Gniady Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Dziękuje!- dzisiaj nad ranem 4.45 córka :>
szczuraz Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2011 przed spotem podjade pogratulować :oklaski:
qrczak91 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 ktoś już obiecywał tutaj picie kiedyś :gwizdanie: wyszło 'jak zwykle'
hornet Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 ktoś już obiecywał tutaj picie kiedyś :gwizdanie: wyszło 'jak zwykle' No my czekamy na tą 100wę
szczuraz Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2011 panie szerszeń zapiłeś pan wczoraj ? :gwizdanie: Gniady teściowej syna zostawił i dał rade podjechać
hornet Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 panie szerszeń zapiłeś pan wczoraj ? :gwizdanie: Gniady teściowej syna zostawił i dał rade podjechać Zapiłem bo sąsiad wpadł co mu się córeczka urodziła i zaczęło się
marcin78 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Prośba o podłączenie do kompiuterka A3 z 2000r. Czasem nie odpala i itp. Wiecie jak to jest, jak kobieta jezdzi od warsztatu do warsztatu. Autko mojej bratowej, jest szansa?? Bedę śledził termin następnego spota.
szczuraz Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opcja jest przypomnij się przed spotem .
wojtas-audi Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Panowie szukam pracy dla mojej Kobiety, Jakas biurowa, albo sklep z kobieca odzieza, typu zara, quazi itd, najlepiej w okolicach grunwaldzkiego, moze macie jakies kontakty lub oferty ?
szczuraz Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2011 W call center lukas banku mają być przyjęcia tyle że tam pensja mała a żyjesz z prowizji (moja potrafi wyjść finansowo dużo lepiej odemnie ) . Lokale mają na legnickiej koło bunkra i w quatro forum na przeciwko C.H. Mongola . jakby co to ja też szukam pracy :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 witam Wrocław coś u Was te spoty kuleją, jak tam zamieszkam to na pewno będę wpadał, pozdrawiam moje 2 miasto
qrczak91 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Widziałem dzisiaj pod Politechniką, budynek C-13 białego sedana B5 z ramkami klubowymi. Ładnie wypucowane nie zwróciłem uwagi na blachy. Ktoś się przyznaje do posiadania w/w pojazdu?!
szczuraz Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 witam Wrocław coś u Was te spoty kuleją, jak tam zamieszkam to na pewno będę wpadał, pozdrawiam moje 2 miasto Ja jestem elementem stałym czy deszcz czy zima Możesz wpadać ja zawsze jestem
hornet Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 witam Wrocław coś u Was te spoty kuleją, jak tam zamieszkam to na pewno będę wpadał, pozdrawiam moje 2 miasto Ja jestem elementem stałym czy deszcz czy zima Możesz wpadać ja zawsze jestem Ja prawie też zawsze jestem :gwizdanie:
Gniady Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ja też jak hornet prawie :gwizdanie:
hornet Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ja też jak hornet prawie :gwizdanie: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi