emay Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 rozumiem że nie wpadasz dzisiaj z żoną na pizzę ? Nie dzisiaj nie damy już rady właśnie wróciliśmy z Mietkowa.
Spartan_Wroc. Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Ku@!a nie zgadniecie co się dzisiaj stało... Na moich oczach jakichś dwóch szczyli próbowało mi skroić zielonego Wracam kulturalnie ze swoim instruktorem z placu, wjeżdżamy na parking a tam co? Małolat mi majdruje przy zamku a drugi się rozgląda Na tym parkingu to chyba pobiłem rekord na 100m Temu od zamka jak wyebłem w czaszkę to był bardziej zaskoczony niż ja Drugi zwinął się nawet nie wiem kiedy
Nelson Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Szkoda, że rąk mu nie połamałeś... Ja bym tak zrobił
Spartan_Wroc. Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Jeszcze fronta przyjął na klatę i spie@!olił A nie będę za szczylem ganiał... jeszcze się trafi ---------- Post dopisany at 21:40 ---------- Poprzedni post napisany at 19:58 ---------- Aaaa i pod torem kartingowym stało RS2 czarne na polerowanych prosiakach Albo przynajmniej wyglądało jak rs2
emay Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 upierdolił bym wszystkie palce u rąk........
hornet Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Ku@!a nie zgadniecie co się dzisiaj stało... Na moich oczach jakichś dwóch szczyli próbowało mi skroić zielonego Wracam kulturalnie ze swoim instruktorem z placu, wjeżdżamy na parking a tam co? Małolat mi majdruje przy zamku a drugi się rozgląda Na tym parkingu to chyba pobiłem rekord na 100m Temu od zamka jak wyebłem w czaszkę to był bardziej zaskoczony niż ja Drugi zwinął się nawet nie wiem kiedy oo kurw ale bym się nad nim pastwił i patrzył jak cierpi
szczuraz Opublikowano 22 Września 2012 Autor Opublikowano 22 Września 2012 Jeszcze fronta przyjął na klatę i spie@!olił A nie będę za szczylem ganiał... jeszcze się trafi ---------- Post dopisany at 21:40 ---------- Poprzedni post napisany at 19:58 ---------- Aaaa i pod torem kartingowym stało RS2 czarne na polerowanych prosiakach Albo przynajmniej wyglądało jak rs2 łeb z kablami bym upierdolił ... przy samej d*pie A co do rs2 to we Wrocławiu mamy 2 sztuki jedna niebieska swego czasu bywała na naszych spotach a druga jest z nowego dworu i ma blachy d1 rs2. Do tego mamy jedno S2 limo na gratach z rs2
Nelson Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 Witam, serdecznie:decayed: Jak zdrowie Panowie?
piotrzaba5 Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 Ku@!a nie zgadniecie co się dzisiaj stało... Na moich oczach jakichś dwóch szczyli próbowało mi skroić zielonego Wracam kulturalnie ze swoim instruktorem z placu, wjeżdżamy na parking a tam co? Małolat mi majdruje przy zamku a drugi się rozgląda Na tym parkingu to chyba pobiłem rekord na 100m Temu od zamka jak wyebłem w czaszkę to był bardziej zaskoczony niż ja Drugi zwinął się nawet nie wiem kiedy Ja nie miałem tyle szczęścia i oje@li mi pół auta. Jak bym dorwał to bym połamał gnaty
Spartan_Wroc. Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 Ale żeby takie stare auta jeszcze kraść w środku też nic cennego nie było... nawet radio tanie
Duds Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 Zaczynam się bać tego Wrocławia ubezpieczyłem auto, ale co mi z takiego ubezpieczenia
emay Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 Widzę, że sporo osób wtedy na spoty przyjeżdżało. BTW dzisiaj wybieracie się ?
Duds Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 Widzę, że sporo osób wtedy na spoty przyjeżdżało. BTW dzisiaj wybieracie się ? Ja się już za tydzień pojawię :kox:
hornet Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 Witam, serdecznie:decayed: Jak zdrowie Panowie? Ja tam jeszcze nie wsiadam za kółko... sąsiada żona na porodówce więc trochę wczoraj daliśmy radę... Najlepsze jest to, że nie wiem gdzie mam telefon... albo w samochodzie albo ...gdzieś.
emay Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 Witam, serdecznie:decayed: Jak zdrowie Panowie? Ja tam jeszcze nie wsiadam za kółko... sąsiada żona na porodówce więc trochę wczoraj daliśmy radę... Najlepsze jest to, że nie wiem gdzie mam telefon... albo w samochodzie albo ...gdzieś. Przyjechać po Ciebie
piotrzaba5 Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 Ale żeby takie stare auta jeszcze kraść w środku też nic cennego nie było... nawet radio tanie spartan, jechałeś w piątek około 17 armii krajowej?
Spartan_Wroc. Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 Ale żeby takie stare auta jeszcze kraść w środku też nic cennego nie było... nawet radio tanie spartan, jechałeś w piątek około 17 armii krajowej? Jechałem To za Tobą się ustawiłem na światłach? Masz blachy DLB?
piotrzaba5 Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 Ale żeby takie stare auta jeszcze kraść w środku też nic cennego nie było... nawet radio tanie spartan, jechałeś w piątek około 17 armii krajowej? Jechałem To za Tobą się ustawiłem na światłach? Masz blachy DLB? Tak, to ja. Nie byłem pewien czy to ty
Spartan_Wroc. Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 Jak to, żaba jest tylko jedna!
Rekomendowane odpowiedzi