hornet Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Bierz horneta to nigdy nie zmienisz auta tak jak on. Zawsze będzie coś co mu nie będzie pasowało Typowy typ do przypierniczania się podczas zakupu tzw allegrowy "szwagier" Kupować szroty a później marudzić że coś się wali..... ---------- Post dopisany at 13:04 ---------- Poprzedni post napisany at 13:03 ---------- Słyszałem, że potrafi zrobić ogien A co trzeba spalić auto ?? Bardzo chętnie wrzucę mołotowa do środka
emay Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Auto jest z a6klub. 2002 rok. 3.0v6 tiptronic alcantara. sedan 214 kkm.
qrczak91 Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Auto jest z a6klub to jeszcze o niczym nie świadczy, wręcz musisz lepiej sprawdzić, bo gość pewnie wie jak poukrywać pewne usterki ---------- Post dopisany at 16:55 ---------- Poprzedni post napisany at 16:55 ---------- Auto jest z a6klub to jeszcze o niczym nie świadczy, wręcz musisz lepiej sprawdzić, bo gość pewnie wie jak poukrywać pewne usterki
emay Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Jadę zobaczyć czy wogóle ten silniki v6 są godne uwagi i jak sie to zbiera.
kaju Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Pokaż no mi to A6, bo ja trochę tych A6 w Oleśnicy znam.
emay Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Nie mam zdjeć te auto nigdzie nie jest wystawione. Pojadę porobie zdjęcia.
Nelson Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Emil sprawdź czy nie leje się spod pokryw zaworów. Gniazda świec, oraz najważniejsze to skrzynia. Daj jej ostro w piz*e, najlepiej kilka przyspieszeń i sprawdź jak zmienia biegi. Ma to robić płynnie, zatrzymaj się kilka razy i wrzuć wsteczny. Jeśli wyczujesz jakieś stuki, to powiedz właścicielowi aby sp***dalał
arre Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Pany ktos nie szuka gum 235x45x17 DUNLOP SPORT 2000 E, bez wad, stan dobry spokojnie na jeden sezon wszystkie 4 identyczne ten sam tydzien i rok foto do wgladu... a ze jade w sobote do wrocka to transport free AAA CENA SMIESZNA 250 zl za kpl
hornet Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 No i nie zapomnij zabrać Horneta Ja nigdzie nie jade.. każdy kupuje sam później będzie na mnie, że namówiłem na szrota. Jest sporo 1.8 T na spocie ale żadnym nie chciał się przejechać
emay Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Emil sprawdź czy nie leje się spod pokryw zaworów. Gniazda świec, oraz najważniejsze to skrzynia. Daj jej ostro w piz*e, najlepiej kilka przyspieszeń i sprawdź jak zmienia biegi. Ma to robić płynnie, zatrzymaj się kilka razy i wrzuć wsteczny. Jeśli wyczujesz jakieś stuki, to powiedz właścicielowi aby sp***dalał Dobrze zrobie tak jak mówisz.
hornet Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Jak jeszcze raz któryś napisze, żeby zabrać Horneta to przypie.....le w potylice
emay Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 No i nie zapomnij zabrać Horneta Ja nigdzie nie jade.. każdy kupuje sam później będzie na mnie, że namówiłem na szrota. Jest sporo 1.8 T na spocie ale żadnym nie chciał się przejechać Przeciez chłopaki mieli 1.8t w b5 a a6 c5 jest cieższa budą.
hornet Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 No i nie zapomnij zabrać Horneta Ja nigdzie nie jade.. każdy kupuje sam później będzie na mnie, że namówiłem na szrota. Jest sporo 1.8 T na spocie ale żadnym nie chciał się przejechać Przeciez chłopaki mieli 1.8t w b5 a a6 c5 jest cieższa budą. ale nie dużo... przynajmniej wiedziałbyś jak 1.8 T jeździ.... jakieś odniesienie do 3.0
emay Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Haha najlepsze jest to, że mojego na razie nikt nie chce. Każdy mówi, że dużo chce za niego. Z tym przejechaniem się 1.8T to pewnie chłopaki nawet by mi nie dali
hornet Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Haha najlepsze jest to, że mojego na razie nikt nie chce. Każdy mówi, że dużo chce za niego. Z tym przejechaniem się 1.8T to pewnie chłopaki nawet by mi nie dali :polew::polew: Mówiłem rozkręcać i z ubezpieczenia brać + sprzedaż części.
emay Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 No i nie zapomnij zabrać Horneta Ja nigdzie nie jade.. każdy kupuje sam później będzie na mnie, że namówiłem na szrota. Jest sporo 1.8 T na spocie ale żadnym nie chciał się przejechać Przeciez chłopaki mieli 1.8t w b5 a a6 c5 jest cieższa budą. ale nie dużo... przynajmniej wiedziałbyś jak 1.8 T jeździ.... jakieś odniesienie do 3.0 To sprawdze najpierw 3.0 na bank nie kupie tego auta od razu. ---------- Post dopisany at 19:52 ---------- Poprzedni post napisany at 19:51 ---------- Drugi raz tego błedu nie popełnie
hornet Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Tylko nie zachlap z podniety wnętrza... bo z podpisu widzę, że do 200PS to tyłek nie przyzwyczajony
emay Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Tylko nie zachlap z podniety wnętrza... bo z podpisu widzę, że do 200PS to tyłek nie przyzwyczajony No bez przesady jeździłem już automatem 4.0l 286 KM i wiem jak to się zbiera.
Rekomendowane odpowiedzi