chopin Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Powiem wam szczerze ja wyrosłem z takich rzeczy jak gleba ostatnio miałem przyjemnośc śmigać też b5 zglebioną i żadna frajda i przyjemnośc z jazdy te plastyki trzeszczą mało mu miski nie urwałęm jednym słowem masakra nie mówie że mi sie nie podoba ale raczej bym go jeszcze podniósł Goldik chociaż Ty jeden normalny mówisz ludzkim głosem :hi:
Spartan_Wroc. Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 co wy śpicie jeszcze? ---------- Post dopisany at 06:48 ---------- Poprzedni post napisany at 06:28 ---------- Kumpel rozdupcył 80tkę właśnie:facepalm: cofał na rondzie inteligent:polew:
chopin Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 co wy śpicie jeszcze? ---------- Post dopisany at 06:48 ---------- Poprzedni post napisany at 06:28 ---------- Kumpel rozdupcył 80tkę właśnie:facepalm: cofał na rondzie inteligent:polew: szkoda wozu
szczuraz Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2013 Widziałem wczoraj pod Auto Perfect`em Nie wiem czy zdjęcia takie, czy co ale mam zamiar też oddać do nich swoją furę ale z tego co widzę to mówiąc delikatnie - nie jest dobrze albo mi się tylko wydaję. aaa to ty na ramkach klubowych byłeś ? Sławek się mnie pytał czy ktoś odemnie miał nadjechać. Zdjęcia robione moim madafaka telefonem więc wygląda jakby dwa inne kolory były. Tak naprawdę po polerce będzie igła ---------- Post dopisany at 09:22 ---------- Poprzedni post napisany at 09:21 ---------- czym uszczelnić ten pierdzielony egr żeby mi się nie pocił ? zalać to czerwonym silikonem czy płynnym metalem ?
Spartan_Wroc. Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Dorobić taką zaślepkę to nie problem... a jak Maćku nie masz gdzie teogo ogarnąć to ściągnij uszczelkę z pod egru bo i tak chyba nie jeździsz, daj mi na wymiar i Ja Ci to ogarne w robocie za free
chopin Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Widziałem wczoraj pod Auto Perfect`em Nie wiem czy zdjęcia takie, czy co ale mam zamiar też oddać do nich swoją furę ale z tego co widzę to mówiąc delikatnie - nie jest dobrze albo mi się tylko wydaję. aaa to ty na ramkach klubowych byłeś ? Sławek się mnie pytał czy ktoś odemnie miał nadjechać. Zdjęcia robione moim madafaka telefonem więc wygląda jakby dwa inne kolory były. Tak naprawdę po polerce będzie igła ---------- Post dopisany at 09:22 ---------- Poprzedni post napisany at 09:21 ---------- czym uszczelnić ten pierdzielony egr żeby mi się nie pocił ? zalać to czerwonym silikonem czy płynnym metalem ? no a nie chcesz zaślepić dziada tak jak wszyscy polecają ?
Gość cwiara Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Dorobić taką zaślepkę to nie problem... a jak Maćku nie masz gdzie teogo ogarnąć to ściągnij uszczelkę z pod egru bo i tak chyba nie jeździsz, daj mi na wymiar i Ja Ci to ogarne w robocie za free Nawet w aso mozesz kupic ori zaslepke do zaslepienia egr. Chyba z 20zl kosztuje Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
chopin Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 macie glebiarze i sie jarajcie jak koleś posadził audiole
roman_tyk Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 ogolnie lepiej zrobic w sofcie tak aby silnik pracowal na spalinach tylko przy niskich obrotach (stanie w korku) i dawce, wtedy auto nam sie szybciej dogrzeje zimą. Ale fakt tjuningowcy zaslepiaja calowicie, tym bardziej jak krwawi egr. Dlatego jaram sie 1.8T wsiadam i po chwili 90C, zimą poezja...
hornet Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 macie glebiarze i sie jarajcie jak koleś posadził audiole to je air ride .... a nie stała gleba ---------- Post dopisany at 13:22 ---------- Poprzedni post napisany at 13:20 ---------- Dzisiaj piątunio..... więc, pijemy.... kto chętny ?
chopin Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 macie glebiarze i sie jarajcie jak koleś posadził audiole to je air ride .... a nie stała gleba ---------- Post dopisany at 13:22 ---------- Poprzedni post napisany at 13:20 ---------- Dzisiaj piątunio..... więc, pijemy.... kto chętny ? ja o 15 wyjeżdżam do nysy z kolegą po klubowe a4 ale o 20 już powinienem być więc ja melduje gotowość i chęci
hornet Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Dobra ja teraz śmigam do klienta ale zadzwonię do Paciuloka
chopin Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Dobra ja teraz śmigam do klienta ale zadzwonię do Paciuloka to smsa poprosze kiedy gdzie co i jak , albo zadzwoń bo ja bede poza netem
qrczak91 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 no i kupiłem Seat Ibiza 1.9 tdi na mega wypasie
Spartan_Wroc. Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 no i kupiłem Seat Ibiza 1.9 tdi na mega wypasie Pucuj się fotami lepiej
hornet Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 no i kupiłem Seat Ibiza 1.9 tdi na mega wypasie ehh a co mówiłem.... że nie jest taki mały
Rekomendowane odpowiedzi