie palił mało 15 lpg w mieście to była norma [br]Dopisany: 29 Maj 2011, 13:19_________________________________________________ ile km masz do Wrocka?! Do granicy jakies 7km...a pod Orbite coś koło 15km będzie...
qrczak91 Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 to coś było nie tak z instalką. B5 ma cięższą budę od golfa, a mi powyżej 12l nie wchodzi
Spartan_Wroc. Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 to coś było nie tak z instalką. B5 ma cięższą budę od golfa, a mi powyżej 12l nie wchodzi Parownik chyba był jeb*ięty ...a pozatym golf był z '92r i silnik już mocno umęczony
qrczak91 Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 wiesz, moje jeździ na gazie od nowości, 200tkm przelotu (wg licznika, ile w rzeczywistości, nie wiem ) i dalej jeździ pożycz od dziewczyny i wpadaj
Spartan_Wroc. Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 wiesz, moje jeździ na gazie od nowości, 200tkm przelotu (wg licznika, ile w rzeczywistości, nie wiem ) i dalej jeździ pożycz od dziewczyny i wpadaj On chyba ponad 300kkm mial nalatane heheA dziewczyna bezrobotna...i bez samochodu
Gniady Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Naszego Szczurka nie było - żle się dzieje w narodzie polskim.
hornet Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Naszego Szczurka nie było - żle się dzieje w narodzie polskim. zapił się czy jak ?
Rekomendowane odpowiedzi