Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, przed samymi świętami to i ja jestem chętny i wpadnę, muszę tylko znać wcześniej termin, aby moja Kobieta pojechała, i wracała a4 :gwizdanie: :naughty:

• Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No ja proponuje 21-22, do Polski wjeżdżam 19 wieczorem, trochę musze przed świętami ogarnąć, parę spraw załatwić i naprawdę bardzo chętnie wpadnę, oczywiście z kierowcą. Wiadomo...

Opublikowano

Z 21 na 22 jest OK.

Opublikowano

No mi też odpowiada ta data. Godzina do ustalenia jeszcze. Wstępnie 21 grudnia Wigilijny spot. Bez kierowcy, śledzika i szkła zakaz wstępu :wink4:

Opublikowano

No mi też odpowiada ta data. Godzina do ustalenia jeszcze. Wstępnie 21 grudnia Wigilijny spot. Bez kierowcy, śledzika i szkła zakaz wstępu :wink4:

Ja będę bez kierowcy ale luzik dam radę wrócić do domu sam ..Lepiej się zastanowić gdzie usiądziemy.... tak żeby wszyscy mieli jakoś średnią drogę do domu..

Dawać propozycje knajpek.

Opublikowano

Na mnie nie patrz, bo ja mam 80km do domu, więc mi to bez różnicy gdzie będziemy siedzieć... A Ty jak chcesz być sam, to nawet się autem nie pokazuj, bo Ci kluczyki do Odry wrzuce. :gwizdanie: po wszystkim Cie podrzuce do domu jakbyśmy za bardzo nie byli w stanie wracać o własnych siłach... Tzn mój kierowca Cie podrzuci ;)

Opublikowano

ja jestem jak najbardziej za :decayed:

Karol nie mogę się przestawić na Twój nowy awatar ... jakiś nieswój sie zrobiłeś

Opublikowano

Ty faktycznie, nie zauważyłem... Ale ten też niczego sobie :kox:

Opublikowano

Ja tam proponuję dwie miejscówki które, mam koło siebie ( nie dlatego je podaje ) i które znam i polecam, oprócz picia można dobrze zjeść, jak ktoś chce, w dodatku mogę porozmawiać o jakimś rabacie itd :good: , kto chce niech poda swoje :

http://www.antresola.eu/

http://www.local.net.pl/

Opublikowano

ja jestem jak najbardziej za :decayed:

Karol nie mogę się przestawić na Twój nowy awatar ... jakiś nieswój sie zrobiłeś

tamten za duży był i już mnie denerwował... pomyślę nad jakimś pokrewnym do poprzedniego :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 23:13_________________________________________________Ten avatar mówi wszystko :polew: :polew: :polew: :polew:

http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/cloud-s.ndimg.de/image_gallery/mein/users/63accbfd81db7af59e5ce61d1c6a784c.jpg

Opublikowano

To Wy panowie uzgodnijcie miejsce i godzine o której możemy zacząć, żeby posiedzieć, śledzika utopić, opłatkiem się podzielić... A ja się dostosuje.

Opublikowano

chłopie to ja za taryfę z półtorej stówy popłynę :polew:

Opublikowano

jeszcze 9 postów i stuknie 300 stron :gwizdanie:

Opublikowano

Nabijać↑ :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

jeszcze 7! :naughty:

Opublikowano

6! Kurak odliczamy :decayed:

Opublikowano

jeszcze 5! :polew: