e9matic Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 bry :hi:i kolejnemu autu uratowałem życie zaczęło ścinać klin na wale choć myślałem że w AFN to żadkość Goldik, jak jestes taki dobry Pan Lekarz od audi, to ja sie chetnie z Toba umowie po weselu na przeglad Borykam sie z pewnym mankamentem w aucie.
goldi Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 napisz na PW zobaczymy co cie boli ja wiem czy dobry żeby być dobrym trzeba w tym siedzieć na co dzien
szczuraz Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2013 to ja sie chetnie z Toba umowie po weselu na przeglad Borykam sie z pewnym mankamentem w aucie. i właśnie w ten sposób umówili się na flaszkę
e9matic Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Goldik poszlo PW to ja sie chetnie z Toba umowie po weselu na przeglad Borykam sie z pewnym mankamentem w aucie. i właśnie w ten sposób umówili się na flaszkę Oczywiscie, oklejona weselna juz czeka
kaju Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Wiśnia, do kiedy będziesz stacjonował we Wrocławiu?
WIŚNIA Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 prawdopodobnie do czwartku popołudnia-wieczora zależy od wielu czynników ---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ---------- dlaczego pytasz ?
kaju Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 prawdopodobnie do czwartku popołudnia-wieczora zależy od wielu czynników ---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ---------- dlaczego pytasz ? A ogółem do kiedy? Bo pisałeś, że będziesz tutaj przez jakiś czas BTW, to... Osz k**wa umarłem :polew: przygoda z fiatem - Sadistic.pl
WIŚNIA Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 prawdopodobnie do czwartku popołudnia-wieczora zależy od wielu czynników ---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ---------- dlaczego pytasz ? A ogółem do kiedy? Bo pisałeś, że będziesz tutaj przez jakiś czas BTW, to... Osz k**wa umarłem :polew: przygoda z fiatem - Sadistic.pl jak na razie etapami mamy robić, w przyszłym tygodniu chyba tez bede ,zobaczymy jak sie temat rozwinie, 37000 metrów do piaskowania zależy jak będą to dzielić ja bym wolał wpaść na pare dni, obrobić całość i dalej w Polske ale nie od nas to zależy
Damiandix Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Ma ktoś jakiś pokaźny, żeby wystartować w konkursie ? Wygraj nagrodę za największy przebieg w samochodzie! Ť SmartDriver.pl
kaju Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 No k**wa, mrogal moją ex B5 prawie 700kkm. Już mu to przesyłam.
chopin Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Szanowni koledzy i koleżanki , Wujkowie Horneci i Emaye , Goldiki Romantyki i Nelsony, Szczury Wiśnie i Diskony Zapraszam Was serdecznie na koncert mojego nowego zespołu który się zwie RODERYK - gramy nieco ambitniejszą muzykę (etniczną , folkową oraz muzykę różnych kultur) Koncert w ten Czwartek na biskupinie w karczmie Kasieńka o godz. 21.00 szczegóły na plakacie w linku poniżej WyslijTo.pl - Za duży załącznik? Problemy z pocztą? WyslijTo.pl )) Przesyłanie i hosting plików. wpadnijcie proszę i dajcie zarobić trochę grosza
kaju Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Szanowni koledzy i koleżanki , Wujkowie Horneci i Emaye , Goldiki Romantyki i Nelsony, Szczury Wiśnie i Diskony Zapraszam Was serdecznie na koncert mojego nowego zespołu który się zwie RODERYK - gramy nieco ambitniejszą muzykę (etniczną , folkową oraz muzykę różnych kultur) Koncert w ten Czwartek na biskupinie w karczmie Kasieńka o godz. 21.00 szczegóły na plakacie w linku poniżej WyslijTo.pl - Za duży załącznik? Problemy z pocztą? WyslijTo.pl )) Przesyłanie i hosting plików. wpadnijcie proszę i dajcie zarobić trochę grosza Ni chooya ja jestem w PL za 2 tygodnie w czwartek, ale raptem na jeden dzień
