KluBB Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 To mi Hornet zabiłeś ćwieka. Byłem pewny, że taka cena bo perła. Wcześniej za zderzak tył wzięli 300 w tym samym miejscu, więc w sumie wydawało się, że drogo tam nie będzie.
kaju Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Jak jestem w PL, to wożę przy sobie "alarmówkę", ale przy każdej jednej kontroli z góry muszę o tym informować, że coś takiego posiadam i gdzie jest. Dlatego zazwyczaj jestem kontrolowany "we dwóch" - czyli jeden rozmawia, a drugi stoi przy nim z łapą na kaburze przygotowaną do odpięcia i interwencji. Gdybym nie powiedział, że coś takiego przy d*pie mam a by mnie przetrzepali, no to na dzień dobry dostaje dwa cztery, jak nie cztery osiem
hornet Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Nie masz pojęcia ile czasu, pieniędzy i nerwów Twoich i wielu ludzi dookoła potrzeba, żeby dostać pozwolenie :whistling:
kaju Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Nie masz pojęcia ile czasu, pieniędzy i nerwów Twoich i wielu ludzi dookoła potrzeba, żeby dostać pozwolenie :whistling: Aha, no to może PW
hornet Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Nie masz pojęcia ile czasu, pieniędzy i nerwów Twoich i wielu ludzi dookoła potrzeba, żeby dostać pozwolenie :whistling: Aha, no to może PW nie
oca69 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 No , Pany jak w tym tygodniu złożę auto to podjadę w niedziele dawno mnie nie było i raz się spóźniłem i oczywiście taki mozg ze mnie ze nie zapisałem nr tel do nikogo z assistance
oca69 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Na pierwszej stronie masz Dlatego napisałem że mózg jestem
hornet Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Na pierwszej stronie masz Dlatego napisałem że mózg jestem aaa to pozdrawiam
chopin Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 no przymierzam się do tego egra tylko narazie mamonki brak
Nelson Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 A mi dzisiaj morda tak spuchła... Nie odpuszczę cwelom. Dostałbym po piździe solo style, podałbym gościowi grabę i pogratulował, że dał radę. Ale k**wa 8 vs 3? Nie ma takiej j**anej opcji, dzisiaj jadę na obdukcję i będę im kręcił sprawę
Dikson Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Tylko musisz dane kolesi znać, może się nauczą aby nie napierdalać 3 na jednego.
KluBB Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 To jeszcze 100 pln przygotuj na obukcje... To jest wlasnie chore...nie dosc, ze mazak poobijany to jeszcze trzeba za to zaplacic. Pozniej niby zwracaja jak wygrasz sprawe, a pewnie wygrasz...
goldi Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 i co z tego że są w kamerach mnie pobili dostałem z buta w twarz nie zdąrzyłem wyśiąsć z auta moją żonę która była w 7 mesiącu ciązy pchneli na maske skopali auto było obdukcja jaki samochód ilu ich było numery rejestracyjne auta póżniej rozpoznanie przez szybę na policji i h*j sprawę umorzyli jeszcze cwaniakli przywiezli umowe kupna sprzedaży że w cześniej sprzedali to auto i to nie oni ---------- Post dopisany at 15:17 ---------- Poprzedni post napisany at 15:17 ---------- a wszystko przez to że żona zatrąbniła na nich bo wymusili pierszeństwo
Damiandix Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Powinno się zacząć wymierzać szybką sprawiedliwość takim typom, ostrzegawczy strzał z broni w głowę raczej by ochłodził zapędy pozostałych. Ale o plusach i minusach wolnego posiadania broni można dyskutować godzinami.
Spartan_Wroc. Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Powinno się zacząć wymierzać szybką sprawiedliwość takim typom, ostrzegawczy strzał z broni w głowę raczej by ochłodził zapędy pozostałych. Ale o plusach i minusach wolnego posiadania broni można dyskutować godzinami. o k**wa myślę, że w stopę by wystarczyło w zupełności
szczuraz Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2013 cytując braci Walaszków: "Najlepszym sposobem są dwa ostrzegawcze magazynki oddane w tył głowy"
Spartan_Wroc. Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 cytując braci Walaszków: "Najlepszym sposobem są dwa ostrzegawcze magazynki oddane w tył głowy" O to to
Rekomendowane odpowiedzi