szczuraz Opublikowano 15 Października 2011 Autor Opublikowano 15 Października 2011 czekaj skończę pracę to wkleje foty typy na orlenie mówili ze im cały dzien tylko zdjecia robia gdzie sie nie pojawią
Gniady Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 Dobra pakuje kurczaki w skrzynki i zasuwam do zoo
szczuraz Opublikowano 15 Października 2011 Autor Opublikowano 15 Października 2011 dzisiaj jakaś promocja miała być chyba na wejście
qrczak91 Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 przez cały tydzień, 3zł za wejście dla wszystkich
szczuraz Opublikowano 16 Października 2011 Autor Opublikowano 16 Października 2011 Gniady oglądasz F1 ? Moja firma banery reklamowe powiesiła na płotach. Znając ich skąpstwo pewnie zrobili to w nocy i nielegalnie Kto będzie dzisiaj na spocie ?
Gniady Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 właśnie skończyłem oglądać -nie wiem czy zdąże wrócić do Wro.
Gniady Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Mnie dzisiaj nie ma nie ma sie z czego cieszyć -zapomniałem jak wyglądasz
hornet Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Mnie dzisiaj nie ma nie ma sie z czego cieszyć -zapomniałem jak wyglądasz Nie dam rady dzisiaj ...nic nie poradzę. Za tydzień też mnie nie ma bo wyjeżdżam z Wrocka.
szczuraz Opublikowano 16 Października 2011 Autor Opublikowano 16 Października 2011 właśnie skończyłem oglądać -nie wiem czy zdąże wrócić do Wro. jeżeli oglądałeś na żywo to na pewno nie zdążysz wrócić. Sam nie bede stał w taką pizgawicę pod milenijnym
qrczak91 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Ja nic nie obiecuję. Zależy jak się z robotą wyrobię...
szczuraz Opublikowano 16 Października 2011 Autor Opublikowano 16 Października 2011 daj znać bo nie wiem jak sie zaopatrywać. Zaraz chyba zbiorę się do kupy i będę zakładał pełną zimę. Stawiam czteropak każdemu kto zrobi to za mnie
qrczak91 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 daj znać bo nie wiem jak sie zaopatrywać. Zaraz chyba zbiorę się do kupy i będę zakładał pełną zimę. Stawiam czteropak każdemu kto zrobi to za mnie zrobię Ci to w zamian za pomoc przy czyszczeniu przepływki (nie działa, mam nadzieję, że to pomoże) i przepustnicy o ile chodzi Ci o wymianę kół na zimówki Tylko to już raczej nie dzisiaj, a w tym tygodniu... co do spotu... jakbym mógł przyjechać, to będę dzwonił.
szczuraz Opublikowano 16 Października 2011 Autor Opublikowano 16 Października 2011 ok dzwoń ja już zimówki założyłem Czyszczenie przepustnicy w ADR to gównowata robota Oprócz podciśnień dochodzą tam jeszcze węże wodne a dojście do śrub to jakiś bezmózg z połamanymi rękami wymyślił
Spartan_Wroc. Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Jak ściągnąć przedni zderzak żeby niczego nie urwać?
szczuraz Opublikowano 16 Października 2011 Autor Opublikowano 16 Października 2011 2 śruby imbusowe przykręcane od spodu zderzaka pod kratkami. Potem przesuwasz zderzak do przodu i odciągasz boki do zewnątrz aż nie wyskoczą. Aha i musisz plastikowe nadkola od zderzaka odkręcić i osłonę spod silnika. Padła dzisiaj propozycja na przyszła sobotę ale nie pamiętam gdzie i o której Ponoć Gniady coś więcej wie
Gniady Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Ja mi padaczka tesciowa wyzdrowieje to dopiero zaczynam mysleć o wyjściu na piwo
Spartan_Wroc. Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 2 śruby imbusowe przykręcane od spodu zderzaka pod kratkami. Potem przesuwasz zderzak do przodu i odciągasz boki do zewnątrz aż nie wyskoczą. Aha i musisz plastikowe nadkola od zderzaka odkręcić i osłonę spod silnika. Dzięki wielkie
qrczak91 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Dzięki Maciek za pomoc zaraz założę wątek[br]Dopisany: 16 Październik 2011, 21:51_________________________________________________wątek założony: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=226013.0 zakodowałem sobie zamykanie drzwi po przekroczeniu 15km/h i otwieranie po wyjęciu kluczyka. ale bajer!
szczuraz Opublikowano 16 Października 2011 Autor Opublikowano 16 Października 2011 teraz możesz wozić spokojnie laptopa na fotelu pasażera Zobaczymy ile czasu minie zanim zacznie Cię irytować każdorazowe otwieranie jak ktoś będzie się dosiadał Ja mi padaczka tesciowa wyzdrowieje to dopiero zaczynam mysleć o wyjściu na piwo podaj rosyjski lek z pieprzem - do soboty powinna być jak nowa Dzięki wielkie No problem jakby Ci coś nie szło to dzwoń tel. masz na górze wątku. [br]Dopisany: 16 Październik 2011, 23:57_________________________________________________ wlazłem przypadkowo w filmik Orki trzeba go ściągnąć kiedyś na spota bo ostatnio rozmawiałem z nim ze 3 miechy temu. Grubą ma tą glebę .... zazdroszczę mu
Rekomendowane odpowiedzi