chopin Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 W czwartek odbieram Emila z lotniska..... qr** o 5 rano A mnie cwiara zawozi w piątek na lotnisko... Też o 5 rano dzisiaj ląduje po 22, także tego, czerwony dywan i transparenty wskazany panowie Kaju, to gdzie pijemy ? ja myśle że Hornet zorganizuje u siebie przyjęcie
kaju Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 na jeden dzień przylatuje, ale wkrótce na stałe, także jak coś, to się upodlimy u mnie odpier**le impreze jakiej nie widział nikt dawajcie panowie w sierpniu do Ostrowa - też będzie okazja
Gość cwiara Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 W czwartek odbieram Emila z lotniska..... qr** o 5 rano A mnie cwiara zawozi w piątek na lotnisko... Też o 5 rano dzisiaj ląduje po 22, także tego, czerwony dywan i transparenty wskazany panowie O nieee Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
kaju Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 W czwartek odbieram Emila z lotniska..... qr** o 5 rano A mnie cwiara zawozi w piątek na lotnisko... Też o 5 rano dzisiaj ląduje po 22, także tego, czerwony dywan i transparenty wskazany panowie O nieee Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Yebnij w stół, ciach-ciachy zaszczekajo
szczuraz Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2013 dzisiaj ląduje po 22, także tego, czerwony dywan i transparenty wskazany panowie zajedź do mnie na minutę po drodze z lotniska Szczurek, a co to za machina? ten granatowy skuter co mi się wala po garażu od 2 lat a mi ciągle nie chce się go na allegro wystawić
Gość cwiara Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 W czwartek odbieram Emila z lotniska..... qr** o 5 rano A mnie cwiara zawozi w piątek na lotnisko... Też o 5 rano dzisiaj ląduje po 22, także tego, czerwony dywan i transparenty wskazany panowie O nieee Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Yebnij w stół, ciach-ciachy zaszczekajo Bo mnie tu sie czerwona lampka zapala na szmelcfonie ze cos sie dzieje Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
kaju Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 dzisiaj ląduje po 22, także tego, czerwony dywan i transparenty wskazany panowie zajedź do mnie na minutę po drodze z lotniska Szczurek, a co to za machina? ten granatowy skuter co mi się wala po garażu od 2 lat a mi ciągle nie chce się go na allegro wystawić O Oleśnicę jeszcze zahaczam, ale w sumie czemu nie - wpadnę Holenderska jak dobrze pamiętam?
chopin Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 dzisiaj ląduje po 22, także tego, czerwony dywan i transparenty wskazany panowie zajedź do mnie na minutę po drodze z lotniska Szczurek, a co to za machina? ten granatowy skuter co mi się wala po garażu od 2 lat a mi ciągle nie chce się go na allegro wystawić O Oleśnicę jeszcze zahaczam, ale w sumie czemu nie - wpadnę Holenderska jak dobrze pamiętam? holenderska to chyba trawa :grin::polew:
kaju Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 No on ma holenderską, ja przywoże kilo kolumbijskich dobroci, także wieczór zapowiada się po huju fest ---------- Post dopisany at 10:03 ---------- Poprzedni post napisany at 10:03 ---------- Myślisz, że czemu tylko na jeden dzień przylatuje
hornet Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 W czwartek odbieram Emila z lotniska..... qr** o 5 rano jak nie chce Ci sie to ja moge podskoczyć po niego musze być w okolicy rano to by mi sie zgrało. nie masz fotelika dla dziecka ---------- Post dopisany at 12:49 ---------- Poprzedni post napisany at 12:49 ---------- W czwartek odbieram Emila z lotniska..... qr** o 5 rano A mnie cwiara zawozi w piątek na lotnisko... Też o 5 rano dzisiaj ląduje po 22, także tego, czerwony dywan i transparenty wskazany panowie Kaju, to gdzie pijemy ? ja myśle że Hornet zorganizuje u siebie przyjęcie ja mam dzisiaj siatkówkę i mam wyyebane
szczuraz Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2013 No on ma holenderską, Holenderskiej już niema od zeszłego roku teraz jest tyrmanda/rodziewiczówny
Gniady Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 dzisiaj ląduje po 22, także tego, czerwony dywan i transparenty wskazany panowie zajedź do mnie na minutę po drodze z lotniska Szczurek, a co to za machina? ten granatowy skuter co mi się wala po garażu od 2 lat a mi ciągle nie chce się go na allegro wystawić Kaju nie jedż do niego do domu bo on jeszcze parapetu nie postawił nie zapeszaj
szczuraz Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2013 NO SHAME:exclamation:http://s14.postimg.org/6drat5yv1/WP_20130525_001.jpg chyba ktoś tu miał grzane lustra Fota pod audi centrum Wrocław ? bo on jeszcze parapetu nie postawił nie zapeszaj jak ja chciał postawić to ty telefonu nie odbierał. Ubieraj gacie i wpadaj. Piwo jeszcze jest
hornet Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Dokładnie...imprezy z rzyganiem nie było i pewnie dlatego budynek pęka Jak mnie dzisiaj klient wqrwił.... już drugi tydzień ściemnia z zapłatą... to grzecznie oddał dzisiaj auto... jutro podobno mają być pieniądze
chopin Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Dokładnie...imprezy z rzyganiem nie było i pewnie dlatego budynek pęka Jak mnie dzisiaj klient wqrwił.... już drugi tydzień ściemnia z zapłatą... to grzecznie oddał dzisiaj auto... jutro podobno mają być pieniądze a co andzia poszła pod młotek ?
hornet Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Dokładnie...imprezy z rzyganiem nie było i pewnie dlatego budynek pęka Jak mnie dzisiaj klient wqrwił.... już drugi tydzień ściemnia z zapłatą... to grzecznie oddał dzisiaj auto... jutro podobno mają być pieniądze a co andzia poszła pod młotek ? nie poszła.... spokojnie ---------- Post dopisany at 04:43 ---------- Poprzedni post napisany at 03:44 ---------- Szykuje się po Emila
chopin Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Dokładnie...imprezy z rzyganiem nie było i pewnie dlatego budynek pęka Jak mnie dzisiaj klient wqrwił.... już drugi tydzień ściemnia z zapłatą... to grzecznie oddał dzisiaj auto... jutro podobno mają być pieniądze a co andzia poszła pod młotek ? nie poszła.... spokojnie ---------- Post dopisany at 04:43 ---------- Poprzedni post napisany at 03:44 ---------- Szykuje się po Emila taki nowy odcinek TAXI 10, tylko zamiast peugeota lancer evo
qrczak91 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Szczurek, a co to za machina? aktualnie nie mam czym jeździć zdzwonimy się co tam z Robertem... ustalone już wszystko ? ustalone, w przyszłym tygodniu jadę. Jednak chyba stanie na Passku dla ojca i ??? dla mnie ---------- Post dopisany at 12:17 ---------- Poprzedni post napisany at 11:51 ---------- Panowie, kto jedzie w weekend na Piknik Lotniczy do Oleśnicy? Lotnisko Olenica
hornet Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Szczurek, a co to za machina? aktualnie nie mam czym jeździć zdzwonimy się co tam z Robertem... ustalone już wszystko ? ustalone, w przyszłym tygodniu jadę. Jednak chyba stanie na Passku dla ojca i ??? dla mnie ---------- Post dopisany at 12:17 ---------- Poprzedni post napisany at 11:51 ---------- Panowie, kto jedzie w weekend na Piknik Lotniczy do Oleśnicy? Lotnisko Olenica Ja się wychowałem przy lotnisku wojskowym i powiem Ci, że te pikniki to lipa jest. Chcesz dobry air show to jedź do Paryża.. w tym roku już był.. tam jest kox... tutaj to kukuriźniki latają i nic więcej.
Rekomendowane odpowiedzi