hornet Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 niektórzy pracują nawet z domu o 3 w nocy Spać nie mogłem bo komuś ftp nie działał........ :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 będzie Ci to wynagrodzone w dzieciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 :hi: Czas wstawać [br]Dopisany: 12 Styczeń 2012, 06:12_________________________________________________Wie ktoś co z gniadzianką ? Podobno ostatni raz widziano go na sylwestra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 siemka mam pytanko gdzie mogę znaleźć tanią siłownię /fitness we wro bardziej północ W szkole nr 50 na obornickiej jest tania siłownia, cen nie pamiętam ale tanio Ewentualnie jak ma być tanio to w Puncherze na reja możesz samą siłownie opłacić za 30zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Wie ktoś co z gniadzianką ? Podobno ostatni raz widziano go na sylwestra byłem u niego w zeszłą niedzielę żyje i ma się dobrze. Może znowu ktoś urwał mu od internetu [br]Dopisany: 12 Styczeń 2012, 12:18_________________________________________________żyjecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 jeden sie obudził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
augustA4 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Panowie kto mieszka na os. Zielone Wzgorze i jezdzi A4 B5 . Rameczki klubowe?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Panowie kto mieszka na os. Zielone Wzgorze i jezdzi A4 B5 . Rameczki klubowe?? Dużo jest samochodów we Wrocku z ramkami klubowymi ale na niedzielnym spocie są 4-5. Ja jak teraz będę widział takie auto to ściągam ramki... pewnie szybko delikwent się odezwie tutaj, że ktoś u ramki skubnął :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
augustA4 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Panowie kto mieszka na os. Zielone Wzgorze i jezdzi A4 B5 . Rameczki klubowe?? Dużo jest samochodów we Wrocku z ramkami klubowymi ale na niedzielnym spocie są 4-5. Ja jak teraz będę widział takie auto to ściągam ramki... pewnie szybko delikwent się odezwie tutaj, że ktoś u ramki skubnął :gwizdanie: :polew: niezly patent na zgranie grupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Panowie kto mieszka na os. Zielone Wzgorze i jezdzi A4 B5 . Rameczki klubowe?? Dużo jest samochodów we Wrocku z ramkami klubowymi ale na niedzielnym spocie są 4-5. Ja jak teraz będę widział takie auto to ściągam ramki... pewnie szybko delikwent się odezwie tutaj, że ktoś u ramki skubnął :gwizdanie: :polew: niezly patent na zgranie grupy Wiesz.. są osoby które potrafią do nas trafić tylko jak coś im potrzeba.... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
augustA4 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 nic nie potrzebije wiec mnie nie ma a tak na powaznie to nie moge sie do was wybrac. Przegladajac inne ekipy i ich spoty mozna powiedziec ze cos cienko u nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Panowie kto mieszka na os. Zielone Wzgorze i jezdzi A4 B5 . Rameczki klubowe?? Dużo jest samochodów we Wrocku z ramkami klubowymi ale na niedzielnym spocie są 4-5. Ja jak teraz będę widział takie auto to ściągam ramki... pewnie szybko delikwent się odezwie tutaj, że ktoś u ramki skubnął :gwizdanie: ...gorzej jak natkniesz się na właściciela... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
augustA4 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Panowie kto mieszka na os. Zielone Wzgorze i jezdzi A4 B5 . Rameczki klubowe?? Dużo jest samochodów we Wrocku z ramkami klubowymi ale na niedzielnym spocie są 4-5. Ja jak teraz będę widział takie auto to ściągam ramki... pewnie szybko delikwent się odezwie tutaj, że ktoś u ramki skubnął :gwizdanie: ...gorzej jak natkniesz się na właściciela... :gwizdanie: zawsze mozna zagaic ze sie sprawdza czy ORI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 zawsze mozna zagaic ze sie sprawdza czy ORI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 nic nie potrzebije wiec mnie nie ma a tak na powaznie to nie moge sie do was wybrac. Przegladajac inne ekipy i ich spoty mozna powiedziec ze cos cienko u nas Cienko bo jak sam piszesz nie możesz się do nas wybrać :gwizdanie: Od samego pisania frekwencja się nie zwiększy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Pospałem wstaję Lata ktoś koło d&w na borowskiej ? nie chce mi sie kulac specjalnie na 2 koniec miasta po to http://allegro.pl/motip-lakier-do-przyciemniania-lamp-400ml-czerwony-i2000140851.html . Odebrał bym na spocie w niedziele.[br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 14:43_________________________________________________Kaju coś dla Ciebie ty mnie zrozumiesz :gwizdanie: http://tnij.com/l2Dcw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Pospałem wstaję Lata ktoś koło d&w na borowskiej ? nie chce mi sie kulac specjalnie na 2 koniec miasta po to http://allegro.pl/motip-lakier-do-przyciemniania-lamp-400ml-czerwony-i2000140851.html . Za te same lampy co masz to policja powinna przeciąć dowód nożyczkami a jeszcze ściemnianie tylnych widzę po głowie chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 ja latam bardzo często. Wziąć Ci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Za te same lampy co masz to policja powinna przeciąć dowód nożyczkami a jeszcze ściemnianie tylnych widzę po głowie chodzi wiem zazdrość straszna rzecz muszę przeprowadzić w hujdaju renowację ostatnia była 2 lata temu i znowu robi się mat Kurak poszło na GG Może po spocie w niedziele zajedziemy do dobrej pizzy na jakieś jedzonko i piwko ? co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi