szczuraz Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Opublikowano 4 Maja 2012 No a nie chciałbyś wejść w coś takiego jeszcze raz? Nie wchodzę dwa razy do tej samej rzeki. Miałem swoje powody żeby zrezygnować. Wrócić mogę co najwyżej do lakierowania jak wystawię sobie garaż na tyle ogrodu. Konstrukcję już mam tylko teraz mam inne wydatki Sprowadźcie mi a6 c5 1.8TQ sedan. To już za stare. Mój kolega zajmuje się teraz toyotami powyżej 2010 roku albo tłuściochami typu MB W204, W211, W212 Ew. busy.
kaju Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 Sedan audi to tylko A8D3... Ale to przyszły rok najwcześniej. A co do lakierowania, no to się odezwij na gg
kaju Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 pora spać..... pier**lisz jak Antoś. Zaraz Ci sie mały do karmienia obudzi, opłaca Ci się kłaść? Jak w ogóle się chowa? Wszystko spoko z tym serduszkiem? Mój też to ma, zrasta się prawidłowo ---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ---------- pora spać..... pier**lisz jak Antoś. Zaraz Ci sie mały do karmienia obudzi, opłaca Ci się kłaść? Jak w ogóle się chowa? Wszystko spoko z tym serduszkiem? Mój też to ma, zrasta się prawidłowo
Nelson Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 Przejechałem się dzisiaj afn'em wykręconym na 180ps... to jest to czego mi potrzeba Arek dogadujemy się?
hornet Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 pora spać..... pier**lisz jak Antoś. Zaraz Ci sie mały do karmienia obudzi, opłaca Ci się kłaść? Jak w ogóle się chowa? Wszystko spoko z tym serduszkiem? Mój też to ma, zrasta się prawidłowo ) zarasta się. Następna kontrola za 2 miesiące.. właśnie doi cyca
kaju Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 No widzisz, a Ty chciałeś iść spać, obudziłby Cie i tak i tak, a sen przerywany to jak stosunek... Najgorszy jaki może być... ---------- Post dopisany at 23:46 ---------- Poprzedni post napisany at 23:24 ---------- Panowie moje bixy czarne do oddania. Robione przez gwertego, przetwornice, żarniki, silniczki - wszystko sprawne. Lewa lampa nie ma dolnego uchwytu i przydałaby się skromna polerka. Za 600 oddam z dowozem do Wrocławia, albo 600 + KW. Zabierać, zabierać. ---------- Post dopisany at 23:46 ---------- Poprzedni post napisany at 23:46 ---------- Panowie moje bixy czarne do oddania. Robione przez gwertego, przetwornice, żarniki, silniczki - wszystko sprawne. Lewa lampa nie ma dolnego uchwytu i przydałaby się skromna polerka. Za 600 oddam z dowozem do Wrocławia, albo 600 + KW. Zabierać, zabierać.
Spartan_Wroc. Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 Przejechałem się dzisiaj afn'em wykręconym na 180ps... to jest to czego mi potrzeba Arek dogadujemy się? Na razie nie czas na zmianę auta ---------- Post dopisany at 10:11 ---------- Poprzedni post napisany at 10:08 ---------- Aaa, to Twoim się przejechał? Nie, nie jego u mnie jeździ takowy sedan b5 ...zresztą niedługo też na sprzedaż
szczuraz Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Opublikowano 5 Maja 2012 Arek łap te lampy. Czarny bix w połączeniu z Twoim kolorem budy będzie mega kox
Spartan_Wroc. Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 Arek łap te lampy. Czarny bix w połączeniu z Twoim kolorem budy będzie mega kox właśnie planuje czarne bixy ale to nie teraz...nie stać mnie w tym miesiącu
Gobi Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 cholera,mnie też a fajnie by było te ringi wyebać
hornet Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 Arek łap te lampy. Czarny bix w połączeniu z Twoim kolorem budy będzie mega kox właśnie planuje czarne bixy ale to nie teraz...nie stać mnie w tym miesiącu weź z zapłacisz w przyszłym miesiącu... przecież nie uciekniesz z lampami kwestia dogadania się. ---------- Post dopisany at 11:43 ---------- Poprzedni post napisany at 11:39 ---------- ---------- Post dopisany at 11:53 ---------- Poprzedni post napisany at 11:43 ----------
Spartan_Wroc. Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 Arek łap te lampy. Czarny bix w połączeniu z Twoim kolorem budy będzie mega kox właśnie planuje czarne bixy ale to nie teraz...nie stać mnie w tym miesiącu weź z zapłacisz w przyszłym miesiącu... przecież nie uciekniesz z lampami kwestia dogadania się. ---------- Post dopisany at 11:43 ---------- Poprzedni post napisany at 11:39 ---------- ---------- Post dopisany at 11:53 ---------- Poprzedni post napisany at 11:43 ---------- Też jakieś wyjście...ale nie lubię wydawać pieniędzy których jeszcze nie zarobiłem
goldi Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 Witam :hi:dziś żona wyprała tapicerki w audiczkach i koniec na dziś pracy
Spartan_Wroc. Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 Jak by się prezentowało gdybym znaczek prysnął w kolor nadwozia?
Duds Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 Jak by się prezentowało gdybym znaczek prysnął w kolor nadwozia? o tak daj jakieś lepsze foto to Ci ogarnę
Rekomendowane odpowiedzi