hornet Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Witam Was moi mili.. czy ktoś dzisiaj coś pije ? Ja właśnie piffffkuję...wieczorem można gdzieś ryja umoczyć.... jak jeszcze będą siły....
szczuraz Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Opublikowano 16 Lipca 2011 ja już też po piwku ale zostaje dzisiaj w domu . Gniady teraz co wieczór będziesz miał browarową inwazję jak będę pieska wyprowadzał .
Gniady Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 ja już też po piwku ale zostaje dzisiaj w domu . Gniady teraz co wieczór będziesz miał browarową inwazję jak będę pieska wyprowadzał . Nie pije :>[br]Dopisany: 16 Lipiec 2011, 18:26_________________________________________________Chodżcie na balety a nie kur... siedzicie w domu i pierdzicie w kanape patrząc w telewizor albo w laptopa- rosną wam tylko brzuchy i d*py-ale wam doj**ałem jade do magnolii :polew:
qrczak91 Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 będzie ktoś jutro na giełdzie samochodowej?
hornet Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 będzie ktoś jutro na giełdzie samochodowej? Właśnie biję się z myślami czy wstanę ... ustawiłem się z sąsiadem dzisiaj na ja już też po piwku ale zostaje dzisiaj w domu . Gniady teraz co wieczór będziesz miał browarową inwazję jak będę pieska wyprowadzał . Nie pije :>[br]Dopisany: 16 Lipiec 2011, 18:26_________________________________________________Chodżcie na balety a nie kur... siedzicie w domu i pierdzicie w kanape patrząc w telewizor albo w laptopa- rosną wam tylko brzuchy i d*py-ale wam doj**ałem jade do magnolii :polew: Rośnie i co z tego.. jak urośnie to i spadnie... Pójdzie się z Tobą na balety a później trzeba Cię pilnować bo zasypiasz u innych przy stolikach....
Gniady Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 będzie ktoś jutro na giełdzie samochodowej? Właśnie biję się z myślami czy wstanę ... ustawiłem się z sąsiadem dzisiaj na ja już też po piwku ale zostaje dzisiaj w domu . Gniady teraz co wieczór będziesz miał browarową inwazję jak będę pieska wyprowadzał . Nie pije :>[br]Dopisany: 16 Lipiec 2011, 18:26_________________________________________________Chodżcie na balety a nie kur... siedzicie w domu i pierdzicie w kanape patrząc w telewizor albo w laptopa- rosną wam tylko brzuchy i d*py-ale wam doj**ałem jade do magnolii :polew: Rośnie i co z tego.. jak urośnie to i spadnie... Pójdzie się z Tobą na balety a później trzeba Cię pilnować bo zasypiasz u innych przy stolikach.... Uderzylem w czuły punkt - nie celowałem w nikogo
hornet Opublikowano 17 Lipca 2011 Opublikowano 17 Lipca 2011 :hi: Rowerowo dzisiaj ? Jakiegoś bronka robimy ?
hornet Opublikowano 17 Lipca 2011 Opublikowano 17 Lipca 2011 eeee nie wiem czy pojawię się.... jakoś mi się nie chce
inimix Opublikowano 17 Lipca 2011 Opublikowano 17 Lipca 2011 W którym miejscu jestescie? Ludu tu jakby cos za darmo rozdawali
szczuraz Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Opublikowano 18 Lipca 2011 pisałeś w trakcie spotu pierwszy parking po lewej za krzakami
hornet Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Rozpisujecie się prze okrutnie . o czym mamy z Tobą rozmawiać ??
Rekomendowane odpowiedzi