Spartan_Wroc. Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Wypadek w pracy mało co mi ręki nie uyebało... A ze strachu aż się serducho odezwało i mnie uziemili na oddziele Wysłane z SGSII To od tych anaboli co wpierdalasz jak dziki A co to anabole?
emay Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 przejazd po legnickiej panamera vs skodillac obeszła mnie ale nie na tak daleko jak myslalem, trzymałem sie d*py. potem taksiarz w a6 quattro probował ale juz musialem skrecać w braniborska
hornet Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 przejazd po legnickiej panamera vs skodillac obeszła mnie ale nie na tak daleko jak myslalem, trzymałem sie d*py. potem taksiarz w a6 quattro probował ale juz musialem skrecać w braniborska :polew::polew: to chyba panamerka nie przyciskała natychmiast wracaj na ziemię..
Duds Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Nelson, nie mam, same golasy ostatnio. Naciapane z kalkulatora
szczuraz Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Opublikowano 9 Marca 2013 Potrzebuję kabel bo mnie wkur..ia już air bag.. znowu kostka się gdzieś poruszyła adresu zapomniałes ?
hornet Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 chyba pora żegnać się z Wrocławiem. Wszystko rozegra się w najbliższych dwóch tygodniach
kaju Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 chyba pora żegnać się z Wrocławiem. Wszystko rozegra się w najbliższych dwóch tygodniach Co Ty pyerdolisz?
szczuraz Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Opublikowano 9 Marca 2013 Jakie b6 i krawat?! Gumiaki, kufaja, beret golf 3 i pole trzeba obsadzić. Wiosna idzie
kaju Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Jakie b6 i krawat?! Gumiaki, kufaja, beret golf 3 i pole trzeba obsadzić. Wiosna idzie
hornet Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 On teraz o wawie myśli a już tam kilka lat przesiedziałem
kaju Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 On teraz o wawie myśli a już tam kilka lat przesiedziałem Ja się pytam koorwa... Źle Ci tutaj?!
hornet Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Ja moją robotę mogę robić nawet na marsie.. byle net i tel był.... nie mogę pisać co i dlaczego...
emay Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 On teraz o wawie myśli a już tam kilka lat przesiedziałem Ja się pytam koorwa... Źle Ci tutaj?! Źle bo nikt na spoty nie przyjeżdza qwa!!
kaju Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 On teraz o wawie myśli a już tam kilka lat przesiedziałem Ja się pytam koorwa... Źle Ci tutaj?! Źle bo nikt na spoty nie przyjeżdza qwa!! Przepraszam tato 1,5kkm to bym nie zarobił nawet na wache, żęby dojechać. Co byłem w PL, to się starałem być.
bidzio1 Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Karol a powiedz mi z tym licznikiem co mi mówiłeś coś wiadomo??
hornet Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 ma ktoś dostęp do jakiegoś vito albo czegoś czym można będzie graty mieszkalne przerzucić ?
Rekomendowane odpowiedzi