hornet Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Tak jak pisałem kilka stron wcześniej - ople się smalcem po dachu smaruje i czeka aż psy wpierdolą Najlepsze auto to służbowe
Slavak Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 "Jakim autem zjedziesz po schodach?? Służbowym !!" )) Suchar, ale pasuję, do rozmowy
qrczak91 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Gwint jest w planach na pierwszym miejscu Myślę, że w ciągu miesiąca już będzie Ale kolor naklejki gejowski oj stary stary.. wszystkie tego typu naklejki są w takich kolorach.... to specjalnie jest tak robione... Zjechałem już do miasta.... 400km zrobiłem i wszystko mnie boli po tych dziadowskich stołkach Auto na trasę dobre po warunkiem że nie wyprzedzasz Dokładnie... to coś na wzór WHEEL-WHORES.COM [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2011, 22:18_________________________________________________A co do gleby... to to się nazywa gleba to już przesadzone wg mnie. wygląda lepiej jak jednak jest jakiś prześwit, a nie jak koła ocierają o podsufitkę
Spartan_Wroc. Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Mi nie chodziło o glebę do wyprzedzania tylko a auto służbowe które mamy z żoną w domu... jest to opel astra 1,7 CDTi 110PS i powiem że dziadostwo.. ma najechane 1000km i już dzisiaj jakiś małe trzaski z podsufitki dochodziły...... A wiem wiem...z tą glebą to tak zupełnie z innej beczki wyjechałem hehe
kaju Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Spartan, kolor masz auta na prawde za***isty - nie psuj go jakimiś gejowskimi nalepkami jeśli chcesz mieć taką nalepkę spoko, ale nie w tym kolorze
Spartan_Wroc. Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Spartan, kolor masz auta na prawde za***isty - nie psuj go jakimiś gejowskimi nalepkami jeśli chcesz mieć taką nalepkę spoko, ale nie w tym kolorze Zostanie zerwana... To pierwsza i ostatnia naklejona na lakier... [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2011, 13:45_________________________________________________A tak w ogóle to nikt nie kojarzy tej mojej padliny? Bo kupiłem ją już z klubowymi ramkami...
hornet Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Sporo śmigam po Wrocku ale jeszcze nie widziałem takiego koloru. Wiesz ludzi sporo jest.. zamawiają gadżety a na spoty nie zawitają boi po co...... Siema tak w ogóle.
Spartan_Wroc. Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Sporo śmigam po Wrocku ale jeszcze nie widziałem takiego koloru. Wiesz ludzi sporo jest.. zamawiają gadżety a na spoty nie zawitają boi po co...... Siema tak w ogóle. Kupiłem w Poznaniu...ale blachy ZK... Miałem na myśli forum... Czy tutaj się ktoś z groszkiem nie wychylał
Trezor Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 A będzie ktoś dzisiaj na spocie? Zastanawiam się właśnie nad zagospodarowaniem wolnego wieczoru i może w końcu bym dotarł choć na chwilę, się przywitać.
emay Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Ja też chce się przywitać, bo jeszcze nie miałem okazji
Spartan_Wroc. Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Doprowadzę swoją machinę do eleganckiego stanu to też zawitam... Bo na razie jest kilka szczegołów do zrobienia i wstyd hehe
Gniady Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Doprowadzę swoją machinę do eleganckiego stanu to też zawitam... Bo na razie jest kilka szczegołów do zrobienia i wstyd hehe Przyjedżcie - gabloty obejrzymy w następnym terminie.
hornet Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Spot to spotkanie ludzi... a nie lans A4-kami :polew: Takie tłumaczenia, że coś jeszcze do zrobienia mam i nie wpadnę to śmiech na sali... Mnie dzisiaj nie ma...
emay Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 jestem pod orbita i tutaj same ople zadnej audi
hornet Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 jestem pod orbita i tutaj same ople zadnej audi Pojechałeś za daleko ! Zaraz po lewej stronie a nie do końca się jedzie.
qrczak91 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 wybaczcie Panowie, mnie dzisiaj nie bylo bo sie z łóżka ruszyc nie moge :/
Spartan_Wroc. Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Spot to spotkanie ludzi... a nie lans A4-kami :polew: Takie tłumaczenia, że coś jeszcze do zrobienia mam i nie wpadnę to śmiech na sali... Mnie dzisiaj nie ma... Oj tam...musiałem się jakoś wytłumaczyć :gwizdanie: hehe ...dzisiaj miałem zajechać (nawet przejeżdżałem ok 17.30 tamtędy) ale miałem spotkanie z klientem
Gniady Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 No dużo ludzi było i dużo nowości - postalim pogadalim pojechałem o 20.10 to jeszcze troche osób zostało spot mega udany
Rekomendowane odpowiedzi