Gac3k Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Kurdę ja mam co tydzień coś co mi zburzy plany przyjazdu od 2 miesięcy. W ten weekend mamy 14 lutego więc trzeba znów odpuścić. Ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Jest ktoś z Wrocławia co może mi zrobić logi turba ??? Kontaktuj się z Goldim Potrzebne mi dwie oprawki na 5w5 bo zmieniam z h6w Uderz do tego pana -> http://a4-klub.pl/index.php?/user/71534-jawor36/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 O tak uderz do Goldi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Dobry jestem po operacji wiec na razie nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michulek Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Cześć i czołem ! Audi zmartwychwstalo co prawda jeszcze trochę kuleje ale dojdzie do ładu ? w niedzielę ktoś będzie ? Po krótkiej przerwie bym zawitał o ile kobita nic nie wymyśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 co było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioxendo Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 ja wpadne jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michulek Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 co było? Pompa padła, rozrząd przeskoczył takie tam. Rozrząd nowy pompa 11 wsadzona dziś byłem jescze dawkę uregulować i jest ok na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Jak k... rozrzad przeskoczył?! Coś ty tam narobił ? Paliłeś na linkę ? Edytowane 13 Lutego 2016 przez szczuraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diesel1511 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Jesli ktos bedzie jutro to dajcie znac tez wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michulek Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Jak k... rozrzad przeskoczył?! Coś ty tam narobił ? Paliłeś na linkę ?A gdzie tam. Pompa bałaganu narobila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Ale niefart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michulek Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Ale niefart. Nooo póki co żyje. Ale po 1 odpaleniu klepal jak głupi. Wszystko ustawione i chodzi pięknie.nAwet mniej dymi haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Ale niefart. Nooo póki co żyje. Ale po 1 odpaleniu klepal jak głupi. Wszystko ustawione i chodzi pięknie.nAwet mniej dymi haha u młodego w golfie nie został czasem mój wyjmak do pinów czerwony? przedzwoń do niego i spytaj, bo kuźwa nie mogę go znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michulek Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Ale niefart. Nooo póki co żyje. Ale po 1 odpaleniu klepal jak głupi. Wszystko ustawione i chodzi pięknie.nAwet mniej dymi haha u młodego w golfie nie został czasem mój wyjmak do pinów czerwony? przedzwoń do niego i spytaj, bo kuźwa nie mogę go znaleźć Dam znac. Chyba że już gofra pogonił Szczurek plamisz haha przyjechał na chwilę i zostawił kałuże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Po pierwsze nie plamię tylko znaczę teren a po drugie mam już uszczelkę to tego wtrysku tylko czasu nie mam. Następny silnik będzie szczelny niech go tylko koza z budy wyrwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioxendo Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Ale niefart. Nooo póki co żyje. Ale po 1 odpaleniu klepal jak głupi. Wszystko ustawione i chodzi pięknie.nAwet mniej dymi haha u młodego w golfie nie został czasem mój wyjmak do pinów czerwony? przedzwoń do niego i spytaj, bo kuźwa nie mogę go znaleźć Dam znac. Chyba że już gofra pogoniłSzczurek plamisz haha przyjechał na chwilę i zostawił kałuże Niechce nic mówić ale za Tobą mineralnym jechało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 a jaki ma lac jak ma 2.5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michulek Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Tak to się teraz nazywa hehe . po takiej awarii dostał w dupe i sobie na pewno lubi oleju lyknac to tylko 1.9 nic mu nie będzie poza tym ile można dymic na czarno haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 a jaki ma lac jak ma 2.5? zamilcz, kuRYwa... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi