szczuraz Opublikowano 14 Września 2015 Autor Opublikowano 14 Września 2015 Fafnasty ma niedaleko Wysłane przez Tapatalk
szczuraz Opublikowano 15 Września 2015 Autor Opublikowano 15 Września 2015 Siema Wysłane przez Tapatalk
szczuraz Opublikowano 15 Września 2015 Autor Opublikowano 15 Września 2015 Siema Arek. Jakby kolega szukał dalej fury to moja jest już do zabrania. Cena idzie w dół o tysia. Oferta jest aktualna do czasu aż znajomy nie sprzeda krawata. [emoji6] Wysłane przez Tapatalk
arre Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 Siema Arek. Jakby kolega szukał dalej fury to moja jest już do zabrania. Cena idzie w dół o tysia. Oferta jest aktualna do czasu aż znajomy nie sprzeda krawata. [emoji6] Wysłane przez Tapatalk Czytalem cycu na b5b jak by ktos cos to dam znac ale narazie szukam czegos w okolicach 30k z Q i pod lpidzi dla kobity
dżejki Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 Dobry! Od południa staram się ogarnąć instalację interfejsu z vag409.1 Czy ktoś z Wrocławia jest mi wstanie to postawić na Windows 10? Niestety zdolności już nie te, a i system mnie przytłacza, bo nie jestem w stanie dodać sterowników innych niż ten który windows uznaje za "najlepsze"
pela235 Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 Siemanko Pany potrzebuje namiar do kogoś kto ma blisko lub mieszka w Legnicy Ja mam 15 km wal na pw Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalka
szczuraz Opublikowano 15 Września 2015 Autor Opublikowano 15 Września 2015 Siema Arek. Jakby kolega szukał dalej fury to moja jest już do zabrania. Cena idzie w dół o tysia. Oferta jest aktualna do czasu aż znajomy nie sprzeda krawata. [emoji6] Wysłane przez Tapatalk Czytalem cycu na b5b jak by ktos cos to dam znac ale narazie szukam czegos w okolicach 30k z Q i pod lpidzi dla kobity W takim razie cena dla Ciebie 25k a Cwiara za piątkę zakłada LPG do diesli. Wilk syty, owca cała i jeszcze się uwalimy do betonu za moje po transakcji. [emoji2] Wysłane przez Tapatalk
arre Opublikowano 16 Września 2015 Opublikowano 16 Września 2015 Siema Arek. Jakby kolega szukał dalej fury to moja jest już do zabrania. Cena idzie w dół o tysia. Oferta jest aktualna do czasu aż znajomy nie sprzeda krawata. [emoji6] Wysłane przez Tapatalk Czytalem cycu na b5b jak by ktos cos to dam znac ale narazie szukam czegos w okolicach 30k z Q i pod lpidzi dla kobity W takim razie cena dla Ciebie 25k a Cwiara za piątkę zakłada LPG do diesli. Wilk syty, owca cała i jeszcze się uwalimy do betonu za moje po transakcji. [emoji2]Wysłane przez Tapatalk wszystko ladnie pieknie tylko i nie ta moc i rocznik jak by ktos znal to pudlo to prosze o info http://olx.pl/oferta/volkswagen-touareg-4-2-gaz-bialy-mat-kamera-cofania-ksenony-full-wersja-ideal-CID5-IDbK4F7.html#7aa1b61118
szczuraz Opublikowano 16 Września 2015 Autor Opublikowano 16 Września 2015 Za dużo ulepiłem tych tuaregów. Cały czas mam w głowie krew i smród. [emoji52] z niczym innym te auta do końca życia nie będą mi się kojarzyły. Szczególnie te z pierwszych lat produkcji. Wysłane przez Tapatalk
arre Opublikowano 17 Września 2015 Opublikowano 17 Września 2015 Za dużo ulepiłem tych tuaregów. Cały czas mam w głowie krew i smród. [emoji52] z niczym innym te auta do końca życia nie będą mi się kojarzyły. Szczególnie te z pierwszych lat produkcji. Wysłane przez Tapatalk WIem mi sie tez to nie podoba i tez swoje slyszalem... ale wez to kobicie przetlumacz na ich rozumowanie... 4.2 nie biore pod uwage predzej 3.2 ale najlepiej w 8P
szczuraz Opublikowano 18 Września 2015 Autor Opublikowano 18 Września 2015 Siema Wysłane przez Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi