szczuraz Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Głosowanie zostało zakończone. Bezwzględną większością została przegłosowana niedziela. Popuś to Ty?? Heszke w meszke !
Spartan_Wroc. Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Znaczy prawdziwi Albańczycy, nie żadni podrabiańcy! Pi*d@ nad głową, pi pi pi*d@ nad głową...!
szczuraz Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) Dosiadł się do Ciebie Rumuński książe i pytał skąd tak dobrze znasz Albański ? :grin: :grin: Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez szczuraz
Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Istnieje takie prawdopodobieństwo
Gość cwiara Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Głosowanie zostało zakończone. Bezwzględną większością została przegłosowana niedziela. Popuś to Ty?? Heszke w meszke ! Z tego co widziałem to glosowali ludzie co nigdy na spotach nie byli lub pierwszy raz ich nick widziałem, a powinni głosować Ci którzy są zainteresowani w temacie
szczuraz Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Na tym Grzesiu polega demokracja. [emoji6] Może właśnie dlatego ich nie widziales bo sobota im nie pasowala. Tapniete z HGW 2 Jakby nie było wynik jest 4:13 Tapniete z HGW 2
Gość cwiara Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ja się nie wtrącam tylko pisze jak jest. Po to oddałem spoty żebyście robili jak Wam pasuje
szczuraz Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Co to za avatar ? Tapniete z HGW 2
szczuraz Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Wzorowy uczeń czy co to jest [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Tapniete z HGW 2
chopin Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Szczur - chcesz sie ze spotami podłączyć do grupy akp ktora już wymarła... ja w niedziele nie mogę wiec mnie nie będzie... były soboty , było dobrze - miała być reaktywacja w sobote to żeś wymyślił ... a zresztą ...
Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Była niedziela, przylatywałem... W sobotę nie byłem ani razu Demokratyczne wyjście najlepsze ale fakt faktem uażam że powiny być liczone jedynie głosy ludzi spotujących
szczuraz Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Chopin byłeś na ostatnich spotach akp? Osób było więcej niż ma naszych spotach. Zawsze komuś nie będzie pasował jakiś dzień stąd głosowanie. Reaktywacja miała być w tą sobotę i nic nie stoi na przeszkodzie. Z tego co pamietam miała być knajpa a nie most więc o co Ci chodzi? Parę postow wcześniej pytałem o jej nazwę i nikt nie odpisał. Tapniete z HGW 2
Rekomendowane odpowiedzi