hornet Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 Ja to już nic nie będę mówił... rozumiem pracę - musi ktoś pracować ale żeby nie wygospodarować sobie 1-1,5h na męskie pogawędki.... Tyle w temacie
arre Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 Hornet u mnie w Jeleniej jest tak samo... paru ludkow jest ale jak trza sie spotkac to kazdy ma pranie sranie malowanie i inne takie
hornet Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 Hornet u mnie w Jeleniej jest tak samo... paru ludkow jest ale jak trza sie spotkac to kazdy ma pranie sranie malowanie i inne takie Dzisiaj doszliśmy do wniosku, że mamy wyje....ne. Tak czy siak spotykamy się na niedzielną kawkę.. kto będzie chciał może zawsze zadzwonić
arre Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 Gdyby nie to ze 100 mam to bym przyjechal ;P tez mam wyje...ne Ci co rezaja to maja kontakt i w garazyku spotkania sa ;P
kaju Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 Gdyby nie to ze 100 mam to bym przyjechal ;Ptez mam wyje...ne Ci co rezaja to maja kontakt i w garazyku spotkania sa ;P Ja mam 80 i jak jestem, to się pojawię w wolnej chwili
emay Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Wczoraj powrót z zakopanego, na zakopiance 40km w 2 godziny :facepalm: tyle aut to ja nigdy nie widziałem.
saiqard Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 ja na zakopiance potrafiłem 4km robić w 2 godziny;) także jeszcze było mało aut;)
Spartan_Wroc. Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 A na Hel którędy najlepiej się kierować?
emay Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Ja tam zawsze jadę: Milicz Krotoszyn, Jarocin, Środa wrzesnia gniezno bydgoszcz itd.
Spartan_Wroc. Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Czyli standard tak jak pokazuje zumi itd. Trasa znośna? Dodam, że planuje dopiero tą trasę na kwiecień bo to na motocyklu
emay Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Ta do Jarocina to bez poboczy ale mało TIRów. Potem lepiej, no i masz tam gdzieś A1 tylko nie wiem gdzie teraz jest wjazd na nią, dawno tamtedy nie jechałem.
Spartan_Wroc. Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Spoko, jeszcze jest trochę czasu na zaplanowanie trasy bo gps'om to ja nie ufam Już kiedyś bym zielonym wpadł w 4metrowy wykop
emay Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Musiałeś mieć nie aktualną mapę. Od kiedy używam AutoMapę z najnowszą mapą nie ma przygód typu offroad
Spartan_Wroc. Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Musiałeś mieć nie aktualną mapę. Od kiedy używam AutoMapę z najnowszą mapą nie ma przygód typu offroad Właśnie mapa była świeżutko wrzucona przed trasą i wyprowadziła mnie na drogę która się dopiero budowała... było ciemno, pani kazała skręcić z prawo...a tam kawałek asfaltu i wyebany dół a wcześniej na jakiś teren działkowców "sahara"
hornet Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 musisz wyłączyć drogi gruntowe to nie będzie Cię po takich prowadziła
Spartan_Wroc. Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 A pierdziele...nie ufam tej Pani z plastikowego pudełka
kaju Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Hornet ma rację, musisz ustawienia jeszcze porobić. Ja swego czasu jak ganiałem solówką w krajówce, to zrobiłem sobie pod wymiary auta nawet, wszędzie mnie doprowadziła tak, jak powinna, kilkanaście razy ją brałem pod h*j, żeby zobaczyć, czy sobie da radę i dawała - polecam jak Emil automape
arre Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 DOkladnie stary po berlinie ganial na automapie EU i dawala rade na 7calowej navi ja po eu latalem na tomtomie to w hloandi brykla moze ze dwa razy a tak to luzik non stop teraz po pl latam na nokiowej i tez git
kaju Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Na holenderskich rozjazdach każda navi się potrafi pogubić, ale to też zależy gdzie bo wiesz... Holandia to taki kraj, gdzie nawet navi lubi przypalić zielska i mieć różne wizje...
Rekomendowane odpowiedzi