emay Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 no a o czym ja piszę ? Nie kumasz ??? Emil się dopytuje bo myśli że jak silnik też 1,8T to koszta są identyczne. a nie całkowicie tak jest:decayed: ---------- Post dopisany at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany at 19:22 ---------- Panowie, warto?AUDI A4 B5 DRZWI TYLNE KOMBI LY9G (2389822887) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cena za sztukę dobra... ciekawe jak w realu wyglądają... podjechać zobaczyć i brać.... a i pamiętaj żeby przerobić je z TDI na PB Hornet Oj tam oj tam. Jak tam Twoje a4b6 od dziadka z SS ? ---------- Post dopisany at 20:11 ---------- Poprzedni post napisany at 20:10 ---------- :grin:
hornet Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Czekam na informacje o tej sprawie spadkowej.
emay Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Czekam na informacje o tej sprawie spadkowej. A jak dziadek z grobu wstanie ? Ty lepiej się zacznij rozglądać za czymś innym, bo tego auta to się nie doczekasz.
hornet Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Czekam na informacje o tej sprawie spadkowej. A jak dziadek z grobu wstanie ? Ty lepiej się zacznij rozglądać za czymś innym, bo tego auta to się nie doczekasz. Ja sobie zdaję sprawę więc spokojnie ... będzie ciśnienie to zacznie się rozglądanie szybsze
szczuraz Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2012 lepiej się zacznij rozglądać za czymś innym, bo tego auta to się nie doczekasz. chyba ja szybciej połapię b6 1.8T Q niż on fure zmieni
hornet Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 lepiej się zacznij rozglądać za czymś innym, bo tego auta to się nie doczekasz. chyba ja szybciej połapię b6 1.8T Q niż on fure zmieni Spokojnie.... kasę muszę ładować w co innego a nie blachę
szczuraz Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2012 załatwisz sobie dobry kredyt i starczy na wszystko
hornet Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 załatwisz sobie dobry kredyt i starczy na wszystko Nigdy w życiu nic na kredyt nie kupowałem. Mój BIK to 5 linijek na kartce A4. Mam zasadę ...kupuję za gotówkę. Tobie mogę dobry kredyt załatwić...... ---------- Post dopisany at 10:56 ---------- Poprzedni post napisany at 10:52 ---------- neo nówka cwaniak - YouTube ---------- Post dopisany at 10:56 ---------- Poprzedni post napisany at 10:56 ---------- Takich jest pełno tylko d*pami trzęsą jak słyszą, że mogą być zwolnieni
szczuraz Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2012 d*pami trzęsą jak dostali się na stanowisko dzięki koneksjom i wiedzą że w innej pracy będą weryfikować ich kwalifikacje. Jak ktoś ma w ręku fach i chce robić to zawsze znajdzie pracę. Jak widzę tych ludzi co przychodza do mnie do roboty i po jednym dniu uciekają bo jest zapierdol to mi ich szkoda bo nigdzie się nie odnajdą. No może jako cieć w impelu. BTW jak chciałeś zamienić swoje aktualne mieszkanie na domek to chyba nie myślałeś że za gotówkę to zrobisz Takie rzeczy tylko po drugiej stronie odry
qrczak91 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 BTW jak chciałeś zamienić swoje aktualne mieszkanie na domek to chyba nie myślałeś że za gotówkę to zrobisz Takie rzeczy tylko po drugiej stronie odry czy ja wiem... u mnie na osiedlu chyba ze dwa czy trzy domki były kupione właśnie za gotówkę, bez kredytu. Fakt, że jeden z nich zakupił osobnik zza odry, ale w Polsce też się da
emay Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Da się bo to złodzieje. Pierwszy pierwszy milion zawsze trzeba ukraść :polew:
goldi Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 siema kolega w pracy kupił nową skodę oktawie z silnikiem 1.6 102 KM z fabrycznym gazem prawie golas klima manualna i elektryka przód i licznik z fisem i już mówi że to nie jedzie jedyne około 60 tyś masakra
Nelson Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Jak się kręci dobre lody, to wszystko można kupić za $
Spartan_Wroc. Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Jak się kręci dobre lody, to wszystko można kupić za $ Ty żyjesz?
emay Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 siema kolega w pracy kupił nową skodę oktawie z silnikiem 1.6 102 KM z fabrycznym gazem prawie golas klima manualna i elektryka przód i licznik z fisem i już mówi że to nie jedzie jedyne około 60 tyś masakra 1.6 to mało jak na takie gabaryty i jeszcze wszechobecny gaz. Szkoda kasy na takie auto.
hornet Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 siema kolega w pracy kupił nową skodę oktawie z silnikiem 1.6 102 KM z fabrycznym gazem prawie golas klima manualna i elektryka przód i licznik z fisem i już mówi że to nie jedzie jedyne około 60 tyś masakra ale ma nowe i na gwarancji
qrczak91 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 siema kolega w pracy kupił nową skodę oktawie z silnikiem 1.6 102 KM z fabrycznym gazem prawie golas klima manualna i elektryka przód i licznik z fisem i już mówi że to nie jedzie jedyne około 60 tyś masakra ale ma nowe i na gwarancji dokładnie! Było powiedzieć, że Loganka w podobnej wersji wyposażenia wyszłaby taniej. A może nawet udałoby się coś z tego wyposazenia uciąć
ryszard1961 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 siema kolega w pracy kupił nową skodę oktawie z silnikiem 1.6 102 KM z fabrycznym gazem prawie golas klima manualna i elektryka przód i licznik z fisem i już mówi że to nie jedzie jedyne około 60 tyś masakra ale ma nowe i na gwarancji i musi słono płacić za przeglądy gwarancyjne
qrczak91 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Oferta - Audi S6 - Samochód zarejestrowany w kraju,quattro 4x4,pełne dodatkowe wyposażenie,7 osobowy,po wymianie rozrządu,opony zimowe,100 % bezwypadk S6 C4 7 osobowe?! WTF?!
hornet Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Oferta - Audi S6 - Samochód zarejestrowany w kraju,quattro 4x4,pełne dodatkowe wyposażenie,7 osobowy,po wymianie rozrządu,opony zimowe,100 % bezwypadkS6 C4 7 osobowe?! WTF?! Widziałem z DE z dwoma fotelami z tyłu... zawsze jak nie ma można kanapę wstawić
Rekomendowane odpowiedzi