szczuraz Opublikowano 20 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Nawet na pięć lat młodszego? [emoji2] Wysłane przez Tapatalk gitara ;-) Te a czyje to b6 z wgniotka na masce i Pseudo usa lampami z przodu i pewnie z tyłu tez? I niech mi ktoś jeszcze powie ze to 2.5 i multitroniku...Wszystkie Wrocławskie b6 mają wgniotke na masce. Taki klubowy znak szczególny. [emoji2] Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Nawet na pięć lat młodszego? [emoji2] nawet 2.5 w leniuchu i fwd to bym nie chcial i 10 lat mlotzego wole moje stare 1.8T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 21 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 U mnie to już starość. Dom, żona, syn i kombi z dieslem w automacie brakowało Mi do kompletu. Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 U mnie to już starość. Dom, żona, syn i kombi z dieslem w automacie brakowało Mi do kompletu. Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 dobry starość nie radość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 21 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Młodość nie wieczność. [emoji6] Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Dzień Dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 24 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 No c**j... Nie wierzę. Waldek się pojawił... [emoji15] Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Odzyskałem cudem konto...Hugo musiał mi podać moje hasło,bo za uja nie pamiętałem Widzę , że furke zmieniłeś. Gdzie poszła b5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 24 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Srebrna do DSR I od 3 tygodni lata po Kłodzku a Czarna jeździ często po Wro bo zabrał ja chłopak z okolic sobótki. Ty masz jeszcze b5? Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Gobi, Ty żyjesz Gdzieś Ty był jak Cię nie było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michulek Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 siema Jutro ktoś będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 jutro się okaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Tomku, praca praca praca ... Audika roztrzaskana, już dawno na złomie. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 24 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Przestałeś odbierać telefony Potem zmieniłeś numer. Upolowałem cię na olx bo wstawiłeś konsole odemnie. Miałem do ciebie dzwonić ale czasu brakło. Wysłane przez Tapatalk Kiedy wygniotłes a4? Co się stało? Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 (edytowane) Szkoda gadac , rozpacz czarna ... Kobita wjechała mi prawą stronę , idealnie przesunęła cały pysk. Wyszło , że z mojej winy ... lipa straszna . Nie wiem co z tą konsola zrobić :x Parę gratów jeszcze mi z audi zostało ... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka A niedawno temu golfa rozbilem, facet mi wymusił... i tak na b6 zarobiłem Edytowane 24 Października 2015 przez Gobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 25 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Widzę że się ostro rozbijasz po mieście. [emoji2] Dobra który chętny na spot bo nie wiem czy po głosowaniu iść do monopolu czy do garażu. [emoji6] Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gac3k Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) Ja powinienem być tylko jeszcze 0,5 promila mam po imprezie firmowej.... Nie wyrobię się sprawa się rypła przy naprawie kompa mhm Edytowane 25 Października 2015 przez Gac3k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michulek Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 To ja wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi