szczuraz Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2012 daj spokój w ciemnych okularach siedze przed kompem a i tam oczy mnie napierdzielają do auta chyba najwcześniej 1.05 wsiądę. Jutro do roboty pekaesem chyba bede musiał jechać bo nie widzę się wracającego autostradą po ciemku
hornet Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 daj spokój w ciemnych okularach siedze przed kompem a i tam oczy mnie napierdzielają do auta chyba najwcześniej 1.05 wsiądę. Jutro do roboty pekaesem chyba bede musiał jechać bo nie widzę się wracającego autostradą po ciemku Coś Ty pił ??
szczuraz Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Mało powiedziane. macie coś takiego że jak wysyłacie post to prosi was o potwierdzenie wyjścia ze strony ? Coś Ty pił ?? szlifowałem i spawałem. W piz*u śmieci miałem w oczach + naświetlone od spawania i rogówka mi się uszkodziła. W dzień muszę siedzieć jak buszmen z zamkniętymi roletami. Już nie twierdzę że rezanie nie boli
kaju Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Mi nawet podwójnie posty wysyłało tak jak Tobie. Z mozilli korzystasz? Po ostatnich zabawach hugo z rocznikami coś takiego się porobiło, nie poszło mu i coś u mnie też nie bangla jak powinno...
szczuraz Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2012 wpadnę do modów i sie zapytam ocb z tym potwierdzaniem może to wina przeglądarki czy coś ---------- Post dopisany at 00:19 ---------- Poprzedni post napisany at 00:12 ---------- ---------- Post dopisany at 00:19 ---------- Poprzedni post napisany at 00:19 ---------- ---------- Post dopisany at 00:20 ---------- Poprzedni post napisany at 00:19 ---------- ale to dublownie mnie wr00rwia ... i jeszcze sam sobie jakieś czasy nadaje które są inne niż w rzeczywistości. Pierole nie bede edytował każdego postu ---------- Post dopisany at 00:20 ---------- Poprzedni post napisany at 00:20 ---------- ale to dublownie mnie wr00rwia ... i jeszcze sam sobie jakieś czasy nadaje które są inne niż w rzeczywistości. Pierole nie bede edytował każdego postu
qrczak91 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 u mnie to samo, też prosi o potwierdzenie. Mozilla, owszem
kaju Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 To hooj wie co z tą mozillą. Ja na początku edytowałem, później położyłem lache na to, raz dubluje, raz nie.
szczuraz Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2012 widze w na każdy temat że innym też dubluje z losowymi godzinami
emay Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Szczuraz ale się załatwiłeś z tymi oczami.
szczuraz Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Idę zaraz do okulisty zobaczymy co powie. Mam nadzieję że będę mógł jechać dzisiaj do pracy.
qrczak91 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 ---------- Post dopisany at 14:32 ---------- Poprzedni post napisany at 14:32 ---------- PW na tym forum to jakaś porażka wszedłem w sumie przypadkiem i zobaczyłem sporo nieprzeczytanych. Przepraszam tych którzy pisali za brak odpowiedzi, brakuje mi tu powiadomień
hornet Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Ja już kolejne piffffko piję ... chyba się dzisiaj upodlę ---------- Post dopisany at 14:58 ---------- Poprzedni post napisany at 14:57 ---------- ---------- Post dopisany at 14:32 ---------- Poprzedni post napisany at 14:32 ---------- PW na tym forum to jakaś porażka wszedłem w sumie przypadkiem i zobaczyłem sporo nieprzeczytanych. Przepraszam tych którzy pisali za brak odpowiedzi, brakuje mi tu powiadomień Przecież przy każdej otrzymanej wiadomości pw wyskakuje okienko.
frajdej89 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 i w domu tak loisz to piwko hornet? k**wa, mam juz opalenizne zawodowa...od 9 do 14.30 w polu, dlugi rekaw...tfu!
hornet Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Idę zaraz z młodym i żoną ( jedzeniem) na spacer... po piwo bo już się skończyło. Panowie pijemy coś wieczorkiem gdzieś w plenerze ?
frajdej89 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 a powiedz gdzie ten plener by Ci pasowal? i kto by sie jeszcze pisal
Nelson Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 A ja spotkałem ślepaka na wyspie:grin: Arek nie spodziewaj się cudów, ja 5 osób + cały bagażnik do Pragi i tylne opony mają mniej wyraźny napis na rantach:facepalm:
Rekomendowane odpowiedzi