kaju Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Ja się zastanawiam czy czasami nie kupić sprężarki, pistola i reszty zabawek do pryskania i nie zacząć pryskać...
Gobi Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Ma ktoś na sprzedaż jakieś gumy 18" ? Ślizgałem się wczoraj na deszczu ,jak podjechałem do Tesco ,-patrzę a tu kapeć i syczy gdzieś :decayed: Dunlop SpSport Maxx 225/40/18 2szt 2010r (2385523018) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ? przejadę sezon na tym ?
Spartan_Wroc. Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 W końcu dotarłem do tego skąd się wziął ten kolor na żabie i nawet kod mam
Spartan_Wroc. Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 To z palety Audi Exclusive 2D8 - Porsche Signal Green Porsche malowało tym GT3
szczuraz Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2012 to teraz przerysuj cały bok ubezpieczalnia się nie wypłaci a lakiernik dostanie zawału
Spartan_Wroc. Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Może obejdzie się bez takich przygód Chociaż mam ochotę prysnąć całego po wierzchu bo ten błotnik i odpryski na masce mnie dobijają... tylko właśnie boje się żeby jakiś "fachowiec" nie sperdolił gorzej ---------- Post dopisany at 14:24 ---------- Poprzedni post napisany at 14:08 ---------- Panowie dołączać http://a4-klub.pl/groups/18/
kaju Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Ja dołączyłem, nie wiem, czy mnie dołączyło, ale w sumie Karol ma rację, po co, skoro tutaj spamujemy konkret
Spartan_Wroc. Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 W sumie racja... Kac mi nie służy... Usuwam.
szczuraz Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zakradł się błąd... Jeśli uważasz, że link powinien działać skontaktuj się z administratorem . nie wiem o co chodzi ale ja już wypiłem
kaju Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zakradł się błąd... Jeśli uważasz, że link powinien działać skontaktuj się z administratorem . nie wiem o co chodzi ale ja już wypiłem Forget, już po sprawie
Rekomendowane odpowiedzi