hornet Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Mnie chyba dzisiaj nie będzie... nie chce mi się :gwizdanie:
szczuraz Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Opublikowano 27 Listopada 2011 nie walcie w człona ... odnośnie spota dzisiaj wypiera go F1. nagraj na magnetowidzie obejrzysz jak wrócisz [br]Dopisany: 27 Listopad 2011, 15:41_________________________________________________pany kto dobrze zregeneruje turbo od TDI ? sąsiadowi sie wysrało
e9matic Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Kilka osob napisalo, ze dzis sie nie zjawi...
szczuraz Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Opublikowano 27 Listopada 2011 tylko Karol i Marcin. Reszta pojawi się mam nadzieję. Kurak przyjedzie windykować siano więc jak ja będzie na 100%
szczuraz Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Opublikowano 27 Listopada 2011 ale żeśmy naklepali w tym samym momencie
qrczak91 Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Szczurek, fotki [br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 11:44_________________________________________________przelew za kierunki właśnie został wysłany, bank w weekend nie pracuje powinny dojść do końca tygodnia
hornet Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Kilka fotek z wczoraj Co te zdjęcia takie żółte ?? Na następnego spota wezmę statyw i aparat... nawet furę umyję to można będzie porobić jakieś foty
qrczak91 Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Kilka fotek z wczoraj Co te zdjęcia takie żółte ?? Na następnego spota wezmę statyw i aparat... nawet furę umyję to można będzie porobić jakieś foty Ty umyjesz?! nie uwierzę, dopóki nie zobaczę
hornet Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Kilka fotek z wczoraj Co te zdjęcia takie żółte ?? Na następnego spota wezmę statyw i aparat... nawet furę umyję to można będzie porobić jakieś foty Ty umyjesz?! nie uwierzę, dopóki nie zobaczę Muszę bo kurna ubrudziłem się jak wsiadałem do nie... ehhh taka fleja już, że głowa boli a jeszcze ciepło jest
hornet Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 na BP i przepłukać za 3zł Nieeee trzeba umyć i jeszcze położyć wosk przed zimą
qrczak91 Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 na BP tez jest wosk na gorąco, ale szykuj extra 2zł
e9matic Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Sczurek, jak Ty zes sie uchował, same Avanty na zdjeciach
wojtas-audi Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Ma ktos z Was hidy w soczewkach ?? Mam pytanie, bo mialem stare bylo ok, ale sie jeden wypalil, zamowilem nowe zarniki wlozylem i po wlaczeniu jakby mrugaly, takie "skakanie" , wyciagnalem je (troche walily, jakby sie przepalały ) wrzucilem stare i jest ok, czy to wina zarników czy czegoś innego ??
szczuraz Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 przeszczotkuj połaczenia w kostkach. Będzie dobry prąd to bedą normalnie świeciły. Co te zdjęcia takie żółte ?? Na następnego spota wezmę statyw i aparat... nawet furę umyję to można będzie porobić jakieś foty bo robione w nocy bez lampy :gwizdanie: przelew za kierunki właśnie został wysłany, gadaliśmy o kierunkach a siana Ci nie dałem
Rekomendowane odpowiedzi