hornet Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Ya pyerdole co tu się wyrabia... ład skład musi być
kaju Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Ya pyerdole co tu się wyrabia... ład skład musi być +1.
Nelson Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 A ja se kjerwa muszę jakiś obrazek piznąć w podpisie bo mnie do zimnej piczy ludzie nie recognajzują Sytuacja dzieję się dnia 9 czerwca. Przepraszam za wulgaryzymy, ale muszę się uzewnętrznić, a mama właśnie wyszła z pokoju i nie sprawdza co piszę Z uwagi na to, że moje poduszki pod silnikiem dały o sobie znać. Pojechałem do kumpla na warsztat w zamiarze wymiany tychże k**wiszonów. Jego ojciec rozkręcał poduszki, więc My wybyliśmy do hurtowni w której on miał zniżki. Wchodzimy i podchodzimy do koleżki. Podajemy markę, model, silnik i co chcemy. Gość mi daje poduszki, troszkę się zdziwiłem iż wyglądają tak, a nie inaczej, ponieważ przeglądałem wcześniej forum i wyglądały zupełnie inaczej.Do tego cena była conajmniej atrakcyjna. Doszedłem do wniosku, że być może to ja jestem niedouczonym ćwokiem i mało kjerwa wiem na te tematy. Wracamy na warsztat, a tu mnie olśniło. W moim bolidzie zastosowano technologią z NASA i wsadzono poduszki Lemfordera o całkowicie niepodobnym kształcie do zakupionych w hurtowni:decayed: Więc wracamy do hurtowni zaczynając rozmowę od nowa. Kolega fachman dochodzi do daleko idącego wniosku, iż pomylił się z moimi poduszkami. Oczywiście Damian jest tolerancyjny...... przez pierwsze 3 sekundy:grin: Doszedłem do wniosku, że odpuszczę chłopakowi, w końcu sobota mógł być skacowany po imprezie w remizie. Tymże tropem poszliśmy dalej, Jupiiiiii kolega wpadł na pomysł, aby "szczytać" numery z poduszek. Tak też zrobił, nagle dobił mnie spostrzeżeniem, iż na stanie mają tylko zamienniki firmy MEYLE. Strudzony trudem całego dnia oraz nie miejąc wyboru z uwagi na to, że moje rozpadły się w rękach byłem zmuszony skorzystać z tej jakże atrakcyjnej oferty firmy Meyle. Po założeniu, jak zresztą niektóre osoby miały okazję zobaczyć, kierownica zaczęła latać jak na k**wie majtki. Z uwagi na to, w poniedziałkowe popołudnie zakupiłem poduszki Lemfordera w innej hurtowni, gdzie sprawdzili mi je po Vinie, kjerwa ale cffaniaki po Vinie mogą Tak więc po wesołym wypruciu się 500 zł za dwie poduszencje, skierowałem się w stronę warsztatu mojego funfla. Wymieniliśmy k**wiszony i Damian znowu zaczął się cieszyć kulturą swojego klekota w całek okazałości. Doszło więc do reklamacji k**wiszonów firmy Meyle, których cena lawirowała w zakresie złotych 250 za sztuk dwie z dopiskiem "Good price for you". Że ten tego, taka sytuacyjność mistyfikacji poprzedzona hemoglobizacją wymaga tajmu. Odczekałem sobie pewną sytuacyjność i wykonałem telefon do paniczów, którzy nie mogą sprawdzać po Vinie numerów części katalogowych:decayed: Pan "Jąkała" uświadomił mnie, że drgania występowały z przyczyny następującej... Taaaaaadaaaaaaammmmmmmmm!!!!!!!!! Jedna z poduszek była z silnika benzynowego. Gwóźdź programu jest taki, że Jąkała z podopiecznym chcą zwalić winę na mnie, iż niby NASA wybijąjąc numery poduszek na tej kosmicznej technologii pomyliła numery i się piznęła. Dzisiaj u nich byłem, mało mogłem zdziałać z uwagi na to, że w stodole wyjebało im prąd. Ale armaty już grzmią, aby wybuchnąć Jak coś ja mam pompkę 8D0 862 257 B:wink:
hornet Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Hornet odpuść czasami bo nie warto oj nie .... mało mnie znasz...to jest woda na młyn dla mnie
Spartan_Wroc. Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Podajemy markę, model, silnik i co chcemy. Gość mi daje poduszki, troszkę się zdziwiłem iż wyglądają tak, a nie inaczej, ponieważ przeglądałem wcześniej forum i wyglądały zupełnie inaczej. Ja się zaopatruje cały czas w jednym sklepie... kupowałem poduszki w tamtym roku i zero jakiogokolwiek problemu U Ciebie też są z czujnikami, że takie drogie? Ja za poduszki Meyle płaciłem 279zł/szt. , a sztuk było 3
chopin Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Szanowni drodzy moi kochani itd... czy vcds-em można sprawdzić prawdziwy przebieg jeśli był cofnięty ?
