szczuraz Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Opublikowano 17 Lipca 2015 Chyba będę potrzebował jakiejś w miarę reprezentacyjnej fury na wrzesień. Kolega się uparł żebym go swoją Audi w ostatnia drogę zawiózł. A nie widziałem żeby ktoś kombi do ślubu jechał... Wysłane przez Tapatalk
Spartan_Wroc. Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 A lawetą widziałeś? Kuzyna 2lata temu lawetą wiozłem do ślubu A tak serio... mogę zorganizować CLS'a jak wam pasuje
szczuraz Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Opublikowano 17 Lipca 2015 Dogadamy resztę przez telefon [emoji6] Wysłane przez Tapatalk
kiciafirerek Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 Hejka byłem pod milenijnym ale o 15 nie sprawdziłem o której spot ale pewnie wakacje i teraz taki sam tłok jak o 15
szczuraz Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Opublikowano 18 Lipca 2015 To może sprawdź jutro o 17:30 [emoji6] Wysłane przez Tapatalk
kiciafirerek Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) To może sprawdź jutro o 17:30 [emoji6] Wysłane przez Tapatalk Dzięks hehehe sprawdzę. Sobota niedziela i tak w pracy to już nie odróżniam ;P Edytowane 19 Lipca 2015 przez kiciafirerek
dżejki Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Chłopaki szukam dobrego serwisu, mianowicie chodzi mi o "uczciwego" mechanika, który nie up***doli mi smarem kierownicy ani nie porysuje lakieru, po ostatniej naprawie w "prowincjonalnym" warsztacie się tylko wk*rwiam, wymieniałem wahacze, mineły 2 miesiące i już coś dzwoni w prawym kole mimo że to lemforder, autem od tej pory zrobiłem może 2000km, to nie koniec, mimo że wymienił mi czujnik poziomu oleju to rozwalił kable które idą do czujnika. Myślicie- "eee... pier**li pewnie", dodam że to nie koniec! Panowie również zajęli się moim rozrządem i stwierdzili że trzeba wymienić uszczelniacze wałków- wymienili.... i co? i cieknie dalej;/. Mało? był to czerwiec- pomyślałem że zrobię przegląd klimy, wymiana osuszacza wymiana oleju w kompresorze nowy gaz i heja! tydzień później odczynnik gdzieś się ulotnił i klima też nie działa. CZY POZA ASO ISTNIEJĄ RZETELNE SERWISY? Czy RSSerwis ma dobrą renome? Potrzebuję mechaniora który przetrzepie mi auto z góry na dół.
qrczak91 Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Chłopaki szukam dobrego serwisu, mianowicie chodzi mi o "uczciwego" mechanika, który nie up***doli mi smarem kierownicy ani nie porysuje lakieru, po ostatniej naprawie w "prowincjonalnym" warsztacie się tylko wk*rwiam, wymieniałem wahacze, mineły 2 miesiące i już coś dzwoni w prawym kole mimo że to lemforder, autem od tej pory zrobiłem może 2000km, to nie koniec, mimo że wymienił mi czujnik poziomu oleju to rozwalił kable które idą do czujnika. Myślicie- "eee... pier**li pewnie", dodam że to nie koniec! Panowie również zajęli się moim rozrządem i stwierdzili że trzeba wymienić uszczelniacze wałków- wymienili.... i co? i cieknie dalej;/. Mało? był to czerwiec- pomyślałem że zrobię przegląd klimy, wymiana osuszacza wymiana oleju w kompresorze nowy gaz i heja! tydzień później odczynnik gdzieś się ulotnił i klima też nie działa. CZY POZA ASO ISTNIEJĄ RZETELNE SERWISY? Czy RSSerwis ma dobrą renome? Potrzebuję mechaniora który przetrzepie mi auto z góry na dół. RS serwis ma bardzo złą opinię. Ja osobiście polecam Vag Serwis i paru kolegów pewnie się ze mną zgodzi.
emay Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Chłopaki szukam dobrego serwisu, mianowicie chodzi mi o "uczciwego" mechanika, który nie up***doli mi smarem kierownicy ani nie porysuje lakieru, po ostatniej naprawie w "prowincjonalnym" warsztacie się tylko wk*rwiam, wymieniałem wahacze, mineły 2 miesiące i już coś dzwoni w prawym kole mimo że to lemforder, autem od tej pory zrobiłem może 2000km, to nie koniec, mimo że wymienił mi czujnik poziomu oleju to rozwalił kable które idą do czujnika. Myślicie- "eee... pier**li pewnie", dodam że to nie koniec! Panowie również zajęli się moim rozrządem i stwierdzili że trzeba wymienić uszczelniacze wałków- wymienili.... i co? i cieknie dalej;/. Mało? był to czerwiec- pomyślałem że zrobię przegląd klimy, wymiana osuszacza wymiana oleju w kompresorze nowy gaz i heja! tydzień później odczynnik gdzieś się ulotnił i klima też nie działa. CZY POZA ASO ISTNIEJĄ RZETELNE SERWISY? Czy RSSerwis ma dobrą renome? Potrzebuję mechaniora który przetrzepie mi auto z góry na dół. Poszło PW. RS serwis też nie polecam. A tak apro po gdzie nabijałeś klimę i ten osuszacz wymieniałeś ?
nitroo Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Żaden RS Serwis! Jedź do VAGSerwis, jak Ci qrczak poleca. Nie zawiedziesz się
szczuraz Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Opublikowano 23 Lipca 2015 Ja bym polecił ale po ostatniej akcji jak wysłałem uszolka do pana ze szrotu z b5 już nikogo nie będę polecał. Jednych traktują tak innych inaczej Wysłane przez Tapatalk
needspoon Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 Siemanko a przy jakiej ulicy miesci sie ten serwis, bo przeprowadzilem sie teraz do wrocka i dobrze wiedziec gdzie jezdzic jak cos a ceny maja przystepne??
needspoon Opublikowano 25 Lipca 2015 Opublikowano 25 Lipca 2015 dzieki za info dozoba jutro na spocie
Rekomendowane odpowiedzi