Kubeł Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Ja też chętnie bym się pierwszy raz pojawił, o ile będzie ktoś z klubu A4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PERSHINGUS Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Koledzy szanowni bardzo , zamiast pisać że chętnie bym się pojawił ale nie wiem czy ktoś będzie a kto będzie a co tam się robi i tak dalej TO ODPALCIE FURY I PRZYJEDŹCIE a póki co to ostatnio z A4 KLUB pojawiam się ja i Christ-off Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubeł Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Będzie ktoś z Vagiem i komputerem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziknumerouno Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Koledzy szanowni bardzo , zamiast pisać że chętnie bym się pojawił ale nie wiem czy ktoś będzie a kto będzie a co tam się robi i tak dalej TO ODPALCIE FURY I PRZYJEDŹCIE a póki co to ostatnio z A4 KLUB pojawiam się ja i Christ-off no i jeszcze Ja Będzie ktoś z Vagiem i komputerem? mogę wziąć kompa,ktoś nam na pewno pomoże ,bo ja to tylko błędy potrafię wykasować lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 hej ktos cos bedzie w niedziele ta ta ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freon Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Mam zaproszenie dla tych, co może nie będą we Wrocławiu, a na południu, bliżej gór... 14 grudnia 2008 robimy spotkanie w Wałbrzychu, dojazd bardzo łatwy. Szczegóły TUTAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziknumerouno Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Będzie ktoś z Vagiem i komputerem? to jak mam brać kompa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubeł Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Niestety teściowie mi się dzisiaj zwalają. Nie wiem o której będę wolny. Może umówmy się na spokojnie za tydzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zlot Ogólnopolski Bukowina Tatrzańska III Urodziny "Audi A4 Klub Polska" >> ZAPISY << Przypominam również o możliwości składania zamówień na bluzy oraz polary klubowe do dnia 14.12.2008r. I to już jest ostateczny termin. >> ZAMÓWIENIA << Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Witam, dziś uruchomiliśmy nową naszą Hamownię. W najbliższym czasie będziemy organizować Dynoday. Pierwsza tura odbędzie się już we wtorek od godz 9.00 Wszystkich chętnych zapraszam. Dla A4 klubu jest zniżka grupowa 80 zł za 3 pomiary z wykresem. Hamownia była dostrajana do 2 hamowni MAHA LPS3000 i wyniki które pokazuję praktycznie pokrywają się z maha +, - 2PS. Jesli ktoś jest zainteresowany to proszę o zrobienie listy wstępnej czy na wtorek ktoś reflektuje lub na inny termin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Witam, dziś uruchomiliśmy nową naszą Hamownię. W najbliższym czasie będziemy organizować Dynoday. Pierwsza tura odbędzie się już we wtorek od godz 9.00 Wszystkich chętnych zapraszam. Dla A4 klubu jest zniżka grupowa 80 zł za 3 pomiary z wykresem. Hamownia była dostrajana do 2 hamowni MAHA LPS3000 i wyniki które pokazuję praktycznie pokrywają się z maha +, - 2PS. Jesli ktoś jest zainteresowany to proszę o zrobienie listy wstępnej czy na wtorek ktoś reflektuje lub na inny termin. jaką konkretnie hamownie macie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Hamownia inercyjna BOSCH. Ale tak jak napisałem w pełni dostrojona nawet do bardzo mocnych aut. Były testy na leonie 230ps 460nm, nissanie 350Z 291 PS 333Nm Audi moim i paru innych autach i we wszystkich przypadkach wyniki praktycznie identyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 inercyjna i tak lepiej niz vtech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 inercyjna i tak lepiej niz vtech hie hie hie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 inercyjna i tak lepiej niz vtech Wykresy MAHA i naszej mamy do wglądu. Także można sobie porównać. Na nasze potrzeby auta do 350 PS spokojnie zmierzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PERSHINGUS Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 ALEŻ SIĘ TU DZIEJE, AŻ MIŁO POPATRZEĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 dokładnie forum zyje swoim zyciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 ALEŻ SIĘ TU DZIEJE, AŻ MIŁO POPATRZEĆ napisał gość który ma 3 napisane posty :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziknumerouno Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 ALEŻ SIĘ TU DZIEJE, AŻ MIŁO POPATRZEĆ napisał gość który ma 3 napisane posty :polew: bo niektórzy większość czasu spędzają może na czytaniu?,a nie na pisaniu ironicznych komentarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 ALEŻ SIĘ TU DZIEJE, AŻ MIŁO POPATRZEĆ napisał gość który ma 3 napisane posty :polew: bo niektórzy większość czasu spędzają może na czytaniu?,a nie na głupich komentarzach tego co napisali jego koledzy. bardzo odważne stwierdzenie...idąc twoim jakże bystrym tokiem rozumowania to wszyscy ci którzy wypowiadają się w tematach technicznych (bo w zasadzie tylko tam włączony jest licznik postów, jakbyś nie wiedział) piszą głupie komentarze... bystre, nie ma co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi