Nelson Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 Siema elo 5 2 0. Prezes jedzie na wakacje! Dziwki koks i tajski boks już na mnie czeka:banan:
kaju Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 Siema elo 5 2 0. Prezes jedzie na wakacje! Dziwki koks i tajski boks już na mnie czeka:banan: Murzyny tez. Nie zapomnij wazeliny:decayed:
Spartan_Wroc. Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Nie strasz bo nigdzie nie pojedzie...
hornet Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Wszystkie najlepszego z okazji dnia dziecka.... mam nadzieję, że dostaniecie jakieś pikantne prezencji od swoich połówek. (połówka nie myśleć 0.5 L wódki )
szczuraz Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2012 wstałem najlepszego panowie oby nam sie zabawki nie psuły
kaju Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 wstałem Najlepszego panowie Oby nam sie zabawki nie psuły amen!!
Spartan_Wroc. Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 wstałem Najlepszego panowie Oby nam sie zabawki nie psuły amen!! amen, amen! Najlepszego
hornet Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Rozporządzenie z dnia 1 czerwca 2012roku. W tym szczególnym dniu dla dzieci ... "wiekowe" dzieci rade święcić owy dzień. Apeluje się do społeczeństwa o walne przybycie na trunku spożycie. Miejsce do ustalenia.
goldi Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Może z tej okazji dnia dziecka żona mi loda zrobi :banan:tylko żebym zmieścił go do lodówki
qrczak91 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 ja jade opijać, zaraz wychodzę no i wszystko już (chyba) zaliczone!! :banan:
szczuraz Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2012 ja z okazji dnia dziecka posadziłem sobie nowe rośliny i mchy do akwarium wczoraj zainstalowałem zabawki za ponad 300 pln. Kolejne drogie hobby sobie znalazłem... a miały być 2 rybki w małym akwarium co mi go było szkoda potłuc i na śmietnik wywalić Hornet Twoja rada z kartami działa dzisiaj nawet herbatę gratis od firmy dostałem teraz już się nie będę pierdzielił z pajacami
kaju Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 ja z okazji dnia dziecka posadziłem sobie nowe rośliny i mchy do akwarium wczoraj zainstalowałem zabawki za ponad 300 pln. Kolejne drogie hobby sobie znalazłem... a miały być 2 rybki w małym akwarium co mi go było szkoda potłuc i na śmietnik wywalić Hornet Twoja rada z kartami działa dzisiaj nawet herbatę gratis od firmy dostałem teraz już się nie będę pierdzielił z pajacami Nnno to panowie kiedy idziemy w trójkę na zakupy? :naughty:
szczuraz Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2012 w dużych sklepach nie mają takich problemów. To dusigrosze w osiedlówkach tak robią.
kaju Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Można się przespacerować po kilkunastu i zrobić porządek.
wroclav Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Siema zioomy Mam pytanko Nie ma ktoś z Was pożyczyć na 4 dni jakiegoś większego pontonu względnie łodzi? Odwdzięcze się
hornet Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Hornet Twoja rada z kartami działa dzisiaj nawet herbatę gratis od firmy dostałem teraz już się nie będę pierdzielił z pajacami Zawsze mówię - słuchać się wujka Bardzo dobrze... jeszcze pochwal się gdzie zadziałało ? Ja mam kolejny sklep na oku.... ECO to takie dosyć spore małe markeciki.... od 10 zł jest płatność.... a i wczoraj jeszcze widziałem karteczkę w sklepie gdzie młodemu kupowaliśmy prezent na dzień dziecka... dostałą Pana metkę i w tym sklepie również wisiała karteczka że prosimy o płatność kartą od 15 zł. Pokazałem mojej... wyszła z młodym ze sklepu :polew: a ja zapłaciłem gotówką
Rekomendowane odpowiedzi