qrczak91 Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 nie licząc tego, jeszcze trzy i następny na 100
hornet Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 nie licząc tego, jeszcze trzy i następny na 100 Jak to liczysz ?
hornet Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Dziwne ..... zawsze są :gwizdanie: gdzie stałeś bo już raz jedni przyjechali i stali z drugiej strony
qrczak91 Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 cel osiągnięty Panowie na każdej stronie jest po 15 postów
szczuraz Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 to zacnie Zawias ogarnięty ? bo ja do siebie musze cały kpl wrzucić
qrczak91 Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 jutro o 8:00 na Robotniczej u lekarza umówiona już. mam tylko nadzieję, że to jakaś tulejka poszła, nic poważnego...
Veiru Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Dziwne ..... zawsze są :gwizdanie: gdzie stałeś bo już raz jedni przyjechali i stali z drugiej strony co to za jedni ? Chyba nie mówisz o .... ;(
wojtas-audi Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 to ja wysuwam apel do Sz.P. wojtas-audi: może by ten post informacyjny przerobić trochę i część info wrzucić w zwijak, bo nawet jak jest jeden post na stronie to trzeba dość sporo przewijać w dół... Jest
wojtas-audi Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Mozna by grafike lepsza zrobic, ale ja sie na tym nie znam
qrczak91 Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 trzeba będzie w najbliższym czasie jakieś ładne foto strzelić, to później już z górki... Szczuraz, Ty miałeś aparat... :gwizdanie:
hornet Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 trzeba będzie w najbliższym czasie jakieś ładne foto strzelić, to później już z górki... Szczuraz, Ty miałeś aparat... :gwizdanie: Jak coś to dajcie znać wezmę statyw i aparat i coś się zrobi
szczuraz Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 Szczuraz, Ty miałeś aparat... :gwizdanie: Mam lustrzanke + statyw jak coś mogę popstrykać . Problem polega na tym zeby sie zjechać w więcej fur żeby było co fotografować
qrczak91 Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 ja postaram się zjawić... dobra, czas spać, jutro trzeba o świcie wstać, żeby parówkę do lekarza odstawić
Rekomendowane odpowiedzi