qrczak91 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Panowie, pomoże ktoś przy grzebaniu w dieslu? Mam Astre G 1,7 DTI, prawdopodobnie zasyfiony lub zapchany EGR, albo popękane przewody podciśnieniowe idące do niego. Na necie są instrukcje, jak to przeczyścić. Pomoże ktoś?! Nie chcę się brać sam, bo nie mam doświadczenia...
kaju Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Panowie, pomoże ktoś przy grzebaniu w dieslu? Mam Astre G 1,7 DTI, prawdopodobnie zasyfiony lub zapchany EGR, albo popękane przewody podciśnieniowe idące do niego. Na necie są instrukcje, jak to przeczyścić. Pomoże ktoś?! Nie chcę się brać sam, bo nie mam doświadczenia... Astre powiadasz kolego... No ja Ci powiem tak. Kup trzy kilo smalcu. Przesmaruj po dachu. Może psy wpierdolą... :polew: :polew: :polew:
hornet Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Panowie, pomoże ktoś przy grzebaniu w dieslu? Mam Astre G 1,7 DTI, prawdopodobnie zasyfiony lub zapchany EGR, albo popękane przewody podciśnieniowe idące do niego. Na necie są instrukcje, jak to przeczyścić. Pomoże ktoś?! Nie chcę się brać sam, bo nie mam doświadczenia... Astre powiadasz kolego... No ja Ci powiem tak. Kup trzy kilo smalcu. Przesmaruj po dachu. Może psy wpierdolą... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
emay Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Panowie wiece może gdzie we Wrocławiu regenerują plastiki, przyciski itp ? Może ktoś robił to samemu to dał bym swoje do regeneracji i oczywiście zapłacił
hornet Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Panowie wiece może gdzie we Wrocławiu regenerują plastiki, przyciski itp ? Może ktoś robił to samemu to dał bym swoje do regeneracji i oczywiście zapłacił Co Ty chcesz regenerować ?? nie lepiej kupić
emay Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 np włącznik świateł. Kupno takiego to gdzieś 150 -180 zł.
hornet Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 np włącznik świateł. Kupno takiego to gdzieś 150 -180 zł. a regeneracja ile będzie wynosiła ? ku*** ale grzeje Nic nie mów..... myślałem, że może dzisiaj jakiś bro na rowerkach ale jutro jadę i muszę jeszcze dzisiaj pozałatwiać trochę rzeczy
emay Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 No myślę, że mniej niż kupno używki, nie wiem może jestem w blędzie. Wysłałem PW do zuloo, zobacze co odpisze. Wreszcie troche popadało
hornet Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Tylko przez chwilę padało.... u nas na giełdzie nie będzie włączników ?? Ja nie będę w niedzielę to nie zerknę ale czasami można coś wyrwać w dobrej cenie
szczuraz Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2011 te siekiery z bagażnika wyciągnij co do windykacji używasz..... parę kg mniej będzie. siekiery siekierami ... gazrurek tam mam ze 3 :gwizdanie: w zeszłym roku startowałem z Ewą na pokładzie i 2 oponami 17` do audi brakło mi 0.230 s do 2 miejsca w klasie . Mam nadzieję że poskładam to ustrojstwo do niedzieli ... Bo cienko widzę ten start ... [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2011, 00:03_________________________________________________nie chce któryś skutera ? 80 cm3 zarejestrowany na 50. Oc od dzisiaj na rok i przegląd do 2013 ? oddam za jakieś śmieszne 1300 pln
hornet Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Panowie Życzę miłego weekendu. Ja spadam na imprę integracyjną z jednym bankiem. Nie wiem czy dam radę podjechać w niedzielę
szczuraz Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2011 z żoną to nie impreza ... a na pewno nie integracyjna
hornet Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 z żoną to nie impreza ... a na pewno nie integracyjna Mało się znasz Ja smyczy nie mam :gwizdanie: Idę na śniadanie.........
kaju Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Sssshiit happens rozumiem, że to dawka na głowe?
hornet Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Sssshiit happens rozumiem, że to dawka na głowe? to na śniadanie
Gniady Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Sssshiit happens rozumiem, że to dawka na głowe? to na śniadanie Chopie kup sobie lodówke chyba że się z tym kąpiesz
emay Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Będzie dzisiaj ktoś na spocie, bo nie wiem czy sie pokazywać
Rekomendowane odpowiedzi