hornet Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Po wymianie VP44 mój AKN ocipiał takie oczy miałem jak się przejechałem... A dzisiaj na trasie Polska-Anglia non stop banan na pysku nie to auto... Myślałem przed wymianą, że to jedzie, ale po wymianie... TO ZAPIERRRRDALA!! :polew: Widzisz... wystarczy mieć sprawną serię
kaju Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 łeee raz byłem chory a drugi raz piłem.... więc jestem usprawiedliwiony Tja... Jak będzie kreska to Ci wybacze [br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 01:16_________________________________________________ wystarczy mieć sprawną serię No na trasie się paru zdziwiło...
hornet Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 łeee raz byłem chory a drugi raz piłem.... więc jestem usprawiedliwiony Tja... Jak będzie kreska to Ci wybacze [br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 01:16_________________________________________________ wystarczy mieć sprawną serię No na trasie się paru zdziwiło... Ja muszę zawieszenie zrobić... dopóki nie zrobię kresek nie ma bo mogę się zdziwić jak jeszcze raz będę wlatywał z zakręt :gwizdanie:
kaju Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Pożyjemy zobaczymy. Musiałbym w końcu z kierowcą podjechać... Panowie, co Wy na to?
hornet Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Pożyjemy zobaczymy. Musiałbym w końcu z kierowcą podjechać... Panowie, co Wy na to? Jak się pije to się nie jeździ... no chyba, że będziesz rozwoził towarzystwo :hi: Wstawać !!
szczuraz Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Opublikowano 23 Listopada 2011 wstali skończyli prace idą spać żeby rezać audi w nocy
szczuraz Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Opublikowano 23 Listopada 2011 nowy xenon właśnie skończyłem :gwizdanie:
kaju Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Jak to nowy? Przecież masz bixa. Chyba, że masz na myśli usunięcie ostatneigo moda, że w jednej lampie miałeś bixa, a w drugiej zwykłe H7... Masz fote jak to wyglądało?
szczuraz Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Opublikowano 24 Listopada 2011 od 3 tygodni miałem w obu h7 Teraz przyszły nowe żarniki , nowe przetwornice i nowe wtyczki ( nie tamto chyńskie rozpływające się badziewie) Jest gitara jeszcze tylko ustawić i mozna spokojnie w drogę . :gwizdanie:
Spartan_Wroc. Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Orientuje się ktoś jakiej średnicy są węże ic w 2.5tdi?
szczuraz Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Opublikowano 24 Listopada 2011 pewnie takie jak w każdej innej audi pisz konkretnie który wąż i czy średnica wewnętrzna czy zewnętrzna
Spartan_Wroc. Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 pewnie takie jak w każdej innej audi pisz konkretnie który wąż i czy średnica wewnętrzna czy zewnętrzna Wszystkie ...planuje fmic i nie wiem o jakiej średnicy szukać kwasiaka i sylikonów
qrczak91 Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 ale dzisiaj rozpierdol na uczelni :gwizdanie:
szczuraz Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Opublikowano 24 Listopada 2011 Wszystkie ...planuje fmic i nie wiem o jakiej średnicy szukać kwasiaka i sylikonów tu masz odpowiedni dział http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=32800.0 ale dzisiaj rozpierdol na uczelni :gwizdanie: co sie stało sie ?
qrczak91 Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Kolokwium z przedmiotu, pieszczotliwie zwanego przez nas "drutami" - nasza wydziałowa kosa [br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 20:10_________________________________________________Panowie, czy jak wsadzę do parówy aku z diesla to mogą być problemy? Mam okazję podebrać kumplowi z jego rozwalonego Scenica, ale słyszałem opinię, że alternator może tego nie wytrzymać [br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 20:24_________________________________________________http://moto.allegro.pl/kierunkowskaz-skoda-seat-audi-org-hella-14-zl-2szt-i1900899180.html ktoś chętny?
Gniady Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Nie będzie Ci go w 100% naładowywał to wszystko- ogólnie jak tanio to bierz.
clinque Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 pewnie takie jak w każdej innej audi pisz konkretnie który wąż i czy średnica wewnętrzna czy zewnętrzna Wszystkie ...planuje fmic i nie wiem o jakiej średnicy szukać kwasiaka i sylikonów zwykle robia z 2calowej, 51mm ja tez bede z takiej robil Jak bedziesz kupowal, daj znac, zawsze jedna wysylka
kaju Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Spartan w 2,5 chcesz fmic wrzucać? Nie lepiej chipa i zostawić silnik w spokoju?
Spartan_Wroc. Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Spartan w 2,5 chcesz fmic wrzucać? Nie lepiej chipa i zostawić silnik w spokoju? Najpierw fmic, później program...Zimnego powietrza w dolocie nigdy dość hehe[br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 22:46_________________________________________________ pewnie takie jak w każdej innej audi pisz konkretnie który wąż i czy średnica wewnętrzna czy zewnętrzna Wszystkie ...planuje fmic i nie wiem o jakiej średnicy szukać kwasiaka i sylikonów zwykle robia z 2calowej, 51mm ja tez bede z takiej robil Jak bedziesz kupowal, daj znac, zawsze jedna wysylka spoko
Rekomendowane odpowiedzi