chopin Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Szanowni koledzy i koleżanki , Wujkowie Horneci i Emaye , Goldiki Romantyki i Nelsony, Szczury Wiśnie i Diskony Zapraszam Was serdecznie na koncert mojego nowego zespołu który się zwie RODERYK - gramy nieco ambitniejszą muzykę (etniczną , folkową oraz muzykę różnych kultur) Koncert w ten Czwartek na biskupinie w karczmie Kasieńka o godz. 21.00 szczegóły na plakacie w linku poniżej WyslijTo.pl - Za duży załącznik? Problemy z pocztą? WyslijTo.pl )) Przesyłanie i hosting plików. wpadnijcie proszę i dajcie zarobić trochę grosza Ni chooya ja jestem w PL za 2 tygodnie w czwartek, ale raptem na jeden dzień Kaju Sorki że CIę nie umieściłem w wyliczance ale niestety nie rymowałeś się z nikim
hornet Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Szanowni koledzy i koleżanki , Wujkowie Horneci i Emaye , Goldiki Romantyki i Nelsony, Szczury Wiśnie i Diskony Zapraszam Was serdecznie na koncert mojego nowego zespołu który się zwie RODERYK - gramy nieco ambitniejszą muzykę (etniczną , folkową oraz muzykę różnych kultur) Koncert w ten Czwartek na biskupinie w karczmie Kasieńka o godz. 21.00 szczegóły na plakacie w linku poniżej WyslijTo.pl - Za duży załącznik? Problemy z pocztą? WyslijTo.pl )) Przesyłanie i hosting plików. wpadnijcie proszę i dajcie zarobić trochę grosza Jeżeli to promocja zespołu to rozumiem, że później jest after party i będzie alkohol lał się po stołach na których będą tańczyły półnagie ( tylko na stole) kobiety ? W takim wypadku mogę zapłacić 5zł za bilet:wink:
WIŚNIA Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Szanowni koledzy i koleżanki , Wujkowie Horneci i Emaye , Goldiki Romantyki i Nelsony, Szczury Wiśnie i Diskony Zapraszam Was serdecznie na koncert mojego nowego zespołu który się zwie RODERYK - gramy nieco ambitniejszą muzykę (etniczną , folkową oraz muzykę różnych kultur) Koncert w ten Czwartek na biskupinie w karczmie Kasieńka o godz. 21.00 szczegóły na plakacie w linku poniżej WyslijTo.pl - Za duży załącznik? Problemy z pocztą? WyslijTo.pl )) Przesyłanie i hosting plików. wpadnijcie proszę i dajcie zarobić trochę grosza sorry bede w tym czasie albo w drodze do domu ale waszą płytę na drogę bym przytulił
chopin Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Szanowni koledzy i koleżanki , Wujkowie Horneci i Emaye , Goldiki Romantyki i Nelsony, Szczury Wiśnie i Diskony Zapraszam Was serdecznie na koncert mojego nowego zespołu który się zwie RODERYK - gramy nieco ambitniejszą muzykę (etniczną , folkową oraz muzykę różnych kultur) Koncert w ten Czwartek na biskupinie w karczmie Kasieńka o godz. 21.00 szczegóły na plakacie w linku poniżej WyslijTo.pl - Za duży załącznik? Problemy z pocztą? WyslijTo.pl )) Przesyłanie i hosting plików. wpadnijcie proszę i dajcie zarobić trochę grosza sorry bede w tym czasie albo w drodze do domu ale waszą płytę na drogę bym przytulił demko dopiero na wakacjach bedziemy próbować w studio coś podziałać
kaju Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 chopin nic się nie dzieje, ja żałuję, że nie mogę się z Wami wszystkimi integrować tak często, jak Wy, a raz-dwa razy do roku, jak jestemw PL
chopin Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Szanowni koledzy i koleżanki , Wujkowie Horneci i Emaye , Goldiki Romantyki i Nelsony, Szczury Wiśnie i Diskony Zapraszam Was serdecznie na koncert mojego nowego zespołu który się zwie RODERYK - gramy nieco ambitniejszą muzykę (etniczną , folkową oraz muzykę różnych kultur) Koncert w ten Czwartek na biskupinie w karczmie Kasieńka o godz. 21.00 szczegóły na plakacie w linku poniżej WyslijTo.pl - Za duży załącznik? Problemy z pocztą? WyslijTo.pl )) Przesyłanie i hosting plików. wpadnijcie proszę i dajcie zarobić trochę grosza Jeżeli to promocja zespołu to rozumiem, że później jest after party i będzie alkohol lał się po stołach na których będą tańczyły półnagie ( tylko na stole) kobiety ? W takim wypadku mogę zapłacić 5zł za bilet:wink: Hornet nie marudź tylko przyjedź z ekipą na fajny koncert w cenie biletu masz kielich czeskiego browara albo jakiegoś drinka
WIŚNIA Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 chopin nic się nie dzieje, ja żałuję, że nie mogę się z Wami wszystkimi integrować tak często, jak Wy, a raz-dwa razy do roku, jak jestemw PL kierwa do biedronki na kase! a nie po gebelsach jeżdzisz
Rekomendowane odpowiedzi