Duds Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Gdzie jest jakaś hamownia we Wrocku oprócz ECU? W ecu 150 zł życzą sobie za pomiar To nawet taka droga firma jak CTR Tuning woła 100 zł, a po znajomości nawet 50, ale do Zabrza to ja specjalnie nie pojadę
nitroo Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 ADT-Tuning sprawdź, bo ECU faktycznie bierze 150 zeta i to za ośkę. Quattro drożej
szczuraz Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Opublikowano 2 Lutego 2015 Gdzie jest jakaś hamownia we Wrocku oprócz ECU? W ecu 150 zł życzą sobie za pomiar To nawet taka droga firma jak CTR Tuning woła 100 zł, a po znajomości nawet 50, ale do Zabrza to ja specjalnie nie pojadę moze cwiara ma jakiś układ u swoich c*p tunerów a jak nie to zostaje Ci evolution motorsport Jacek Jakimów
Duds Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 ADT-Tuning sprawdź, bo ECU faktycznie bierze 150 zeta i to za ośkę. Quattro drożej no stówkę powiedzieli i mam bliżej sporo, wstępnie jestem ustawiony na środę A orientuje się ktoś czy realne wychodzą pomiary na tej hamowni?
chopin Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Dudi najdokładniej zmierzy Ci kolega Jacek , dobry kumpel Nelsona :D
Spartan_Wroc. Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Yo! Ma ktoś dystanse 5x100 5-10mm? Na przymiarkę potrzebuję wypożyczyć
wolcz2 Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Witam. Bedzie sie coś działo u was w sobote ?
Aron21 Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Bywa ktoś na giełdzie We wrocku ? Opłaca się tam jechać z Autem ??
goldi Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Jak przyjedziesz to będziesz prawie sam w Lubiniu też lipa Pytaj szczurka on był w niedzielę
Rekomendowane odpowiedzi