oca69 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Oj, dziewczyny... spokój Po buziaku i na zakupy +1 ---------- Post dopisany at 11:08 ---------- Poprzedni post napisany at 11:08 ---------- Bry. Oto dowody na ludzka fantazje bez ograniczeń Audi 80 po tuningu optycznym (3324210025) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
hornet Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Szanowni drodzy moi kochani itd... czy vcds-em można sprawdzić prawdziwy przebieg jeśli był cofnięty ? tak
chopin Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 może troche mniej hardcorowe ale też kolo miał fantazje Audi A4 1.9 TDI 2004 rok Lifting 130(KM) (3320268267) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
hornet Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 może troche mniej hardcorowe ale też kolo miał fantazje Audi A4 1.9 TDI 2004 rok Lifting 130(KM) (3320268267) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Nic w tym dziwnego... B6 i B7 to to samo tylko inne kształty tył też można zmienić i nikt się nie kapnie
Gość cwiara Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Szanowni drodzy moi kochani itd... czy vcds-em można sprawdzić prawdziwy przebieg jeśli był cofnięty ? Teoretycznie tak, ale tylko wtedy gdy nie byl tez cofniety w sterowniku silnika. Jak ktos cofnal w ecu to nie sprawdzisz niestety. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
hornet Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Szanowni drodzy moi kochani itd... czy vcds-em można sprawdzić prawdziwy przebieg jeśli był cofnięty ? Teoretycznie tak, ale tylko wtedy gdy nie byl tez cofniety w sterowniku silnika. Jak ktos cofnal w ecu to nie sprawdzisz niestety. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk zazwyczaj nie cofają... skoro w aso historia wychodzi to te nędzne handlarzyny nie trudzą się o to
goldi Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 bo w pózniejszych rocznikach przebieg jest zapisywany w dwóch miejscach tylko tak jak rozmawialiśmy ostatni przegląd w aso i przebieg w tym czasie.Czyli praktycznie jak handlarz cofnął licznik to będzie ślad ze ktoś grzebał Grzesiek jak to jest z tym
Gość cwiara Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Jak cofnal w liczniku i ecu silnika to nie ma mozliwosci zeby dojsc czy byl cofany czy nie. W ecu coraz czesciej wlasnie cofaja bo mozna to zrobic kabelkiem nawet za 50zl. Z licznikiem juz gorzej. Mowie tu o B6. Takze najlepiej wlasnie w aso przebieg sprawdzac w historii serwisowej. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
chopin Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Jak cofnal w liczniku i ecu silnika to nie ma mozliwosci zeby dojsc czy byl cofany czy nie. W ecu coraz czesciej wlasnie cofaja bo mozna to zrobic kabelkiem nawet za 50zl. Z licznikiem juz gorzej. Mowie tu o B6. Takze najlepiej wlasnie w aso przebieg sprawdzac w historii serwisowej. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk wiesz , ja to oczywiście wiem że najlepiej w aso ale jeśli auto nie twoje i papirów nie wyłożysz to nikt Ci tego nie chce sprawdzić w aso
roman_tyk Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Podaj vin to szybko Ci sprawdze. Bardzo ale to bardzo rzadko sa przypadki ze auto jest skrecone na liczniku a w sterowniku jest stary przebieg. Zdarzylo mi sie jakoś 3 razy na 30 aut.
chopin Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Podaj vin to szybko Ci sprawdze.Bardzo ale to bardzo rzadko sa przypadki ze auto jest skrecone na liczniku a w sterowniku jest stary przebieg. Zdarzylo mi sie jakoś 3 razy na 30 aut. WAUZZZ8EX3A191195 jestem prawie pewien że będzie kręcone , bo to raczej oferta od pospolitego handlarza ale kolega się uparł że chce pojechać go oglądać bo ładny i się świeci ale co zrobię, nie moja kasa nie moje zmartwienie. Ale zobaczmy z ilu jest cofnięty
Rekomendowane odpowiedzi