kaju Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 No ja dzisiaj fure troche ogarnąłem, bo mam zamiar się z żonką pokazać po zakupach... Tutaj jak wjadę pod mostem zaraz po lewej stronie się lokujecie? Inaczej... Pod którym filarem
hornet Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 Żadnych progów, listewek, spojlerów i innych wieśniacko sportowych dodatków nie będzie....
Gniady Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 Żadnych progów, listewek, spojlerów i innych wieśniacko sportowych dodatków nie będzie.... miałeś być ciepła bułka o tej porze.
hornet Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 wlasnie skonczylusmy pic z sasiade3m i ide spac [br]Dopisany: 10 Lipiec 2011, 01:09_________________________________________________ Drogie dziewczynki... mnie dzisiaj nie ma ponieważ jest siatkówka.... wszystko jestem w stanie opuścić ale nie meczu siatkówki
kaju Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 wlasnie skonczylusmy pic z sasiade3m i ide spac [br]Dopisany: 10 Lipiec 2011, 01:09_________________________________________________ Drogie dziewczynki... mnie dzisiaj nie ma ponieważ jest siatkówka.... wszystko jestem w stanie opuścić ale nie meczu siatkówki Widzisz dziewczynko, a ja odpuściłem wszystko w dniu dzisiejszym, żeby się pojawić i Cie poznać, a Ty co? Wolałeś oglądać jak kilkanaście ludzików ugania się za jedną piłką... Moja A4-ka aż popuściła trochę oleju na kostkę ze smutku. Cztery skrzynki browców przyjechały chłodne, siedemnaście litrów wódki, dziwki szampan, strzelanina... A Ty wszystkich zlałeś... Oj nieładnie tak! :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3:
hornet Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 Siatkówka to święto dla mnie Do auta bym nie wsiadł bo byłem po alku ....a rowerem nie dałbym rady już dojechać
kaju Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 No jak na do śniadania zamiast kakao to kolorowe zapodajesz to się nie dziwie :polew:
Gniady Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 Siatkówka to święto dla mnie Do auta bym nie wsiadł bo byłem po alku ....a rowerem nie dałbym rady już dojechać Ale whisky przylipowałeś dzisiaj .
szczuraz Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Opublikowano 11 Lipca 2011 srali muchy pewnie znowu jape zmulisz :gwizdanie:
RVN Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Panowie orietuje sie ktos gdzie we Wroclawiu mozna tanio i dobrze przeprowadzic renowacje swojego felunku? Pozdrawiam
qrczak91 Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 możesz próbować do mojego znajomego lakiernika, za dużo Ci nie policzy, zrobi dobrze, ale nie wiem, czy przyjmie, bo z reguły nie zajmuje sie takimi małymi sprawami. Na PW zaraz pójdzie kontakt do niego. Niestety, gość jest ze Środy Śląskiej, więc kawałek od Wrocka. Z drugiej strony zdecydowanie ODRADZAM Basję na Borowskiej. Nie przykładają się do roboty za bardzo. Oddałem do nich do regeneracji stalówki i nie jestem zadowolony, nie doczyścili i pomalowali chyba tylko sprayem.
RVN Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Ok bede czekal na kontakt od Ciebie - jesli warto oraz robia dobrze to mozna sie tam bujnac, czemu nie Podziekowal bardzo
szczuraz Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Opublikowano 11 Lipca 2011 szukaj Górala na forum ale tylko jeżeli chodzi o polerkę co do malowania to chodzą różne opinie tu masz adres http://www.polerowanie-felg.pl/
hornet Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 qrak Twój kontakt zaśpiewał 1200 za tryśnięcie całego paździocha Czyli 2k zmieszczę się z body Teraz ASZ, GT22, IC, soft, przekładka ..... :gwizdanie: :gwizdanie:
qrczak91 Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 byłeś mu pokazać, czy tylko telefonicznie?!
hornet Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 byłeś mu pokazać, czy tylko telefonicznie?! Telefonicznie... właśnie się dowiedziałem że do wzięcia jest silnik od cupry ze skrzynią 6 za dobre pieniądze Jutro jadę oglądać
Rekomendowane odpowiedzi