Gość cwiara Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 To chyba jestem zobowiązany do pojawienia sie na spocie w niedziele:decayed: ---------- Post dopisany at 01:30 ---------- Poprzedni post napisany at 01:29 ---------- jak cos to moge zgarnąć kogoś z pd Wro
goldi Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 bry jak wolne do końca tygodnia to pogoda będzie zajefajna a dziś taki pijatyka się szykuje:banan:
hornet Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Dzisiaj pogoda lipa ---------- Post dopisany at 10:24 ---------- Poprzedni post napisany at 10:23 ---------- jak tam możemy się złapać ?
szczuraz Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Opublikowano 30 Maja 2013 Potrzebuję przegub zewnętrzny na przód ma ktoś ? Pilna sprawa.
hornet Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Potrzebuję przegub zewnętrzny na przód ma ktoś ? Pilna sprawa. co się stało ?
szczuraz Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Opublikowano 30 Maja 2013 wczoraj jakieś kurwisyństwo na strzegomskiej wkręciło mi się i rozorało osłonę zanim dotoczyłem się do rodziców było już po nim Jak do ciebie wczoraj dzwoniłem to już miałem wyjęty i potrzebowałem znać cenę.
Duds Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Jak od AJM pasuje to mam, ale musisz sprawdzić, bo ja nie mam czasu Będę we Wro w niedzielę/poniedziałek.
szczuraz Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Opublikowano 30 Maja 2013 jakbyś był dzisiaj to ok ale ja jutro w trasę miałem lecieć. Najwyżej z rana zaatakuję jakąś hurtownię na szybko poskładam i w droge. A jak nie to pojadę karnym tata indigo sw ---------- Post dopisany at 11:42 ---------- Poprzedni post napisany at 11:40 ---------- Kaju wrzuć mi na pw jakiś kontakt do ciebie. Muszę wyprostować pewne papiery dopóki jesteś na wyspach. Jaka jest kara za brak taxu i motu ?
chopin Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 szczur zmienił zdjęcie ! nie wierzę ---------- Post dopisany at 11:53 ---------- Poprzedni post napisany at 11:50 ---------- jakbyś był dzisiaj to ok ale ja jutro w trasę miałem lecieć. Najwyżej z rana zaatakuję jakąś hurtownię na szybko poskładam i w droge. A jak nie to pojadę karnym tata indigo sw ---------- Post dopisany at 11:42 ---------- Poprzedni post napisany at 11:40 ---------- Kaju wrzuć mi na pw jakiś kontakt do ciebie. Muszę wyprostować pewne papiery dopóki jesteś na wyspach. Jaka jest kara za brak taxu i motu ? Maciek ale jutro wydaje mnie sie że hurtownie wolne mają bo sobie wzieli wszyscy wolne żeby mieć długi weekend
szczuraz Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Opublikowano 30 Maja 2013 szczur zmienił zdjęcie ! nie wierzę Arek mi zrobił wydaje mnie sie że hurtownie wolne mają bo sobie wzieli wszyscy wolne żeby mieć długi weekend każdy by chciał mieć długi weekend a robić niema komu ---------- Post dopisany at 12:11 ---------- Poprzedni post napisany at 12:03 ---------- Ile Jacek Evo bierze za korektę ew. postawienie od nowa ?
KluBB Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Dobry! Moze i ja bym sie w koncu pojawil na spocie, jak nic nie wyskoczy w robocie. Jakos tak pare lat na forum peklo, a zamiast pisac czytam tylko BTW: 300pln za malowanie tylnego zderzaka placilem ostatnio w B5, wiec moge sie podzielic namiarem, widzialem, ze ktos pytal o malowanie. Pogoda dzisiaj luks, jak dluzej popada to...:
szczuraz Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Opublikowano 30 Maja 2013 Ma ktoś możliwość sprawdzenia czy to 2.5 jest juz poprawione ? I jak ogarnąć temat rejestracji angola który wykechał z uk bez papierów exportowych ale właścicielem jest polak
Spartan_Wroc. Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Maćku hurtownie pracują Mam obok siebie hurtownie Harta (mają różnych producentów) i jutro pracują normalnie Mam nawet na jutro do odbioru szczotkotrzymacz do a80 ---------- Post dopisany at 14:42 ---------- Poprzedni post napisany at 14:41 ---------- Ma ktoś możliwość sprawdzenia czy to 2.5 jest juz poprawione ? I jak ogarnąć temat rejestracji angola który wykechał z uk bez papierów exportowych ale właścicielem jest polakhttp://s23.postimg.org/7kw9s0s6v/2013_05_29_190.jpg Poprawione w sensie wałki? Przeca to AKN
emay Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Emil co Ty bierzesz ??? Jutro jest czwartek Taki zapierdol mam że tracę poczucie czasu.:-)
szczuraz Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Opublikowano 30 Maja 2013 Poprawione w sensie wałki? Przeca to AKN ja tam sie nie znam. To kaju na tym silniku robił 180 koni na seryjnych gratach ? ma skrzynie 6 myślałem że to jakiś nowszy jak 2000 rok
Spartan_Wroc. Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Poprawione w sensie wałki? Przeca to AKN ja tam sie nie znam. To kaju na tym silniku robił 180 koni na seryjnych gratach ? ma skrzynie 6 myślałem że to jakiś nowszy jak 2000 rok To dokładnie ten sam co u Kaja był Na tej focie co wrzuciłeś w pozycji P5 masz kod silnika
hornet Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Co kolejne klocki do lepienie kupujesz ? czy 2,5 chcesz kupić co byłoby głupotą absolutną.
Nelson Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Potrzebuję przegub zewnętrzny na przód ma ktoś ? Pilna sprawa. Ja mam, jak coś cała ośkę Arek byłaby możliwość abyś podleciał ze mną obczaić motoresito?
oca69 Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Panowie znacie jakiś szrot we wro albo okolice?
Rekomendowane odpowiedzi