frajdej89 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 qrczak, zbieraj materiał, ekipa z forum (mysle za krate piwa - na glowe?) zrobi drewutnie!
kaju Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Dokladnie, miec material, krata piwa i jest taka drewutnia, ze jeszcze impreze w niej bedziesz robil. Generalnie zalezy czy chcesz typowa drewutnie tylko na pare sztuk drewka czy chcesz tez tam narzedzia tryzmac, panne stukac, no mozliwosci jest wiele, czy duza, czy mala, czy gdzies wkomponowana na wymiar... To tak jakby w salonie nowe auto kupowal
szczuraz Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2012 a może po prostu chciał mieć gdzie wsadzić ławkę żeby zrobić grilla
emay Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 19 kwietnia jade do Bielska-Białej mogę kogoś/coś zabrać....
kaju Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Gdyby ktoś miał kurs do Świebodzina, bądź Nowej Soli, to dałbym zarobić
qrczak91 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 myślę, że taka robiona ręcznie, będzie najlepsza, bo i sam się trochę pobawię i będzie idealnie na wymiar i będzie dokładnie taka, jaką potrzeba. Tylko, ma ktoś z Was doświadczenie w zabawie drewnem?!
kaju Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 myślę, że taka robiona ręcznie, będzie najlepsza, bo i sam się trochę pobawię i będzie idealnie na wymiar i będzie dokładnie taka, jaką potrzeba. Tylko, ma ktoś z Was doświadczenie w zabawie drewnem?! Tak mam, ale w kraju mam problem z jakimikolwiek maszynami.
SebMis Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 siema Ziomale z DulnegoŚlunska jestem u rodziców na urlopie i moje "nigdy nie psujące się audi" złapało zadyszkę a swojego VAGa zostawiłem w domu ma ktoś z Was czas aby udostępnić swój sprzęcik na kilkanaście minut? najlepiej jak najszybciej (czwartek) ?
hornet Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 siema Ziomale z DulnegoŚlunska jestem u rodziców na urlopie i moje "nigdy nie psujące się audi" złapało zadyszkę a swojego VAGa zostawiłem w domu ma ktoś z Was czas aby udostępnić swój sprzęcik na kilkanaście minut? najlepiej jak najszybciej (czwartek) ? Siema. Dawno się nie widzieliśmy... ostatni raz na torwarze ? hehehe jutro zarypany jestem na amen. Wrzuć mi pw koma to jak będę miał czas to zadzwonię do Ciebie i podjadę.
szczuraz Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2012 siema Ziomale z DulnegoŚlunska ma ktoś z Was czas aby udostępnić swój sprzęcik na kilkanaście minut? najlepiej jak najszybciej (czwartek) ? gdyby coś jestem jutro dostępny od 15:00 nr masz w pierwszym poście rozumiem że masz b5 bo b6 mój archaiczny sprzęt może nie ruszyć
hornet Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Z tego co pamiętam to jest A6 allroad
szczuraz Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2012 spróbować można kody błędów pewnie wyczyta:decayed:
Nelson Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Gdyby nie zadziałało, spróbujcie metodą Oplowską
qrczak91 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Gdyby nie zadziałało, spróbujcie metodą Oplowską tzn jak?!
Spartan_Wroc. Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Panowie jakby ktoś tam miał jakiegoś hardkorowego koksa to mam info Są mistrzostwa w wyciskaniu leżąc, 14 kwietnia, ul.Trzebnicka 33 tel. 329 03 75 Zapisy w dniu zawodów 10:00-10:45, start o 11:00. Wstęp wolny. Nagrody pewnie standard, jakieś drobne sianko i suple.
kaju Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Gdyby nie zadziałało, spróbujcie metodą Oplowską tzn jak?! Tak jak w polonezie. Na spinacz
piotrzaba5 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Gdyby nie zadziałało, spróbujcie metodą Oplowską tzn jak?! Tak jak w polonezie. Na spinacz a dokładniej? może nie będę musiał kupować VAGA:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi