emay Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Karolu, jeśli urodzisz (czyt. żona urodzi), to osobiście wpadniemy Ci złożyć gratulacje ---------- Post added at 00:23 ---------- Previous post was at 00:22 ---------- Zbierzemy się w kupe i podjedziemy :grin: Przez pierwszy miesiąc nie planujemy żadnych gości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 parking masz duży rozpalimy tam grilla a kiełbane bedziemy ci podawać przez okno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 parking masz duży rozpalimy tam grilla a kiełbane bedziemy ci podawać przez okno Będę wcześniej musiał postawić znak... dzisiaj proszę nie parkować ponieważ będzie impreza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 popijemy to i auta poprzestawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Jak sąsiedzi zobaczą co się wyrabia, to sami poprzestawiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 I mamy skierowanie do szpitala.. w środę jedziemy i sam nie wiem ile to potrwa.. pewnie młodej zrobią kompletne badania a kiedy młodego będą wykurzać... Także mnie w niedzielę pewnie nie będzie... a co do pępkowego to jak Emil mówił.. zrobi się 2 in 1 Kajpka niedaleko mnie jest. Jak będę miał chwilę to podejdę zapytam o szczegóły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szachu71 Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 panowie mam pytanie szukam jakies dobrego serwisu klimy mozecie cos polecic ? zeby bylo dobrze wszystko zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Karol, porobią badania, h*je muje dzikie węże, dopiero wtedy ją wezmą na salę. A z wynikami to może potrwać 2-3 dni. Moja żona też miała skierowanie na 6 stycznia, zajeżdżamy a w recepcji babka się pyta czy jej wody odeszły, lub ma skurcze, jak usłyszeli, że nie, no to baba do nas z pretensjami... Wtedy ja na nią z ryjem wyskoczyłem, no ale mniejsza o to. Do piątku będziesz miał spokojnie wolny czas od kobity, może nawet w niedziele zamiast na spota wszyscy pojedziemy pod szpital, żeby żonke na duchu podtrzymywać, co by jej się lepiej parło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frajdej89 Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Do piątku będziesz miał spokojnie wolny czas od kobity, może nawet w niedziele zamiast na spota wszyscy pojedziemy pod szpital, żeby żonke na duchu podtrzymywać, co by jej się lepiej parło Tak, i wszyscy beda krzyczec, 'dawaj, dawaj!' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 :grin: nie ma się co śmiać, był który przy porodzie? Ja miałem okazję 2 razy być. Co jak co, ale w życiu bym nie chciał tego przechodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 ja byłem i podobno według żony idealnie się spisałem:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 No ja też mam dwa dyplomy ze szpitala za wytrwałość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Ja natomiast mam na koncie 2 dyplomy za spektakularne ucieczki z pulmonologii raz w połowie badań jak mi chcieli jakąś rurę ładować do gardła a 2 raz jak już wyro czekało ja ledwo przytomny i niedotleniony odpaliłem wrotki do auta BTW Audi umarło, Hujdaj umarł czekam na Horneta aby utopić smutki w garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis855 Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Witam Panie i Panów Czy to każdy może przyjechać na taki spot? co tam robicie ile to trwa i w ogole? jeszcze nigdy nie bylem a teraz dopiero po roku czasu przyjade do polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Kolego, na pewno nie ma lansu audicami jak niektórzy myślą, po prostu spotykamy się, gadamy, żatujemy, czasami nawet się na piwko skoczy ja akurat jestem gościem specjalnym (ale sobie wlałem ), ale masz mniej więcej przedstawione jak to wygląda atmosfera jest naprawdę przezajebista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frajdej89 Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 gumis, ja jestem swiezakiem i wczoraj bylem pierwszy raz na takim spocie. Auta nie posiadam - dopiero przymierzam sie do zakupu. Jak wyglada taki spot? Normalnie, ludzie w porzadku, i gadasz z nimi normalnie, wymieniasz doswiadczenia, zdobywasz wiedze (jak w moim przypadku ) Co robia? Zalezy, od tego na co jest ochota A ile trwa? Zalezy jak stoi ekipa z czasem:P Polecam, spoty, bo ludzie sa ogarnieci, i z kazdym idzie pogadac to pisalem ja, frajdej (lekko na***ony), ale szczerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Ja też nie wiedziałem o co chodzi, dopóki się nie zjawiłem naprawdę polecam, fajna atmosfera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Oglądacie Must be the music ?? Wczoraj koleś miał według mnie mega piosenkę http://www.youtube.com/watch?v=P43ZMxQrvu4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 My wlasnie konczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi