ChargerGT Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 @ChargerGT Ile Ci w siechnicy powiedział za zrobienie? Ile i jakie elementy masz do malowania i do klepania? Rzucili mi 350 od elementu. Mam całą lewą stronę. Drzwi przednie i tylnie + błotnik przedni i tylni : / A w sumie myślałem rownież czy by nie kupić i nie podmienić dolnego zderzaka ze standardowego na taki jak był w s-line. Znajomemu ostatnio jakiś chłopaczek robił E46 w Jeleniej Górze. Na aucie śladu nie ma, a robiona była cała prawa strona, lakier + lekkie klepanie (kumpel przesadził na zakręcie i przytarł całą prawą stronę o murek ) 120 km to nie tak dużo więc jutro mam planach wycieczkę do tego Pana z prośbą o wycenę.
ppatryk Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) @ChargerGT Ile Ci w siechnicy powiedział za zrobienie? Ile i jakie elementy masz do malowania i do klepania? Rzucili mi 350 od elementu. Mam całą lewą stronę. Drzwi przednie i tylnie + błotnik przedni i tylni : / A w sumie myślałem rownież czy by nie kupić i nie podmienić dolnego zderzaka ze standardowego na taki jak był w s-line. Znajomemu ostatnio jakiś chłopaczek robił E46 w Jeleniej Górze. Na aucie śladu nie ma, a robiona była cała prawa strona, lakier + lekkie klepanie (kumpel przesadził na zakręcie i przytarł całą prawą stronę o murek ) 120 km to nie tak dużo więc jutro mam planach wycieczkę do tego Pana z prośbą o wycenę. Będziesz wracał pociągiem? Jak masz akurat pieniążki na zbyciu na zakup tylnego zderzaka od S-Line to nawet się nie zastanawiaj. Poszukaj dobrze może nawet złapiesz w kolorze. Tylko jak rozwiążesz kwestię tłumika? Będziesz zmieniał czy tylko na lewą dziurę narzucisz dokładkę, a na prawą tą dokładkę przykleisz? Szkoda, że ten gościu w Siechnicy będzie miał na wiosnę dopiero komorę. Mam kilka rzeczy poważniejszych w kolejce dla niego, ale nie w swoim aucie. Edytowane 5 Stycznia 2017 przez ppatryk
michu93 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Ostatnio była pogawędka gdzie warto jechać ustawić zbieżność, ale nie pamiętam czy tu i nie mogę znaleźć. Gdzie konkretnie ustawią geometrię obu osi?
ppatryk Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Ostatnio była pogawędka gdzie warto jechać ustawić zbieżność, ale nie pamiętam czy tu i nie mogę znaleźć. Gdzie konkretnie ustawią geometrię obu osi? Na waflowej mam swojego mistrza. Od wielu wielu lat u niego ustawiam zbieżność. Raz byłem gdzieś indziej i spierdolili po całości.Tu masz numer do gościa w razie jakbyś chciał sie umówić: 668 677 984. Edytowane 6 Stycznia 2017 przez ppatryk
ArkadiuS Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Ostatnio była pogawędka gdzie warto jechać ustawić zbieżność, ale nie pamiętam czy tu i nie mogę znaleźć. Gdzie konkretnie ustawią geometrię obu osi? Na waflowej mam swojego mistrza. Od wielu wielu lat u niego ustawiam zbieżność. Raz byłem gdzieś indziej i spierdolili po całości.Tu masz numer do gościa w razie jakbyś chciał sie umówić: 668 677 984. Jeśli to ten sam dziadek o ktorym mysle to rowniez polecam, tu masz lokalizację https://goo.gl/maps/JNq7dwH2JUq
ppatryk Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Ostatnio była pogawędka gdzie warto jechać ustawić zbieżność, ale nie pamiętam czy tu i nie mogę znaleźć. Gdzie konkretnie ustawią geometrię obu osi? Na waflowej mam swojego mistrza. Od wielu wielu lat u niego ustawiam zbieżność. Raz byłem gdzieś indziej i spierdolili po całości.Tu masz numer do gościa w razie jakbyś chciał sie umówić: 668 677 984. Jeśli to ten sam dziadek o ktorym mysle to rowniez polecam, tu masz lokalizację https://goo.gl/maps/JNq7dwH2JUq Dokładnie, to ten sam "dziadek" .
michu93 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Ostatnio była pogawędka gdzie warto jechać ustawić zbieżność, ale nie pamiętam czy tu i nie mogę znaleźć. Gdzie konkretnie ustawią geometrię obu osi? Na waflowej mam swojego mistrza. Od wielu wielu lat u niego ustawiam zbieżność. Raz byłem gdzieś indziej i spierdolili po całości.Tu masz numer do gościa w razie jakbyś chciał sie umówić: 668 677 984. Jeśli to ten sam dziadek o ktorym mysle to rowniez polecam, tu masz lokalizację https://goo.gl/maps/JNq7dwH2JUq Dokładnie, to ten sam "dziadek" . ale ustawia przód i tył? Bo większość "fachowców" to ustawia wszystko drążkami kierowniczymi... a robiłem w tym roku gumy na belce, amory itp, chciałbym, żeby wszystko było SI
ppatryk Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Ostatnio była pogawędka gdzie warto jechać ustawić zbieżność, ale nie pamiętam czy tu i nie mogę znaleźć. Gdzie konkretnie ustawią geometrię obu osi? Na waflowej mam swojego mistrza. Od wielu wielu lat u niego ustawiam zbieżność. Raz byłem gdzieś indziej i spierdolili po całości. Tu masz numer do gościa w razie jakbyś chciał sie umówić: 668 677 984. Jeśli to ten sam dziadek o ktorym mysle to rowniez polecam, tu masz lokalizację https://goo.gl/maps/JNq7dwH2JUq Dokładnie, to ten sam "dziadek" .ale ustawia przód i tył? Bo większość "fachowców" to ustawia wszystko drążkami kierowniczymi... a robiłem w tym roku gumy na belce, amory itp, chciałbym, żeby wszystko było SI Ja nie wyobrażam sobie ustawić tylko jedną oś.
szczuraz Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2017 Quattro robi ligowo. Nikogo lepszego nie znajdziesz.
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 A gdzie wy macie regulacje z tyłu w fwd?
michu93 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) A gdzie wy macie regulacje z tyłu w fwd? Belka o ile dobrze kojarzę można minimalnie przestawić, po za tym, chodzi o to też, żeby ktoś rzeczywiście sprawdził, czy nie jest skrzywiona np. Od ostatniego razu, gdzie "magik" mi robił pomiary zmieniałem gumy na belce, amory tył i łożyska przód i tył, chciałbym, żeby ktoś teraz sprawdził i ustawił Edytowane 7 Stycznia 2017 przez michu93
ArkadiuS Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 A gdzie wy macie regulacje z tyłu w fwd?Belka o ile dobrze kojarzę można minimalnie przestawić, po za tym, chodzi o to też, żeby ktoś rzeczywiście sprawdził, czy nie jest skrzywiona np. Od ostatniego razu, gdzie "magik" mi robił pomiary zmieniałem gumy na belce, amory tył i łożyska przód i tył, chciałbym, żeby ktoś teraz sprawdził i ustawił To jedz do dziadka. Powiedz dodatkowo co miałeś robione.
michu93 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 A gdzie wy macie regulacje z tyłu w fwd?Belka o ile dobrze kojarzę można minimalnie przestawić, po za tym, chodzi o to też, żeby ktoś rzeczywiście sprawdził, czy nie jest skrzywiona np. Od ostatniego razu, gdzie "magik" mi robił pomiary zmieniałem gumy na belce, amory tył i łożyska przód i tył, chciałbym, żeby ktoś teraz sprawdził i ustawił To jedz do dziadka. Powiedz dodatkowo co miałeś robione. tak zrobię, dzięki! btw, kiedy jakiś spocik?
szczuraz Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2017 Przy dzisiejszej temperaturze to 20cm styropianu pod nogi by się przydało... Może w przyszłym tygodniu uda się coś spiąć na sztywno.
goldi Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 ja już odmówiłem nie mam na tyle czasu ale dzieki kolegom że mnie poleciliście
kaju Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 A gdzie wy macie regulacje z tyłu w fwd?Belka o ile dobrze kojarzę można minimalnie przestawić, po za tym, chodzi o to też, żeby ktoś rzeczywiście sprawdził, czy nie jest skrzywiona np. Od ostatniego razu, gdzie "magik" mi robił pomiary zmieniałem gumy na belce, amory tył i łożyska przód i tył, chciałbym, żeby ktoś teraz sprawdził i ustawił To jedz do dziadka. Powiedz dodatkowo co miałeś robione. tak zrobię, dzięki! btw, kiedy jakiś spocik? a czemu do romka nie pojedziesz do przygodzic? mega robi...
michu93 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 A gdzie wy macie regulacje z tyłu w fwd?Belka o ile dobrze kojarzę można minimalnie przestawić, po za tym, chodzi o to też, żeby ktoś rzeczywiście sprawdził, czy nie jest skrzywiona np. Od ostatniego razu, gdzie "magik" mi robił pomiary zmieniałem gumy na belce, amory tył i łożyska przód i tył, chciałbym, żeby ktoś teraz sprawdził i ustawił To jedz do dziadka. Powiedz dodatkowo co miałeś robione. tak zrobię, dzięki! btw, kiedy jakiś spocik? a czemu do romka nie pojedziesz do przygodzic? mega robi... bo mi nie po drodze
TOM3K Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zna ktoś gościa od tego ogłoszenia ? https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-audi-a4-1-8t-163km-oryg-s-line-zewn-sedan-ID6yHH75.html
Toskańczyk Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Goldi u niego chyba 2 auta oglądał
TOM3K Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 jakiś badziew czy dobre ? Kumpel napalony na nią jest
Rekomendowane odpowiedzi