emay Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Szczuraz masz już te ramki pod tablice ?
Spartan_Wroc. Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Maciek pamiętasz gumy 215/40 o których Ci kiedyś pisałem Dzisiaj zabrałem komplet za duże piwo 2szt. naxen 7mm 2szt. maxxis 5m No i najważniejsze, że normalny bieżnik bez tej yebanej jodełki...
kaju Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Emil, to poszła w końcu Twoja audi czy nie? ---------- Post dopisany at 20:27 ---------- Poprzedni post napisany at 20:26 ---------- Maciek pamiętasz gumy 215/40 o których Ci kiedyś pisałem Dzisiaj zabrałem komplet za duże piwo 2szt. naxen 7mm 2szt. maxxis 5m No i najważniejsze, że normalny bieżnik bez tej yebanej jodełki... A co Ty chcesz od jodełki?
Spartan_Wroc. Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Miałem wszystkie cztery z jodełką 225/45 na początku...ku@1a nigdy więcej... szumi to k**estwo strasznie przy 200 wrażenie jakbyś miał okna pootwierane w mieście też nie wesoło O deszczu nie wspomnę
kaju Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 No ale to chyba nie wszystkie jodły wyją...? Ja w tym sezonie już odpuszczam nowe opony letnie. Zimą kupię, jak będą tańsze a szykuje się na te:
Spartan_Wroc. Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Z tego co się orientuję to wszystkie... ze względu na dużą powierzchnie gumy toczącej się po glebie Ale ręki uciąć nie dam
kaju Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Ten vredenstein to nie jodła, ale za***iście mi się na niej jechało właśnie w tym rozmiarze w A6C5... Osz kuuurwa, powyzej 200 nawet cichutko, na mokrym perfekcyjnie.
szczuraz Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2012 Szczuraz masz już te ramki pod tablice ? a juz masz do czego je przykręcić ? jeżeli mam być szczery to temat całkowicie mi wypadł z głowy najważniejsze, że normalny bieżnik bez tej yebanej jodełki... Mi jodły na przodzie też szumią taki ich urok.
emay Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Emil, to poszła w końcu Twoja audi czy nie? Tak poszło. ---------- Post dopisany at 15:40 ---------- Poprzedni post napisany at 15:38 ---------- Szczuraz masz już te ramki pod tablice ?a juz masz do czego je przykręcić ? jeżeli mam być szczery to temat całkowicie mi wypadł z głowy Ramki miały być także dla kumpla. No kij wkurzy sie i mu przejdzie, kupi sobie jakies inne.
Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Bry Panowie Czas na hard reset... ruda z lodem proszę ---------- Post dopisany at 20:51 ---------- Poprzedni post napisany at 20:36 ---------- Który leciał dzisiaj za mną koło głównego czarnym avantem b6? ramki były
hornet Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Dobra cyce... kto ma zbyciu zajechane turbo..... potrzebuję do sprawdzenia patentu. Może być zapieczone i brać olej. Przyznam, że nie chce mi się kupować takich bo jak patent nie wyjdzie to szkoda kasy a może gdzieś komuś jakiś złom zalega
goldi Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 bry :hi:i mały wypadek w pracy palec spotkał się z młotkiem
kaju Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 bry :hi:i mały wypadek w pracy palec spotkał się z młotkiem No ja też miałem mały wypadek ale chyba z nudy. Chciałem się poczuć jak nowo narodzony i ojebałem łeb na łyso...
szczuraz Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2012 a ja właśnie zjechałem z miasta a po drodze natrafiłem na oryginalny batmobil właśnie podłączyłem nową zabawkę ale widzę że nie ogarnę sam jej ustawienia gdzie można dorwać instrukcje PL do takiego czegoś ?
Spartan_Wroc. Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 No ja też miałem mały wypadek ale chyba z nudy. Chciałem się poczuć jak nowo narodzony i ojebałem łeb na łyso... Dobra robota Dopóki nie poznałem swojej też byłem łysy Żyleta jechałeś? ---------- Post dopisany at 12:51 ---------- Poprzedni post napisany at 12:49 ---------- Jak się widzi?
kaju Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 No ja też miałem mały wypadek ale chyba z nudy. Chciałem się poczuć jak nowo narodzony i ojebałem łeb na łyso... Dobra robota Dopóki nie poznałem swojej też byłem łysy Żyleta jechałeś? ---------- Post dopisany at 12:51 ---------- Poprzedni post napisany at 12:49 ---------- http://s8.postimage.org/ndb37k0j5/DSC00720_kopia.jpg Jak się widzi? Jakbyś dorwał lampiszony US to jak najbardziej mi się to widzi najpierw maszynką, bo miałem trochę przydługawe, a na koniec poprawiłem żyletą. Nawet mi się koorwa podoba
Spartan_Wroc. Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Wątpie żeby mi się udało dorwać us'y no ale Gwerty coś tam reza to trzeba myśleć nad tematem Najpierw pryskanie kółka Tylko pistoletu nie mam
Rekomendowane odpowiedzi