kaju Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 jasno niebieska to jozka ex... lata teraz po wrocku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KYLOMC Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 ma ktoś pożyczyć przepustnice do AEB ? musze sprawdzic czy mi padła ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Przyjmuje ustawienia fabryczne ? Patrzyłeś na ścieżki potencjometru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KYLOMC Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 mam błąd który się nie usuwa .. 17967 - Throttle Valve Control part (J338): Fault in basic settings P1559 - 35-10 - - - Intermittent i niestety przy adaptacji wyskakuje error nie patrzyłem jeszcze na ścieszki potencjometru . próbowałem podpiąć inna ale przy niej to samo nie wiem co to możne być ... dodatkowo pompuje tylko do 0,3 barka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Przepustnica na lustro, Sprawdz ścieżki i spróbuj zaadoptować. Latasz dalej na tym ecu z mojej srebrnej ? Może się wysrał bo ja go wywalałem przez błąd przepustnicy jak pamiętasz. Z Twoją zatrybił i działał przez dwa lata ale może jego czas nadszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KYLOMC Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 tak latam na twoim spróbuje dla pewności wymienić kompa na mojego starego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 zacznij od czyszczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KYLOMC Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 dzis podpiełem stary sterownik i niema tego błędu czyli komp walnięty muszę kupić innego Czyli twój wytrzymał z 2 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Powiem Ci dlaczego. Te sterowniki maja ograniczoną ilość zapisów. W momencie kiedy czesto kasujesz błędy/adoptujesz Kończy się pamięc i sterownik siada. Szukaj tego z końcówką 558CX one już były wyleczone z tego problemu. Ew 558E jak dobrze pamiętam ale seria po 98 roku czyli z końcówki produkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KYLOMC Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 z koncówka e kupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Maciek zdj dostaniesz wieczorem albo jutro bo zostały na kompie w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Teraz mi piszesz jak jak pięć razy przewaliłem folder ze spamem... :grin: :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordeliuss Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Witajcie, Jakieś 5 lat temu we Wrocławiu jeżdziło to auto i podobno było tutaj na forum:http://olx.pl/oferta/audi-a4-2001r-1-9-tdi-140km-quattro-pelna-opcja-prywatnie-zamiana-CID5-IDauJXH.html#48f7ed9917Ktoś je może kojarzy?? Chciałbym znaleźć stary temat auta. Poprzednie blachy miał na DW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Pamiętasz nick usera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) Nie kojarzę auta może jak napisał maciek nick klubowicza po za tym przez pięć lat sie tyle ludzi przewineło że masakra została tylko stała ekipa Edytowane 31 Marca 2016 przez goldi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordeliuss Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Jak bedę w domu mogę podac ewentualnie imie i nazwisko starego właściciela bo nicku właśnie nie znam (dałoby wam to cos?). A chciałbym poczytac o aucie bo pdoobno temat był. Oczywiście jak tylko ogarne podstawy to będzie nowy temat auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 O i le to nie był sezonowiec i wpadał na spoty to będziemy kojarzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Bry dzisiaj pod MM spocik tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Tak 17:00 Most Milenijny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi