szczuraz Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Opublikowano 5 Maja 2013 to coś w stylu "Krzychu kadetem tera" ale na boisku do siatki ?
hornet Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 to coś w stylu "Krzychu kadetem tera" ale na boisku do siatki ? No co ty.. tak w szkołach jest. Z tych chłopaków Nawrocki tworzy reprezentację Polski juniorów później. D
szczuraz Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Opublikowano 5 Maja 2013 Teraz grają dobrze a potem poczują siano, flesze i zaczną gwiazdorzyć
Duds Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Szczuraz, ja na spota nie wpadnę, bo będę we Wrocławiu po 21 także jak chcesz to możesz do mnie podjechać dziś wieczorem albo jutro jestem cały dzień Naciapane z kalkulatora
Spartan_Wroc. Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Mnie chyba też nie będzie dzisiaj... grillowanie mi się szykuje No chyba, że coś nie pyknie to wpadnę
hornet Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Teraz grają dobrze a potem poczują siano, flesze i zaczną gwiazdorzyć to nie piłka nożna... nasi siatkarze graja dobrze i za dobre pieniądze.
chopin Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Nie napinaj się tak co Ci pęknie ... Dzwoniłeś do qrczaka ? będzie dzisiaj ? dzwoniłem , tel wyłączony
hornet Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Nie napinaj się tak co Ci pęknie ... Dzwoniłeś do qrczaka ? będzie dzisiaj ? dzwoniłem , tel wyłączony uuuuu szczur jak Twoim da się podpiąć pod B6 to weź kabel zrobisz logi bo nie wiem co padło.
chopin Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Nie napinaj się tak co Ci pęknie ... Dzwoniłeś do qrczaka ? będzie dzisiaj ? dzwoniłem , tel wyłączony uuuuu szczur jak Twoim da się podpiąć pod B6 to weź kabel zrobisz logi bo nie wiem co padło. no bardzo bym prosił o zawzięcie sprzętu ze sobą na spota bo trzeba pomóc mojej furze bo coś chora brakuje mocy, i nie ciągnie tak jak kiedyś. Poza tym przy zmianie biegów jak jest zimny czasem słychać taki lekki metaliczny dźwięk
kaju Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Jak kabel obsługuje CANa, to da radę, bo Twój rocznik już jest na pełnym CANie. Moje B6 MY02 jeszcze starym kablem obsługuje.
chopin Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Jak kabel obsługuje CANa, to da radę, bo Twój rocznik już jest na pełnym CANie. Moje B6 MY02 jeszcze starym kablem obsługuje. ja mam 2003 , to już bedzie can ?
kaju Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Nie daje ręki obciąć, ale chyba już pełny CAN. Spróbować możecie
szczuraz Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Opublikowano 5 Maja 2013 uuuuu szczur jak Twoim da się podpiąć pod B6 to weź kabel zrobisz logi bo nie wiem co padło. moim kablem da radę tylko B5 prześwietlić. To sprzęt z czasów miecza i tarczy. Hornet zagadaj z Gniadym to wezmę od niego kabel i przywiozę na spot. Szczuraz, ja na spota nie wpadnę, bo będę we Wrocławiu po 21 także jak chcesz to możesz do mnie podjechać dziś wieczorem albo jutro jestem cały dzień to bardzo niedobrze bo mój zderzak trzyma się na sile woli właściciela W jakiej części wro teraz mieszkasz ?
qrczak91 Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 włączony, włączony, ale zasięgu nie mam ciężko dzisiaj, bo wyjechałem na weekend i musze zaległości nadrobić, ale jak coś to dzwonić, po 13 na bank tel będzie dostępny to się namyślimy
goldi Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Mańka b6 to nie szyna can przecież pdłaczałem ją juz kiedyś dziś jestem pod znakiem zapytania żona w pracy siedze z dzieckiem
chopin Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 no to szanowni , bardzo proszę o pomoc ze sprzętem co by hornet mógł zrobić logi ja swój kabel pożyczyłem w wawie i sie nie moge doprosić zwrotu
kaju Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Mańka b6 to nie szyna can przecież pdłaczałem ją juz kiedyś dziś jestem pod znakiem zapytania żona w pracy siedze z dzieckiem No to mamy odpowiedź - pójdzie jeszcze Maćka kablem gdzieś mi się o uszy obiło, że końcówki B6 szły na szynie, bo B7 to już wszystkie, nie miałem pewności co do B6.
Duds Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Nie daje ręki obciąć, ale chyba już pełny CAN. Spróbować możecie Zwykły kabel obsługuje do 2004 roku. uuuuu szczur jak Twoim da się podpiąć pod B6 to weź kabel zrobisz logi bo nie wiem co padło. moim kablem da radę tylko B5 prześwietlić. To sprzęt z czasów miecza i tarczy. Hornet zagadaj z Gniadym to wezmę od niego kabel i przywiozę na spot. Szczuraz, ja na spota nie wpadnę, bo będę we Wrocławiu po 21 także jak chcesz to możesz do mnie podjechać dziś wieczorem albo jutro jestem cały dzień to bardzo niedobrze bo mój zderzak trzyma się na sile woli właściciela W jakiej części wro teraz mieszkasz ? Niedaleko Ferio Gaju, na Czerniawskiej
kaju Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Uwielbiam to HEYYEYAAEYAAAEYAEYAA - WHAT'S GOING ON?!
Rekomendowane odpowiedzi