szczuraz Opublikowano 13 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Co zrobić. Lubię życie na krawędzi [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji201] Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ktoś może będzie jechał jakoś w przyszłym tygodniu do Londynu ? Lub jakiś pomysł, potrzebuję wysłać koła 16'' alusy z oponami do brata ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Popatrz ma fb ogłaszają się że przewożą paczki do uk albo do niemiec i ceny są w miare ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gac3k Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 SerwusNa spotach bywa ktoś z radiem BNS 5.0 i ma do niego mapę ? Chciałbym zniemić język na ENG bo szwabskiegi jak widzę to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 16 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Panowie trzeba mi jedna rzecz z Oleśnicy odebrac . Pomoze ktos ? wiem ze jest watek o spotach w Oleśnicy ale chyba umarl bo juz od czerwca nikt tam nie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 co potrzebne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adifek Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Co z Oleśnicy? Ja na 80% w niedziele jade do Wrocławia-rynek-drukarska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 17 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Na spot wpadniesz? Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gac3k Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Jutro tj. w niedzielę 18.10 będzie standardowo spot ? chciałbym się wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 17 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Napiszę jutro koło 15:00 kto się zapowiedział na innym kanale komunikacji. Mnie raczej nie będzie. Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 (edytowane) Dobry ja jutro zawitam Logi ja robię ale to nie są tanie rzeczy po za tym jest problem bo tam gdzie zawsze robiłem logi zrobili progi zwalniające także zostaje obwodnica lub inne miejsce Edytowane 17 Października 2015 przez goldi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e9matic Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Bry. Informuję grzecznie iż ja się wpisuję na jutrzejsza listę obecnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gac3k Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Panowie trzeba mi jedna rzecz z Oleśnicy odebrac . Pomoze ktos ? wiem ze jest watek o spotach w Oleśnicy ale chyba umarl bo juz od czerwca nikt tam nie pisze Sprawa w toku Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Spot jest na 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 18 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Ja będę na 17:30 najwcześniej. Wysłane przez Tapatalk Bry. Informuję grzecznie iż ja się wpisuję na jutrzejsza listę obecnych Jechałem wczoraj Koło ciebie Ale miałem takie urwanie d*py że nawet nie dzwoniłem. [emoji52] następna wyprawa w Twoje rejony pewnie Za rok. Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gac3k Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 ja bede 17:00 może 17:15 zależnie jak tam na autozdradzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 18 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Zaraz Startuje ze szpitala. Będę Koło 17:40 Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi