hornet Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Jesteś w pl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Wczoraj zjechalem do uk, ale z bazgrołem na kficie nie ma problemu, żona jest w tym dobra. Daj mi dojechać do domu Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 dobra to późnym wieczorem na skype. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Pasuje, ogarne jakies koryto prysznic i napisze. Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 normalnie pralnie robią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 e tam... wolałbym kogoś kto jest pod ręką i w razie czego będzie można mu tą rękę u.....ciąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 e tam... wolałbym kogoś kto jest pod ręką i w razie czego będzie można mu tą rękę u.....ciąć Jak coś to ja jestem gotowy do rozmowy kwalifikacyjnej. ---------- Post dopisany at 18:15 ---------- Poprzedni post napisany at 17:57 ---------- http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-146/b6-2-5tdi-smieszne-11k-polskich-dukatow-281985/#post3700535 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Jestem kjerwa mać Trzaskać mnie na PW o so chosi:wink: lub 792-486-472 jutro z rana:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Jestem kjerwa mać Trzaskać mnie na PW o so chosi:wink: lub 792-486-472 jutro z rana:decayed: z rana zanim pierwszy kur zapieje będziesz mnie słyszał w telefonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Jestem kjerwa mać Trzaskać mnie na PW o so chosi:wink: lub 792-486-472 jutro z rana:decayed: z rana zanim pierwszy kur zapieje będziesz mnie słyszał w telefonie Myślałem, że zanim pierwsza bułgarka wyjdzie na autostradę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Panowie robiłem hamulce w aucie klocki tłoczki uszczelki osłonki pyłowe i inne pierdoły odpowietrzałem trzy dni po godzinie ,przelałem 1,5 litra nowego płynu nie dolewając starego do układu,hamulce hamują ale pedał jest miękki podczas naciskania o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Panowie robiłem hamulce w aucie klocki tłoczki uszczelki osłonki pyłowe i inne pierdoły odpowietrzałem trzy dni po godzinie ,przelałem 1,5 litra nowego płynu nie dolewając starego do układu,hamulce hamują ale pedał jest miękki podczas naciskania o co chodzi? Nadusisz, robi się w pewnym momencie twardszy i leci do samego dołu? Gdzieś jeszcze są bąbelki. LUB pompa śpiewa Anielski orszak niech mą dusze niesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Nie odpowietrzył.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Po pierwsze auto musi stać na równym terenie, nie może być przechylone:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Po pierwsze auto musi stać na równym terenie, nie może być przechylone:wink: Nelson widziany dzisiaj koło ołówka i kredki na grunwaldzie Mrugałem Ci ale przez tel napierniczałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 zamawiał dwie przybrudzone na wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 :hi:w sumie to nic ciekawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Jarek ty masz u siebie jednomas ? ---------- Post dopisany at 23:57 ---------- Poprzedni post napisany at 17:49 ---------- pany ma ktoś dostęp do ECU z S8 D2 2002rok ? Spartana nam uziemiło w Międzywodziu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Pany może mam zapowietrzoną pompę absu bo auto stało bez płynu trzy dni umia ktoś to odpowietrzyć bo to vagiem trzeba ,dajcie numer do goldika.Z pozdrowieniami .....................gniady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Pany może mam zapowietrzoną pompę absu bo auto stało bez płynu trzy dni umia ktoś to odpowietrzyć bo to vagiem trzeba ,dajcie numer do goldika.Z pozdrowieniami .....................gniady. Odpowietrzanie pompy ABS przy pomocyVAG-COM : FAQ - Najwieksze forum uzytkownikow aut Volkswagen Golf - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi