Spartan_Wroc. Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Powszechnie wiadomo że co tanie to drogie...Arek wrzuć mi fotę swojej na czerwonych felach dzisiaj pierdyknę jedną felgę na czerwono a jutro drugą na pomarańczowo bo coś nie mogę się zdecydować zobaczę jak to w realu będzie wyglądało i wtedy zadecyduję który kolor zostanie Tylko wal w pastelowe odcienie...będzie kosa A jak malujesz, spray, pistolet czy proszek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 pistoletem ale na tym ciśnieniu to wygląda jak proszek bez sensu to chyba muszę ogarnąć jakiś kompresor powyżej 100 litrów bo tym małym pierdkiem to sobie moge komputer przedmuchać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Właśnie też staram się pożyczyć od kogoś kompresor ale lipa jak na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 teraz jak wyschło to faktycznie wygląda na kolor ferrari. Tu na focie jakoś różowo wyszło. Może dlatego że telefonem robione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 http://images35.fotosik.pl/1255/114d96f416f5601bm.jpgteraz jak wyschło to faktycznie wygląda na kolor ferrari. Tu na focie jakoś różowo wyszło. Może dlatego że telefonem robione Na takim kolorze będziesz śmigał po mieście ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclav Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 http://images35.fotosik.pl/1255/114d96f416f5601bm.jpgteraz jak wyschło to faktycznie wygląda na kolor ferrari. Tu na focie jakoś różowo wyszło. Może dlatego że telefonem robione Na takim kolorze będziesz śmigał po mieście ? Siema Widzę duży plus felg w tym kolorze. Nie da się Cie nie zauważyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 i w tym sezonie nikt mi nie jebnie dekielków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Ktoś chętny na moje bixy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 na żarówki z długich co najwyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Ni hooja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 pochwalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Wykluł się???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 :hi:bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Wykluł się???? Wszyscy by tylko chcieli na krzywy ryj pić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 To, że Ty jesteś napędzany chmielem, nie oznacza, że od razu chcę pić na krzywkę pytam, bo chcę gratulację złożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Siema Jeszcze się nie gramoli spokojnie czekamy na małego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 U mnie była szybka akcja o 6:20 odeszły wody a o 9:20 już był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi