kaju Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Pany kto we Wro lub okolicach ustawi zbieznosc + geometrie i nie sp***doli ?gdzieś był jak Cie nie było Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Pany kto we Wro lub okolicach ustawi zbieznosc + geometrie i nie sp***doli ?gdzieś był jak Cie nie było Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk a gdzie Ty sie ryju podziewasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Pany kto we Wro lub okolicach ustawi zbieznosc + geometrie i nie sp***doli ? Dziadek z waflowej. Ma najlepsze sznurki od snopowiązałki. Poważnie. Ktoś się dzisiaj pisze na spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pksmlody Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Ja odpadam, wyjazd dziś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman_tyk Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Dziadek z waflowej. Ma najlepsze sznurki od snopowiązałki. Poważnie. no faktycznie mistrz pierwsza klasa i sznurkiem i metrowka zrobil igle, w sprzety nie wierzy i moze i racja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) Bo to ostatni żywy ze starej szkoły. W quattro tył ustawia tak jak chce klient a nie jak mu wygodnie. O cenie się nie wypowiadam ale podejrzewam że wiecej jak 80 pln nie wziął. Edytowane 1 Lutego 2016 przez szczuraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman_tyk Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 O cenie się nie wypowiadam ale podejrzewam że wiecej jak 80 pln nie wziął. 70pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmr Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Pany kto we Wro lub okolicach ustawi zbieznosc + geometrie i nie sp***doli ? Dziadek z waflowej. Ma najlepsze sznurki od snopowiązałki. Poważnie. Ktoś się dzisiaj pisze na spot? Potwierdzam :-) na sznurkach robi lepiej (lub tak samo) jak inni na laserach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Siemka ruszać tyłki dziś na spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Siemka ruszać tyłki dziś na spot chętnie przyjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Witam Pany Mam takie pytanie i jednocześnie prośbę. Interesuje mnie zakup foteli Sportline zamiast moich comfortow, do Passata B6, a znalazłem takie ogłoszenie... http://olx.pl/i2/oferta/fotele-kanap...ml#:ee34ff38db Czy ktoś z szanownych Kolegów mieszka w okolicy tego gościa? Chce wziąć od Niego komplet, co prawda nie chce robić wysyłki ale myśle ze jakis ewentualny transport sie znajdzie. Oczywiście gość twierdzi ze tylko trzeba je wyprać, moze i to prawda ale chciałbym zeby je ktoś zobaczył. Czy mógłby ktoś to zweryfikować? Oczywiście odwdzięczę sie jakimś mocnym regionalnym trunkiem prosiłbym odpowiedzi na PW jak istnieje taka mozliwosc. Pozdrawiam. Edytowane 7 Lutego 2016 przez Zemis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rederyk78 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Będzie przedstawiciel woj Zachodniopomorskiego dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Będzie przedstawiciel woj Zachodniopomorskiego dzisiaj. to i ja zajade to dogadamy szczegóły co tam kiedyś dzwoniłeś ale chwile tylko będe bo mam jeszcze pare spraw do załatwienia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rederyk78 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Dzięki za spot [emoji111] Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rederyk78 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Ja również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 żyją czy umarli ? Na spoty jeżdżą a nic nie klepią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 żyjo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 umarli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi