Spartan_Wroc. Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Yhym... Arek potrzebny spiryt do nalewek Nie mam już
chopin Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Yhym... Arek potrzebny spiryt do nalewek Nie mam już aszszsz.... siemka
Spartan_Wroc. Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Chopin ile Ci tego trzeba?
szczuraz Opublikowano 1 Października 2014 Autor Opublikowano 1 Października 2014 Załatw mu 10l spirytu i 2l bejcy to sobie chłopak johnny walkera zrobi nadane z nory szczura
Spartan_Wroc. Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Odkryłeś moją recepturę
chopin Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Chopin ile Ci tego trzeba? Arek a ile sie da załatwić ? jakby dało rade tak jak ostatnio z 6 butelek to byłby czad
Spartan_Wroc. Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Popytam... może gdzieś, komuś zalega
szczuraz Opublikowano 1 Października 2014 Autor Opublikowano 1 Października 2014 W Czechach teraz tani spiryt mają nadane z nory szczura
oca69 Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Jutro mój wyczekiwany dzień , fura do odbioru . Parę rzeczy do poprawki i bd git
Nelson Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Kjerwa wszyscy sie zbrojo. A Ja tylko rozrząd i FMIC :’(
oca69 Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Kjerwa wszyscy sie zbrojo. A Ja tylko rozrząd i FMIC :’( Zawsze coś
Gość cwiara Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Kjerwa wszyscy sie zbrojo. A Ja tylko rozrząd i FMIC :’( Nawet ja mam nowy program w klekocie. Teraz to dopiero zapitala
szczuraz Opublikowano 1 Października 2014 Autor Opublikowano 1 Października 2014 Kjerwa wszyscy sie zbrojo. A Ja tylko rozrząd i FMIC :’(Wiosna to czas tuningu. Zbieraj klamoty albo podprowadz Spartanowi nadane z nory szczura
Nelson Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Kjerwa wszyscy sie zbrojo. A Ja tylko rozrząd i FMIC :’( Nawet ja mam nowy program w klekocie. Teraz to dopiero zapitala Mam w planie nowe dywaniki, więc jesteś w tyle...
Gość cwiara Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Kjerwa wszyscy sie zbrojo. A Ja tylko rozrząd i FMIC :’( Nawet ja mam nowy program w klekocie. Teraz to dopiero zapitala Mam w planie nowe dywaniki, więc jesteś w tyle... hyhyhyhy. Na spocie bedzie? Moze jakiś alkoholowy se zrobimy. Dawno takiego nie było
Nelson Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Ja w sobotę rano wracam z wakacji. A mam trochę spraw do załatwienia, aczkolwiek jestem bardziej za aniżeli przeciw. Pod warunkiem, że Emil piję z nami.
Rekomendowane odpowiedzi