szczuraz Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2011 niema sie opierdalania robota sama sie nie zrobi
e9matic Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Dobry Pany Widze, ze ktos nie moze spac, tak go energia rozpiera
hornet Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 :hi:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 09:45_________________________________________________szczurek jak spać nie możesz to wątek dla Ciebie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=35331.0;highlight=nocni
szczuraz Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2011 szczurek jak spać nie możesz to wątek dla Ciebie tam wieje sandałem znam ten temat właśnie sie podniosłem mi ide ogarniać jakieś sniadanie
szczuraz Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2011 ma ktoś może na zbyciu turturkę oporu powrotnika ?
kaju Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 na którą masz do roboty że jeszcze nie śpisz ? Mam nienormowany czas pracy - o której wstaniemy ze szwagrem, to tak jedziemy do roboty
hornet Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 hmmm a termin śledzia i miejsce dalej nie ogarnięte ....... No nic jak nie ma chętnych na picie w sobotę to gdzieś indziej trzeba będzie się nawalić....
qrczak91 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zajrzyjcie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=232553.0
szczuraz Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2011 cholernie dziurawe , bez dróg dojazdowych i na końcu świata znaczy polska w budowie :gwizdanie:
kaju Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Dodałem pare literek od siebie :gwizdanie:
hornet Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 :hi: Qrak trzeba zorganizować imprezę jeszcze jedną ale z głośną muzyką. Niech ktoś przyjdzie... ja tam nie mieszkam i za mnie nie musisz odpowiadać... porozmawiam sobie z gościem
qrczak91 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 :hi: Jakie to osiedle? Ołtaszyn, na Krzykach, granica miasta (dosłownie ) Qrak trzeba zorganizować imprezę jeszcze jedną ale z głośną muzyką. Niech ktoś przyjdzie... ja tam nie mieszkam i za mnie nie musisz odpowiadać... porozmawiam sobie z gościem Najpierw trzeba wygonić jednostki rządzące
szczuraz Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2011 Dobra wstawać!!! Dobra nie poganiaj właśnie się zwlekłem z wozu ...
kaju Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 :hi: Qrak trzeba zorganizować imprezę jeszcze jedną ale z głośną muzyką. Niech ktoś przyjdzie... ja tam nie mieszkam i za mnie nie musisz odpowiadać... porozmawiam sobie z gościem Czyli już wiadomo gdzie organizujemy "śledzika" ja też sobie chętnie z kimś porozmawiam... Kurak dopuścisz dwóch Karolów do dyskusji z debilnym sąsiadem?
Rekomendowane odpowiedzi