qrczak91 Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 możesz być pewien, że za kołnierz nie będzie wylewał dziecku, czy sobie?!
hornet Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 możesz być pewien, że za kołnierz nie będzie wylewał dziecku, ?!
Gniady Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Szczurek może jutro jakieś piwo jebniemy bo w piątek wyjeżdzam - można jeszcze lipcowe zaliczyć.
szczuraz Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Opublikowano 26 Lipca 2011 piwka i paciorka nigdy nie odmawiam dzwoń wieczorem
kaju Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 jak mam z kim juniora zostawić. Z nim bym nie ogarnął Co Ty gadasz, ja byłem z moim juniorem, sam zresztą widziałeś
Gniady Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 jak mam z kim juniora zostawić. Z nim bym nie ogarnął Co Ty gadasz, ja byłem z moim juniorem, sam zresztą widziałeś Cicho bo Ty wziąłeś żone do pomocy :>
wroclav Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 Są dzieci i dzieci. Średnia prędkość przelotowa mojego synka to 50 km/h :gwizdanie:
Gniady Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 Szczurek jak żona przyjedzie planowo to przed 22.00 będe dzwonił.
szczuraz Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Opublikowano 27 Lipca 2011 ok ok taka ciekawostka -> moje a4 tak wyglądało przedwczoraj jeszcze tylko zderzak musze pomalować a tak wczoraj wreszcie użyłem tego doczepianego ustrojstwa które jeździło w pokrowcu od czasu zakupu
Spartan_Wroc. Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Kilka dni temu fela mi się wygła Wcześniej nie prostowałem nigdy żadnych felg i nie orientuje się w temacie... da się ją odratować jeszcze?
qrczak91 Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 coś Ty zrobił?! myślę, że może być problem z prostowaniem. Aluminium może pęknąć, a na pewno nie będzie już takie sztywne w tym miejscu. Wg mnie
Spartan_Wroc. Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 coś Ty zrobił?! myślę, że może być problem z prostowaniem. Aluminium może pęknąć, a na pewno nie będzie już takie sztywne w tym miejscu. Wg mnie Dziura po kolana i jest efekt ...nasze piękne drogi...A jakiś dobry warsztat regenerujący felgi we Wrocku znajdę? Jak nie wyprostują to lipa...planowałem zmienić alu ale nie sądziłem że nastąpi to tak szybko
Spartan_Wroc. Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 szukaj czarnych 17" Z fajnym rantem ...ale mam nadzieje że wyprostują bo chciałem fundnąć sobie gwint...w innym przypadku gwint będzie musiał poczekać... ;(
hornet Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Kilka dni temu fela mi się wygła Wcześniej nie prostowałem nigdy żadnych felg i nie orientuje się w temacie... da się ją odratować jeszcze? Ja yebie :blink: Gdzie są takie dziury ?? NA moje oko to szukaj felg... nawet jak wyciągną to już konstrukcyjnie nie będzie to samo.... szkoda, żeby przy kolejnym takim uderzeniu pękła bo problemów i szkód może narobić więcej....
Spartan_Wroc. Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Kilka dni temu fela mi się wygła Wcześniej nie prostowałem nigdy żadnych felg i nie orientuje się w temacie... da się ją odratować jeszcze? Ja yebie :blink: Gdzie są takie dziury ?? NA moje oko to szukaj felg... nawet jak wyciągną to już konstrukcyjnie nie będzie to samo.... szkoda, żeby przy kolejnym takim uderzeniu pękła bo problemów i szkód może narobić więcej.... Widawa-Wrocław... dziura jak hooj... dzisiaj przejeżdżałem to zamiast ją załatać to po prostu postawili słupki żeby ją omijać... ale przynajmniej już wiadomo że ona tam jest... Teraz żałuje tylko że nie było policji...może mógłbym walczyć o jakieś odszkodowanie (nie ma znaków o uszkodzonej nawierzchni)
hornet Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Nie wiesz jak się robi,..... jedź gdzie jest dziura. Wypiardol te slupki zrób fonem kilka zdjęć i na policję. Niech zarządca drogi płaci odszkodowanie.
Gniady Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Na Tęczowej jest jeden z lepszych we Wro.
Rekomendowane odpowiedzi