emay Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 no i kupiłem Seat Ibiza 1.9 tdi na mega wypasie gratulacje i bezawaryjności
hornet Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Teraz tylko obrać plan rezania pakietu M - miejski O - opierdalacz C - cieci
roman_tyk Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 ciekawe rzeczy dzieja sie w piatki 19 pod mm:
hornet Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 myśmy skończyli pić... jak zwykle atmosfera
emay Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Siemano ja sie zamywam do lubina, także Hornet dzwoń jak do paciula jedziemy.
hornet Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Moja jeszcze nie może wychodzić na zewnątrz więc raczej nie pojedziemy.
Gniady Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Kużwa ładowaliście wczoraj całkiem zapomniałem a jeszcze dzisiaj mam wolne gdzie byliście w ''niedobrej''- sam ładowałem browary ale ze mnie truteń.
hornet Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Kużwa ładowaliście wczoraj całkiem zapomniałem a jeszcze dzisiaj mam wolne gdzie byliście w ''niedobrej''- sam ładowałem browary ale ze mnie truteń. niniejszym otrzymujesz karnego kutasa pisałem wczoraj na forum
Gniady Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Kużwa ładowaliście wczoraj całkiem zapomniałem a jeszcze dzisiaj mam wolne gdzie byliście w ''niedobrej''- sam ładowałem browary ale ze mnie truteń. niniejszym otrzymujesz karnego kutasa pisałem wczoraj na forum Na baze zjechałem około 19 i zajrzałem tylko do lodówki .
chopin Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Kużwa ładowaliście wczoraj całkiem zapomniałem a jeszcze dzisiaj mam wolne gdzie byliście w ''niedobrej''- sam ładowałem browary ale ze mnie truteń. niniejszym otrzymujesz karnego kutasa pisałem wczoraj na forum :polew: ---------- Post dopisany at 15:17 ---------- Poprzedni post napisany at 15:16 ---------- to coś sie dzisiaj ustawiamy gdzieś teges ? ---------- Post dopisany at 15:53 ---------- Poprzedni post napisany at 15:17 ---------- Hornet coś dla Ciebie ależ ona kurna śliczna
oca69 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Kużwa ładowaliście wczoraj całkiem zapomniałem a jeszcze dzisiaj mam wolne gdzie byliście w ''niedobrej''- sam ładowałem browary ale ze mnie truteń. niniejszym otrzymujesz karnego kutasa pisałem wczoraj na forum :polew: ---------- Post dopisany at 15:17 ---------- Poprzedni post napisany at 15:16 ---------- to coś sie dzisiaj ustawiamy gdzieś teges ? ---------- Post dopisany at 15:53 ---------- Poprzedni post napisany at 15:17 ---------- Hornet coś dla Ciebie ależ ona kurna śliczna Pierwszy lepszy kotek na drodze i po intelku Ale Niunia zacna
Spartan_Wroc. Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Przed chwilą leciałem za ładnym czerwonym sedanem b5 na ramkach klubowych na czarnych rs6 przy wyprzedzaniu na żmigrodzkiej mrygałem awaryjkami ale zero reakcji... Także tego, kolego z czerwonego sedana zapraszamy na spot ---------- Post dopisany at 19:27 ---------- Poprzedni post napisany at 16:50 ---------- TRX z dniem dzisiejszym sprzedany Odpalam Chivas'a w nagrodę
hornet Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Kużwa ładowaliście wczoraj całkiem zapomniałem a jeszcze dzisiaj mam wolne gdzie byliście w ''niedobrej''- sam ładowałem browary ale ze mnie truteń. niniejszym otrzymujesz karnego kutasa pisałem wczoraj na forum :polew: ---------- Post dopisany at 15:17 ---------- Poprzedni post napisany at 15:16 ---------- to coś sie dzisiaj ustawiamy gdzieś teges ? ---------- Post dopisany at 15:53 ---------- Poprzedni post napisany at 15:17 ---------- Hornet coś dla Ciebie ależ ona kurna śliczna Ja już to dawno widziałem...niezłe kotlety odgrzewasz
szczuraz Opublikowano 29 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2013 wróciłem właśnie z vag event w Jarocinie takie na szybko i jak zwykle mam ponad 5 GB fotek ---------- Post dopisany at 20:23 ---------- Poprzedni post napisany at 20:21 ----------
hornet Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 to gdzie dzisiaj ? Ja dzisiaj siedzę z żonką...pijemy wino ..... chce mi się bzykać
Rekomendowane odpowiedzi