Nelson Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Aleeeż pogoda nelson: dziwny rocznik ta twoja fura ma Prototyp:decayed:
Spartan_Wroc. Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Siema Pany! Jutro z rana przede mną 300km...mam nadzieję, że zdążę przed nawałem wyjeżdżających ...w co wątpię
emay Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Siema Pany!Jutro z rana przede mną 300km...mam nadzieję, że zdążę przed nawałem wyjeżdżających ...w co wątpię Ci co mieli pojechać juz pojechali.
emay Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 ja dopiero w pon jade a wiec mega luuz.
frajdej89 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 a ja zostaje we wro na majowy ktos musi czuwac, byscie sie opierdzielali!
hornet Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Jak pogoda we Wrocku ? Ja siedze w Krakowie na konferencji i sciska mnie ze w taka pogode trzeba tyrac.
frajdej89 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 we Wrocku teraz nie wiem jaka pogoda, ale z tego co gadam z chlopakami to lato...w lodzi tez, bo siedze u siostry, hornet, to co Ty robisz u lajkonikow?
hornet Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 we Wrocku teraz nie wiem jaka pogoda, ale z tego co gadam z chlopakami to lato...w lodzi tez, bo siedze u siostry, hornet, to co Ty robisz u lajkonikow? Mamy konferencje finansowa odnosnie nowego modelu finansowego tzw finansowanie 4 generacji. Jak ktos bedzie zainteresowany dlugoterminowym oszczedzaniem to bardzo chetnie zaprosze na seminarium we Wroclawiu. Caly pic polega na tym, ze polacy to ciemnogrod i nie oszczedzaja a pozniej marudza ze nie maja kasy.
klysek Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 we Wrocku teraz nie wiem jaka pogoda, ale z tego co gadam z chlopakami to lato...w lodzi tez, bo siedze u siostry, hornet, to co Ty robisz u lajkonikow? Mamy konferencje finansowa odnosnie nowego modelu finansowego tzw finansowanie 4 generacji. Jak ktos bedzie zainteresowany dlugoterminowym oszczedzaniem to bardzo chetnie zaprosze na seminarium we Wroclawiu. Caly pic polega na tym, ze polacy to ciemnogrod i nie oszczedzaja a pozniej marudza ze nie maja kasy. swiete slowa
hornet Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Mam nadzieje, ze uda nam się przekonac ludzi do oszczedzania a jednoczesnie zarabiania. Zrobilem watek z ankieta ale jakoś malo ludzi w niej wzielo udzial.
frajdej89 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 odpisalem z tym oszczedzaniem, bo mam pytanie odnosnie tego, btw 10lat to jest kawalek czasu
hornet Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 odpisalem z tym oszczedzaniem, bo mam pytanie odnosnie tego, btw 10lat to jest kawalek czasu Zgodze się ale jest zasada - oszczedzaj 10-15% swoich dochodow. Jak nie masz bata to zawsze ale to zawsze ruszysz zaoszczedzone pieniadze np na nowy tv i szlak trafi oszczedzanie. Nie do wszystkich to dotrze
frajdej89 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Wiem, wiem o co chodzi...sam mialem podobnie, mialem zaoszczedzone pieniadza na auto, i po powodzi wpompowalem wszystko do domu, i zaczynam prawie od nowa...ale coz miejmy nadzieje, ze cos ciekawego mi przedstawisz
hornet Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Wiem, wiem o co chodzi...sam mialem podobnie, mialem zaoszczedzone pieniadza na auto, i po powodzi wpompowalem wszystko do domu, i zaczynam prawie od nowa...ale coz miejmy nadzieje, ze cos ciekawego mi przedstawisz Nic nie będę proponowal. Przyjdziesz na seminarium posluchasz i sam podejmiesz decyzje.
emay Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Hornet nie jesteśmy ciemnogrodem. Ja bym oszczedzał jakbym miał z czego. Pracuje jako informatyk i byłem we Francji na delegacji 4 miesiące. Tam zarabiałem w euro. To jest kpina bo oni ceny mieli takie same jak my tutaj w polsce, a zarabialem 4 razy wiecej. Tam będac tylko 4 miesiące byłem w stanie zaoszczędzić 30 tyś zł. W polsce to jest niemożliwe.
Rekomendowane odpowiedzi